• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hadi yaa kaçmış desene benimki geldi ben bugün geç çıkıyorum diye zavallım ağaç oldu tabi dün kızdırdı ya gönlümü almaya çalışıyor aklınca:34:

Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almanı nasip edecek inşallahhh:16:

şu durumda sana nurusimayı hatırlatmak isterimmmmmm olacak canım benimmm olacakkk:34:

hoş geldin tatlımmmmmmmm:

hoşbuldum tatlımmm nasılsınızzz

e kuzum banlıysa msjlarımızı nasıl beğeniyorrr kızz eslemmmm hayalet mi oldun yoksammmmmm:52::52:

benlesin canım işi ne...:19::19::19::19::19: taviz yok paşa paşa alsın tabi gönlünü

canımcım nurusima yı yakın takipteyim zaten dün 7.gündeyim yazmıştı inşallah herşey yolunda gider..Hepimize büyük moral olacak.İnanki tek korkum ümitsizliğe kapılmak yoksa Allah çok büyük...zaten bunca zamandır hep buna inanarak dayanabildim..Vermeyecekse elimizden hiçbir şey gelmez evladın da sahibi O biz sadace emanetçi olmaya talibiz..neyse ben son zamanlarda çok hassaslaştım yaa yaşlanıyormuyuz ne:52::52::52::52:kulunu yaratmak Rabbimin işi o kimi dilerse ona emanet eder önünde de hiçbir engel duramaz...bana noluyo sa

benlesin canım işi ne...:19::19::19::19::19: taviz yok paşa paşa alsın tabi gönlünü

canımcım nurusima yı yakın takipteyim zaten dün 7.gündeyim yazmıştı inşallah herşey yolunda gider..Hepimize büyük moral olacak.İnanki tek korkum ümitsizliğe kapılmak yoksa Allah çok büyük...zaten bunca zamandır hep buna inanarak dayanabildim..Vermeyecekse elimizden hiçbir şey gelmez evladın da sahibi O biz sadace emanetçi olmaya talibiz..neyse ben son zamanlarda çok hassaslaştım yaa yaşlanıyormuyuz ne:52::52::52::52:kulunu yaratmak Rabbimin işi o kimi dilerse ona emanet eder önünde de hiçbir engel duramaz...bana noluyo sa

canım benimmm aynen öyle Rabbim isteyecek ki verecek dimi:34:
O kararını vermiştir hayırlısıyla nasip etmesini diliyoruz ama takdir Allahımın bende geçen gün aynı şeyi düşündüm belki bizim için evlat sahibi olmak hayırlı değil o yüzden nasip etmiyor Rabbim nerden bileceğiz biz tutturduk gidiyoruz. Allahım tedbir bizden takdir senden bizim için hayırlısı ne ise onu nasip eyle yarabbimmmmmmm:16::16::16:

canım benimmm aynen öyle Rabbim isteyecek ki verecek dimi:34:
O kararını vermiştir hayırlısıyla nasip etmesini diliyoruz ama takdir Allahımın bende geçen gün aynı şeyi düşündüm belki bizim için evlat sahibi olmak hayırlı değil o yüzden nasip etmiyor Rabbim nerden bileceğiz biz tutturduk gidiyoruz. Allahım tedbir bizden takdir senden bizim için hayırlısı ne ise onu nasip eyle yarabbimmmmmmm:16::16::16:

amin canım bana söylenecek söz bırakmamışsın:16::16::16:

canım nediyeciğimi bilemedim..çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun.sakın olaki ümidini yitirme..hayırlısı olsun hakkında..

eşlemim hayırlısı olsun canım..artık kızlarında dediği gibi testleri yaptırmanın vakti geldi..güzel sonuçlarla gelirsin inşalalh:16:

amin canm inş.ümidimi hiçbizamn kaybetmedim benim için hayırlısı buymuş demekki nasipte varsa elbet bigün olur.ben yine elimden geleni yapmaya devam edicem..

bide dün doktora giittim canlarım..çok şükür atan kalbini gördük miniğimin ama sesini duyamadık daha..Rabbim sizlerede nasip etsin inşalalh:16:hep dualarımdasınız.bugün mevlüt vardı en son mevlüte gittiğimde elimi karnıma gizlice koymuştum dua etmiştim kendime ve sizlere:16:bundan 1 ay öncesi kadar:1:şimdi bu mevlütte meleğim benimleydi yine gizlice elimi karnıma koydum bu sefer sadece sizler için dua ettik:29:Rabbim kabul eder inşallah:16:
ayy ne güzel ya maşallah...Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasipp etsin...

hayırlı gceler arkadaşlar ben hala uyumadım başımda çalıyor.... korkuyorum vatanım için.... haberleri neti ve kk yı takip etmeye çalışıyorum Allah rızası sadece bu gün bu mesajımı okuyanlar sade ve sadece vatanımın bölünmezliği bütülüğü akan kanın durması için bi yasini şerif okuyabilirmi... bunu okuyamayanlar ne okuyabilirlerse onu okusunlar.... hepimiz evlat istiyouz hayırlısı ile böyle bi ortama gelmesin doğmamış yavrularımız.... nasıl ecdadımız dua ordusu ile beraber mücadele etti ise bizde şu karışıklığın dinmesi için türk baharı deden şeyin yaşanmaması için ülkemin selamete ermesiiçin orada olup asker polis vatanda kandrılmış olanlar için okuyalımmm.... Allah razi olsun umarın anlatabilmşimdir meramımı.... amacım asla ve asla siyaset değil ülkem pasta dilimine dönmesin herkes bi ısırık amasın tek dileğim bu.....
anlıyorum gerçekten doğru .. biz evlat derdine düştük ama bunları unutuyoruz. hatırlattığın iyi oldu canım.. ben de okuyayım inşallah.. Fetih Sureside okunabilir aslında...

evet nurusima bana da moral oluyor. inşallah olumlu sonuçlanır tedavisi..
Rabbim sana da versin hayırlısıyla en yakın zamanda. bize şurada noldu daha 2 yıl olmadı bekleyeli ..sizin hasretiniz daha çok. Rabbim önce size sonra bana nasip etsin hayırlısıyla...

piedra değil canım ben taşınacaktım....taşındım aynı hafta birde regl olmuştum biterbitmez ayrıca da dualarımı okudum:34: hatta seyyanın siteminden sonra fazlasını da okudum:52::52::52::52: ama şuanda kaç tane eksik var bilmiyorum...mesajıma cevap geleydi eyiydi:30:
ben senle piedrayı hep karıştırıyorum :)
canım 4 gündür seyyan topiğe girmiyor o yüzden cevap alamıyorsun:)

evet nurusima bana da moral oluyor. inşallah olumlu sonuçlanır tedavisi..
Rabbim sana da versin hayırlısıyla en yakın zamanda. bize şurada noldu daha 2 yıl olmadı bekleyeli ..sizin hasretiniz daha çok. Rabbim önce size sonra bana nasip etsin hayırlısıyla...

ayy canım güzel niyetli kardeşim benimm...kendinde önce bizi düşünüyorsun kıyamam...hepimize versin rabbimm 2 yılda olsa zor beklemek Allahım çiftter çifter versin sanada nurusima için dua edilim bol bol...şuan çay mı toplanıyor canım yerinde olmak isterdim...miss gibi bir hava vardır şimdi orda her taraf yemyeşil:16: kimse darılmasın gücenmesin ama karadeniz gibisi yok memleket toprağanda:34:

sa kızlar nasılsınz.... benm başım çatlıyo sabaha kadar kk da oturdum.... ve ne garip insanların olduğunu bikere daha fark etim....sanki kan akınca ortalık düzelecek...:18::18::18::18::18:

ayy canım güzel niyetli kardeşim benimm...kendinde önce bizi düşünüyorsun kıyamam...hepimize versin rabbimm 2 yılda olsa zor beklemek Allahım çiftter çifter versin sanada nurusima için dua edilim bol bol...şuan çay mı toplanıyor canım yerinde olmak isterdim...miss gibi bir hava vardır şimdi orda her taraf yemyeşil:16: kimse darılmasın gücenmesin ama karadeniz gibisi yok memleket toprağanda:34:
evet namazlarımda elimden geldiğince dua ediyorum sizlere ve kendime... şimdi çay zamanı bizim çay bitti , babama gitcem inşallah bugün yarın onlara topluycaz sonra ablama ...zavallım o da hamile son ayına girdi çalıştırıyorlar onu .yardım edeyim ablacıma...
gelseniz ya ne güzel olur gerçekten süper. ben şuan köyde değil ilçedeyim ama arada gidip hava alıyorum iyi geliyor...

sa kızlar nasılsınz.... benm başım çatlıyo sabaha kadar kk da oturdum.... ve ne garip insanların olduğunu bikere daha fark etim....sanki kan akınca ortalık düzelecek...:18::18::18::18::18:
yıllarca kan aktı düzelmedi be canım
4 aydır kan akmıyoya o dokunuyo sanırım :)
rabbim hayırlsını versin, bazıları doğru eleştiri yapabiliyo ama bazıları gerçekten abartıyor.
boşverelim bunları canım ülkemiz duamızı edelim.
çünkü herkes kendince haklı.

ben senle piedrayı hep karıştırıyorum :)
canım 4 gündür seyyan topiğe girmiyor o yüzden cevap alamıyorsun:)

evet ya ilk zamanlarda öyle bir karışıklık olmuştu hatırlıyorum.Piedra ile sürekli karıştırılmamın bir hikmeti olsa gerek :) olsun severim keratayı...Sen yazmışsın zaten sonradan gördüm 20 tane eksik varmış sadece meryem süresi mi eksik..Seyyan dönmeden bitirek bari şu listeyi sonra sitem ediyor yaff:52:

evet namazlarımda elimden geldiğince dua ediyorum sizlere ve kendime... şimdi çay zamanı bizim çay bitti , babama gitcem inşallah bugün yarın onlara topluycaz sonra ablama ...zavallım o da hamile son ayına girdi çalıştırıyorlar onu .yardım edeyim ablacıma...
gelseniz ya ne güzel olur gerçekten süper. ben şuan köyde değil ilçedeyim ama arada gidip hava alıyorum iyi geliyor...

Yardım et tabi canım yazık kız ablana karnı burnunda bir iş yaptırıyorlar:45: Yarasın canım bizim içinde al memleket havasını...şalpazarında bir abimiz var eşi almanyadan dönünce gelin birkaç günlüğüne dedi inşallah geleceğiz ramazandan önce..en son 4 yıl önce gördüm oraları burnumda tütüyor

evet ya ilk zamanlarda öyle bir karışıklık olmuştu hatırlıyorum.Piedra ile sürekli karıştırılmamın bir hikmeti olsa gerek :) olsun severim keratayı...Sen yazmışsın zaten sonradan gördüm 20 tane eksik varmış sadece meryem süresi mi eksik..Seyyan dönmeden bitirek bari şu listeyi sonra sitem ediyor yaff:52:
evet canım sanırım ikinizde aynı gün gelmiştiniz :)
canım ama seyyan da haklı 3 hafta oldu :D
düşün artık sıra bize ne zamana geir :D
benim kanamam az az devam ediyo o sıkıntı oldu bide reglli arkadaşta çok.
hep birlikte bitirelim işte ramazan gelmeden

yıllarca kan aktı düzelmedi be canım
4 aydır kan akmıyoya o dokunuyo sanırım :)
rabbim hayırlsını versin, bazıları doğru eleştiri yapabiliyo ama bazıları gerçekten abartıyor.
boşverelim bunları canım ülkemiz duamızı edelim.
çünkü herkes kendince haklı.
muhatçım
elbette fikir ayrılıkları olack amaaaan neyse yazmyacam bişey şu mesaj neden bu kadar çok kızdığımı anlatır sanırım....

.QUOTE=Bambino2013;30639398]Küçükse kızınızı götürmeyin nolur, ne küçük,ne yaşlı, ne kadın anlamıyorlar. İslamcılarda ellerinde bıçaklarla Tophane civarında bekliyorlarmış. Bayılırlar kesmeye, asmaya, yakmaya...[/QUOTE]
insanlar kendi kandırılmışlıklarının farkında bile değiller.... neyse bizim bebişlerimiz temiz hakikatli maneviyatlı bi ülkeye doğsun inşaallah arındırsın rabbim bütün felaketlerden vatanımı....

Back
X