• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Nasılsınız kızlar sibelcim hamile olduğunu yeni gördüm :) çok fazla giremiyorum nete.

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım annen nasıl merak ettim.

Listede eksikler varmış yeni liste yayınlanmadı daha

:) amin canım ALLAH razı olsun

13 Meryem suresi ve 10512 ihlas eksik.ve tamamlanana kadar yeni liste yayınlanmayacak.şimdiye 3 yeni liste bitmeliydi.

ama ben önceleri hep soruyordum eksik vars okurum diye seyyan hiç cvap yazmadı yani gerek yok sağol bile demedi..bende kendimi kötü hissettim bir daha hiç sormadım.şimdi de eksik var tekrar okuyabilirmisin demek yerine...neyse canım.... sen ordan bana 2 tane daha meryem süresi sar evde okurum..Bende biran önce tamamlansın istiyorum elimden geleni de yapmaya hazırım.

dafniya canım nyazını okudum.seni incittiğimi farkında bile değilim inan.birşey yazdıydım ama sana has bir yazı değildi. sanırım kırılmışsın.özürdilerim.sen bana sormuşsundur eksik varsa okuyayım diye ama benim gözümden kaçmış sanırım.banada hak ver ki listenin tamamlanmaması gerdi beni.hepimiz için uğraşıyorum birsinde hepimize okunsun diye.şahsım için değil yani canım.ama böyle kırgınlıklar olmasın.zaten okumayanları listeden çıkarıcam.çünkü sizlerde zor durumda kalıyosunuz.sen yeni liste için okudum yazmışstın.ben onu eksiklere ekledim.hakkını helal et canım.ve inan kasti bir şey yok.tekrar söylüyorum kırdıysam özür dilerim.

evet ya ilk zamanlarda öyle bir karışıklık olmuştu hatırlıyorum.Piedra ile sürekli karıştırılmamın bir hikmeti olsa gerek :) olsun severim keratayı...Sen yazmışsın zaten sonradan gördüm 20 tane eksik varmış sadece meryem süresi mi eksik..Seyyan dönmeden bitirek bari şu listeyi sonra sitem ediyor yaff:52:

canım ya sende beni ammma yanlış anlamışsın.ben insanları kırmaktan imtina ederim.sitemim kişsel değilki.dualrın bitmemesi üzdü beni..benim sitemim okumayanlara.ama olsun.napalım biter liste inş.

seyyancığım nasılsın tatlım banın bitmiş aramıza geri dönmüşsün

Son düzenleme:
iyiyiz elhamdülillah şekerim sen nasılsın
Allah daha iyi etsin:16::16::16::16::16:bende yeni yeni depresyondan çıkıyorum
herşey üst üste geldi birde tedavi için kullandığım ilaçlar beni iyice hassaslaştırdı
bu güzel günlerin tadını bile çıkaramadım henüz
tedavimin bugün 9. günü önümüzdeki cumartesi kontrolüm var
herşey yolundaysa bebişlerimi çözecekler
eğer sağlıklı çözünürlerse bebişlerimi almama tam 10 gün kaldı rüya gibi
artık mutlu olma zamanı geldi sanırım dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var:16::16::16:

herşey üst üste geldi birde tedavi için kullandığım ilaçlar beni iyice hassaslaştırdı
artık mutlu olma zamanı geldi sanırım dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var:16::16::16:

amin canım.tabii dualarımız seninle inşALLAH bebişine kavuşursun bu kez

hayırlı günler şekerler nasılsınız:16::16::16:

seyyancığım nasılsın tatlım banın bitmiş aramıza geri dönmüşsün

canım sen nasılsın.ben banlı değildim.yada haberim yok.ben şehir dışındaydım da canım.eeeeee nasıl gidiyo bakalım.bebişlerine kavuşmana az kaldı.beraber şafak sayıcaz seninle.herşey yolundadır inş.kendine dikkat et canım.yorma kendini.stres yapma.yani söylemesi kolay tabide elinden geldiğince dikkat et canım.

canım hatim konusunda bana öncelik tanıdığını muhatla telden konuşurken öğrendim ve çok duygulandım.ağlattın beni kız...sağolasın.Allah senden razı olsun.ama canım sıranı bana vermeni kabul edemem.çünkü ilk okunacak sensin.ve bunun önüne geçmek istemem.sırayla okuruz hepimize.dostluğun ve samimiyetin beni mutlu etti.seviyorum seniiiiiiiiiiii

13 Meryem suresi ve 10512 ihlas eksik.ve tamamlanana kadar yeni liste yayınlanmayacak.şimdiye 3 yeni liste bitmeliydi.

Müsait olsam yardım ederdim canım :(

Hayırlısıyla alacaksın bebişlerini inşallah bizde kutlama yapacaz hep beraber canım

canım hatim konusunda bana öncelik tanıdığını muhatla telden konuşurken öğrendim ve çok duygulandım.ağlattın beni kız...sağolasın.Allah senden razı olsun.ama canım sıranı bana vermeni kabul edemem.çünkü ilk okunacak sensin.ve bunun önüne geçmek istemem.sırayla okuruz hepimize.dostluğun ve samimiyetin beni mutlu etti.seviyorum seniiiiiiiiiiii

Allah senden de razı olsun canım.Önüme geçmek gibi bişey söz konusu değil canı gönülden istiyorum bunu inan.Senden sonra kızlarda kabul ederse nekadarzora okuyalım.Beni dost olarak kabul ettin Allah razı olsun bu isteğimi de geri çevirmezsin artık :) Bende seni seviyorum canım arkadaşım.İnşallah en yakın zamanda kavuşacaksın mucizene dualarımız seninle :16:

13 meryem suresi ve 6112 ihlası şerif eksiktir.ben yeni listede yine yasine geçmeye karar verdim.tabi siz ne dersiniz bilmiyorum.bu liste zor ilerleyecek.fikir verirseniz sevinirim.ona göre yeni listeyi hazırlayalım.bu listede tamamlanınca yeni listeyle birlikte bağışlanır.çok zaman kaybettik çünkü.

arkadaşlar okunup tamamlanacak olan Meryem suresi listesi bütün herkese yani listede adı olan bütün arkadaşlarımıza bağışlansın.ben yasinli yeni liste hazırladım.eğer onaylarsanız yayınlıcam.diğer listede tamamlandığında bununla birlikte herkese bağışlansın diyorum.

arkadaşlar okunup tamamlanacak olan Meryem suresi listesi bütün herkese yani listede adı olan bütün arkadaşlarımıza bağışlansın.ben yasinli yeni liste hazırladım.eğer onaylarsanız yayınlıcam.diğer listede tamamlandığında bununla birlikte herkese bağışlansın diyorum.

bence olur canım listenin böyle aksamasındansa yasinli listeye geri dönmek daha mantıklı.bu arada emel_k 5 Meryem ve 512 ihlas okuyacaktı.onu da düş canım bu listeden.

Back
X