• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yes baby bende bu ay adetimle yapacağım inşallahhhh:16:
aman dikkat çörek otu düşüğü tetikleyebiliyor o yüzden adetin 12.günü bırakmalısın tatlım:34:

günaydın kızlar hayırlı cumalar cnm bu karışım ne işe yarıyor bırde ölçüsü falan varmı acmı tok mu yenıyor sölermısın rıca etsem

günaydın kızlar hayırlı cumalar cnm bu karışım ne işe yarıyor bırde ölçüsü falan varmı acmı tok mu yenıyor sölermısın rıca etsem

yumurta gelişimini artırıyor canım geçen ay ben kullanmıştım ve 8.gün dr.a gittiğimde sen hangi ilacı kullanıyorsun demişti şaşırıp:34:
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
karıştırıp adetinin 2.-12.günleri arası sabah kalkınca akşamda yatmadan önce birer kaşık yiyorsun bu karışımı kullandığım ay çatlama zamanlarım çok sancılı geçer bu da aşağıda çok işlev olduğunu gösteriyor:34:

hayırlı cumalar canlarım nasılsınız:16::16::16::16::16:benim için büyük gün yaklaşıyor yarın kontrolüm var benim için dua edin herşey yolundadır inşallah bebeğim sağlıklı çözünür ve annelerine sıkı sıkı tutunurlar inşallah Rabbim bu dertten muzdarip bütün can yoldaşlarımı biran evvel kurtarsın hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah​

yumurta gelişimini artırıyor canım geçen ay ben kullanmıştım ve 8.gün dr.a gittiğimde sen hangi ilacı kullanıyorsun demişti şaşırıp:34:
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
karıştırıp adetinin 2.-12.günleri arası sabah kalkınca akşamda yatmadan önce birer kaşık yiyorsun bu karışımı kullandığım ay çatlama zamanlarım çok sancılı geçer bu da aşağıda çok işlev olduğunu gösteriyor:34:

heeee dün benim ondan kasık ağrım olduuuuu....

hayırlı cumalar canlarım nasılsınız:16::16::16::16::16:benim için büyük gün yaklaşıyor yarın kontrolüm var benim için dua edin herşey yolundadır inşallah bebeğim sağlıklı çözünür ve annelerine sıkı sıkı tutunurlar inşallah Rabbim bu dertten muzdarip bütün can yoldaşlarımı biran evvel kurtarsın hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah​

Rabbim çok çok güzel haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah şu mübarek gün hürmetineeeee:16::16:
heeee dün benim ondan kasık ağrım olduuuuu....
yeaaaahhh harikasın gülümmmmmm:52::52: gelsin bebişlerrrr:52:

bugün piedra da dr.a gidecekti hadi bakalım Rabbim yolunu açık eylesinnnn:16:

Dualarımızdasin canım inşallah herşey çok güzel olur..Buz bebekleri düşünme sen sapasağlam çözülecekler Allahın izniyle...ayyy adım adım yaklaşıyor bebişler...Amin canım cümlemize hayırlı evlatlar versin rabbim yüreği buruk kimse kalmasın..

10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

teşekkürederim kesinlikle denicem bende anne olmak ıstıyorum bılgıler ıcın cok sağol

Rabbim çok çok güzel haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah şu mübarek gün hürmetineeeee:16::16:

yeaaaahhh harikasın gülümmmmmm:52::52: gelsin bebişlerrrr:52:

şu kırmızılar bi gelsin 12 gün boyunca full yapcam bu kürü acaip aşka geldim..Netice aldıkça insanın azmi artıyor kuzum...

10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

bak bak ölçülerini de biliyor yafuuu..ben öyle göz kararı hazırlamıştım bundan sonra böyle hazırlarım..İlk zamanlar bizimkine de veriyordum bir kaşık :1: yazık ilk defa bir şeyi itirazsız yedi oda kendisine uygun olmayan bir kür:52::52::52:inşallah kanında kadınlık hormonları sağlılanmıyordur:50:

günaydın canım inşallah şifan olsun bu kür..Bende asbe daha iyi biliyor yazacaktım sorunu cevaplamış zaten:40:

amin inşallah Allah razı olsun
Dualarımızdasin canım inşallah herşey çok güzel olur..Buz bebekleri düşünme sen sapasağlam çözülecekler Allahın izniyle...ayyy adım adım yaklaşıyor bebişler...Amin canım cümlemize hayırlı evlatlar versin rabbim yüreği buruk kimse kalmasın..
çok teşekkür ederim birtanem inşallah hayırlısı olsun biliyorsun çok zor yollardan geçtik bebişlerimde dayanabilirmi bu kadar zorluğa bilemiyorum anlarda annesi gibi azimlilerdir inşallah annelerini bir ömür boyu terk etmezler inşallah.inşallah herkes için hayırlısı olsun bebişsiz kimse kalmasın:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

teşekkürederim kesinlikle denicem bende anne olmak ıstıyorum bılgıler ıcın cok sağol
inşallah canım inşallah Rabbim yardımcın olsun ne kadardır istiyorsunuz bebeği inşallah Rabbim yakın zamanda nasip eder:16:

şu kırmızılar bi gelsin 12 gün boyunca full yapcam bu kürü acaip aşka geldim..Netice aldıkça insanın azmi artıyor kuzum...
evet bebem yaaa inşallah son neticemiz bebiş olurrrrr:16:
evet bu gündü demi..gelsede öğrensek dr ne dedi inşallah güzeller haberlerle döner..
inşallah çok güzel haberlerle gelir inşallahhhh:52::52:
bak bak ölçülerini de biliyor yafuuu..ben öyle göz kararı hazırlamıştım bundan sonra böyle hazırlarım..İlk zamanlar bizimkine de veriyordum bir kaşık :1: yazık ilk defa bir şeyi itirazsız yedi oda kendisine uygun olmayan bir kür:52::52::52:inşallah kanında kadınlık hormonları sağlılanmıyordur:50:
yapma bacımmm çörekotu ona zararlıııı:34: ona keçiboynuzu ısrarla tavsiye ediyoruz:52::52:

amin inşallah Allah razı olsun

çok teşekkür ederim birtanem inşallah hayırlısı olsun biliyorsun çok zor yollardan geçtik bebişlerimde dayanabilirmi bu kadar zorluğa bilemiyorum anlarda annesi gibi azimlilerdir inşallah annelerini bir ömür boyu terk etmezler inşallah.inşallah herkes için hayırlısı olsun bebişsiz kimse kalmasın:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Canım benim bebişleri de annesi gibi azimli ve kararlı anneciğinin kollarına gelmek için can atıyorlarrr:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

herkese hayirli cumalar kizlar RAbbim dualarinizi kabul ve makbul etsin insallah

nurusimacim benimde kuzularim dondular uzun bir muddet ve sunu ogrendim frozen olan embriyolar daha dayanikli ve savasci oluyorlarmis hemde tedavi surecinde vucuduna aldigin yumurta baskilayicilarida atiyorsun ve sonraki frozen embriyolar icin sadece en iyi yun ve pamuktan yatak hazirliyorsun oraya gelenlerde tabiki kalmak isteyecekler:13:sakin acaba nasil olurlar acaba cozunurlermi diye dusunme benimkilerin hepsi cozulmustu saglikli hemde cunki islem cok narin bir islemmis cok dikkatli davraniyorlar bana doktorlar oyle demisti senin pozitif olman lazim yunleri pamuklari sikistirma cok yumusacik olsun yatagin insallah:16:sonrada gelsin bebisler insallah ikiz olsunlarda uyurkende gulumse :16:

kizlar kizim 28 haftalik oldu Rabbimin izniyle asagida uykunuzdan bile uyanabilirsiniz diyor ben kizimin her tekmesinde sizlere dua ediyorum Rabbim sizlerede versin insallah ve sizde o tepikleri hissedin bak gene kipirdadi dua vakti geldi insallah hepinize hayirli cumalar:16:

kizlar kizim 28 haftalik oldu Rabbimin izniyle asagida uykunuzdan bile uyanabilirsiniz diyor ben kizimin her tekmesinde sizlere dua ediyorum Rabbim sizlerede versin insallah ve sizde o tepikleri hissedin bak gene kipirdadi dua vakti geldi insallah hepinize hayirli cumalar:16:

Canım benim Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin bu mübarek günde inşallah hepimiz sırayla veririz güzel haberlerliii:16:

eee...hani yasinle devam edecektik:53: bir gün topiğe uğramadım neler olmuş yahuu..şimdi hocam 5 yasin 122 ihlas 100 enbiya okumuyormuyuz ben 2 tanesini okudum biraz önce:44: cevabın hayırsa o zaman kaç meryem suresi okuyoruz..Muhat bir basın açıklaması yapsan iyi olcak ben olaya fransızım şu anda:)))
canımmmmmm :)
geçen sefer meryem suresi okumuştuk ya hani, tamamlanamamıştı.
onu iki arkadaşa devredelim diyoruz tabiki siz de onaylarsanız.
listemiz yeniden yasinle devam ediyor canım :9
yani yasinlere devam :)
okuma sırası falan da değişsin diyoruz :)

ben bunları bilmiyordum canım yaa.kız 6 ay içinde neler neler yapmışsın Allah iyiliğini versin.Senin için uğraşmadı değilde çok beklemedi demek lazım o zaman:1: en aceleci bebiş seninkiymiş topikte maşallah:34:

Şu çörekotu+bal+tarçın gerçekten çok etkili 1 hafta kullandım ama etkisini hemen gösteriyor.Tembellikten yarım kalmıştı devam edeceğim

:1: evet fazla beklemedim çok şükür.

canımmmmmm :)
geçen sefer meryem suresi okumuştuk ya hani, tamamlanamamıştı.
onu iki arkadaşa devredelim diyoruz tabiki siz de onaylarsanız.
listemiz yeniden yasinle devam ediyor canım :9
yani yasinlere devam :)
okuma sırası falan da değişsin diyoruz :)

eveeeet şimdi anladım.tamam bana uyar öyle olsun..okuma sırasının değişmesi işime gelir listenin sonlarındayım zaten:34: gerçi hiç farketmez önce ve ya sonra yeter hepimizin için okunmuş olsun..ok ben devam ediyorum yasinlerime o zaman:1:

Back
X