Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim haftasonu hep aklım sendeydi ama evde internet sorunu yaşadığımız için giremedimarkadaşlar biliyorsunuz bugün kontrolüm vardı sabaha kadar uyuyamadım sabahta dalmışım bir uyandım saat 10.30neyse hemen hazırlandık yola çıktık umut tüpbebeğe gittik doktorum kan vermemi istemiş hemen acil kan verdim sonucu 1.30 saat sonra çıkacak tedavinizin devam edip etmeyeceği buna göre belli olacak dediler.belki iptal ederiz 1 ay sonra tekrar denersiniz dediler.tabi ben çok üzüldüm .sonucun çıkmasını bekledim suratımdan düşen bin parça neyse biraz gezdik geri merkeze döndük sonuçlar çıkmşıtı doktorum beni bekliyormuş.neyse çıktım yukarı kalbim güm güm atıyor sonuç iyi çıktı dedi hemşire hazırlan doktor muayene edecek dedi .bir baktım odaya süleyman bey girdi ulun bey yurt dışındaymış doktor herşey yolunda üzülmeyin dedi .daha sonra miyomu sordum ne durumda dedim oda miyomun var ama bunu kafaya takmayın daha büyük miyomla gelen hatta hamile olanların bile olduğunu söyledi.bana hiç kafana takma dedi içime su serpti kaç aydır çok üzgündüm.bu durumu sorun etmemem gerektiğini söyledi ve ilaçlarımı kullanmaya devam etmemi söyledi bugün 2 tane hap kullanacktım ama süleyman bey 3 tane kullanmam gerektiğini söyledi biraz ulun beyin tedavisine ekleme yaptı.bebişlerimi yarın çözeceklermiş teyzeleri inşallah sağlıklı çözünürlerse perşembe günü transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin can yoldaşlarım .Rabbim inşallah hepinize en yakın zamanda hamiş olmanızı nasip etsin amin
![]()
kuzum nerelerdesin yaa bir türlü denk gelemedik özledim vallaiyi akşamlar canlar nasılsınız ne var ne yok yeni haberler vardır inşallahh...
benimde misafirler vardı gittiler bir bakayım dedimmm
seyyanım canım benim msj attım ama özel kutun doluymuş gönderemedim msj bende hepinizi çok seviyorum kuzummmmm
arkadaşlar biliyorsunuz bugün kontrolüm vardı sabaha kadar uyuyamadım sabahta dalmışım bir uyandım saat 10.30neyse hemen hazırlandık yola çıktık umut tüpbebeğe gittik doktorum kan vermemi istemiş hemen acil kan verdim sonucu 1.30 saat sonra çıkacak tedavinizin devam edip etmeyeceği buna göre belli olacak dediler.belki iptal ederiz 1 ay sonra tekrar denersiniz dediler.tabi ben çok üzüldüm .sonucun çıkmasını bekledim suratımdan düşen bin parça neyse biraz gezdik geri merkeze döndük sonuçlar çıkmşıtı doktorum beni bekliyormuş.neyse çıktım yukarı kalbim güm güm atıyor sonuç iyi çıktı dedi hemşire hazırlan doktor muayene edecek dedi .bir baktım odaya süleyman bey girdi ulun bey yurt dışındaymış doktor herşey yolunda üzülmeyin dedi .daha sonra miyomu sordum ne durumda dedim oda miyomun var ama bunu kafaya takmayın daha büyük miyomla gelen hatta hamile olanların bile olduğunu söyledi.bana hiç kafana takma dedi içime su serpti kaç aydır çok üzgündüm.bu durumu sorun etmemem gerektiğini söyledi ve ilaçlarımı kullanmaya devam etmemi söyledi bugün 2 tane hap kullanacktım ama süleyman bey 3 tane kullanmam gerektiğini söyledi biraz ulun beyin tedavisine ekleme yaptı.bebişlerimi yarın çözeceklermiş teyzeleri inşallah sağlıklı çözünürlerse perşembe günü transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin can yoldaşlarım .Rabbim inşallah hepinize en yakın zamanda hamiş olmanızı nasip etsin amin
![]()
Canım benim haftasonu hep aklım sendeydi ama evde internet sorunu yaşadığımız için giremedim
maaşallah sen yine güzel haberlerle gelmişsin tabi kiii
hayırlı bir günde alacaksın minnaklarını deseneeee ayy çok az kaldıııı
canım benim demek aklın bendeydi bunu duymak ne kadar güzel çok teşekkür ederimevet güzel haberlerle geldim şükürler olsun
bugün sabahta güzel haberle uyandım teyzesi bebişlerim uykudan uyanmışlar
şimdilik iyi gidiyormuş laboranta bebişlerin durumunu sordum ne çok çok iyi nede kötü normal dedi.nu b,le benim için sevindirici bir haber annelerini terk etmesinlerde sağlıklı olsunlarda bana yeterevet canım hayırlı birgünde alıcam kısmetse darısı isteyen ve bekleyen herkesin başına .ben ayağımı süriycem sizler için dua edicem inşallah Rabbim kabul eder
![]()
teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun inşallah kavuşuyoruz Allah'ın izniyle inşallah bir ömür boyu ayrılmamak üzere gelirler. teyzesi darısı başınıza inşallah sizler için çok dua edicem ben mucizeme kavuşuyorum hemde ne mücadele ve zorluklardan sonra Rabbim sonucunu hayırlı eğlesinHerşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım..bu hafta bebekleri annesine kavuşuyor o zaman.eee ama çok beklediler çok mücadele ettiler bebişler eksi bilmem kaç derece vız gelir onlara.perşembe günü hayırlısı ile transferin gerçekleşsin diye dua etmeye başladım ben şekerim bir adım öteye geçtim yani...
canım benimmm dualarımız senin ve bebişlerinle Allahımın izniyle herşey çok güzel olacak ve annelerine kavuşacaklar minik kısçeler diyesim geldi neden bilmiyorumCanım benim haftasonu hep aklım sendeydi ama evde internet sorunu yaşadığımız için giremedim
canım benim demek aklın bendeydi bunu duymak ne kadar güzel çok teşekkür ederimevet güzel haberlerle geldim şükürler olsun
şimdilik iyi gidiyormuş laboranta bebişlerin durumunu sordum ne çok çok iyi nede kötü normal dedi.nu b,le benim için sevindirici bir haber annelerini terk etmesinlerde sağlıklı olsunlarda bana yeterevet canım hayırlı birgünde alıcam kısmetse darısı isteyen ve bekleyen herkesin başına .ben ayağımı süriycem sizler için dua edicem inşallah Rabbim kabul eder
![]()
çok şükür yarabbim çok şükür
canımmm tabi ki okuruz ama bil ki sen bu ay hamile kalacaksınKızlar merhabaara ara girip haberler varmı die takip ediyorum ama dua listesine bi süreliğine katılamıcam çok yoğunum çünkü
( ama dualarımdasınızzz Kızlar bende Allah nasip ederse Temmuz ayında Tüp bebek tedavisine başlıcam çok ani oldu biz gelecek yıla yaptırırız die düşünürken doktorum artık acele etmemiz gerektiğini söledi doktora kalsa bu ay başlıcaktı ama ben istemedim maddi manevi hazırlanmamız gerekiyodu çünkü
ve çok heyecanlıyız çok sürpriz oldu bize:26: bende dün akşam 500 yasine niyetlendim sizlerden ricam okuyabilecek arkadaşlar okurlarsa çok sevinirim her birey yalnızca 1 tane okuyabiliyor
şimdiden Allah hepinizden razı olsunn
Allahta sizlerin gönüllerine göre versin Allah'a emanet olun
Bu arada unutmuş olabilirsiniz ismim ASLI
![]()
![]()
canım bende okurum inşallah Rabbim yüzüü güldürsüncanım benimmm dualarımız senin ve bebişlerinle Allahımın izniyle herşey çok güzel olacak ve annelerine kavuşacaklar minik kısçeler diyesim geldi neden bilmiyorumçok şükür yarabbim çok şükür
çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bu mucizeyide yaşarım
ay kızlarımın olmasını çok isterim Rabbim hayırlısını versin inşallah duaların senide bulsun canım ikiz kızların olsun
canımmm tabi ki okuruz ama bil ki sen bu ay hamile kalacaksın![]()
![]()
canım benimmm dualarımız senin ve bebişlerinle Allahımın izniyle herşey çok güzel olacak ve annelerine kavuşacaklar minik kısçeler diyesim geldi neden bilmiyorumçok şükür yarabbim çok şükür
canımmm tabi ki okuruz ama bil ki sen bu ay hamile kalacaksın![]()
canım bende okurum inşallah Rabbim yüzüü güldürsün![]()
Allah razı olsun kızlar ismlerinizi not aldımmmAsbelove canım bu ay hamile kalmam mümkün değil çünkü doktorum korunmammı istedi bi dolu ilaç verdi yani hamilelik zor hani herkes tüpten önce hamile kalıyoya bende mümkün olmucakk
tabiki hayırlısı
![]()
Allah razı olsun kızlar ismlerinizi not aldımmmAsbelove canım bu ay hamile kalmam mümkün değil çünkü doktorum korunmammı istedi bi dolu ilaç verdi yani hamilelik zor hani herkes tüpten önce hamile kalıyoya bende mümkün olmucakk
tabiki hayırlısı
![]()
ama ama olmaz kiiii sen bu ay hamile kalcaktın yaaaaaaa:26:
ama ama olmaz kiiii sen bu ay hamile kalcaktın yaaaaaaa:26:
bende çok isterdim ama yasmin verdi bide biesteron die ilaç verdi korunmamı istedi anlamadımm
neyse kocamn doktor vardır bi bildiği
![]()
bende çok isterdim ama yasmin verdi bide biesteron die ilaç verdi korunmamı istedi anlamadımm
neyse kocamn doktor vardır bi bildiği
![]()
canim bende kullandim ilk 3 hafta tedaviye baslamadan once dogum kontrol hapi rahim duvarini kalinlastirma yonunden iyiymis senin tup bebek uzun protokol olacak sanirim hayirlisi olsun![]()
canim bende kullandim ilk 3 hafta tedaviye baslamadan once dogum kontrol hapi rahim duvarini kalinlastirma yonunden iyiymis senin tup bebek uzun protokol olacak sanirim hayirlisi olsun![]()
anladım canım bakalım uzun muzun sonu güzel olsun da inşallahhhama doğru diosun muayenede rahim duvarı kalınlığıma ne iyi ne kötü diyebiliriz demişti
demekki onun için verdi
![]()
anladım canım bakalım uzun muzun sonu güzel olsun da inşallahhhama doğru diosun muayenede rahim duvarı kalınlığıma ne iyi ne kötü diyebiliriz demişti
demekki onun için verdi
![]()
insallah canim dedigin gibi sonu cok guzel olsun insallah![]()
canım la havle çekeyim o zaman yegenlerimiz için :)Canım benim haftasonu hep aklım sendeydi ama evde internet sorunu yaşadığımız için giremedim
![]()
dayansınlar güçlü olsunlar.
sizde eşlik edinde rambo gibi olsunlar
işte böyle haberlerle gel,n :)Kızlar merhabaara ara girip haberler varmı die takip ediyorum ama dua listesine bi süreliğine katılamıcam çok yoğunum çünkü
( ama dualarımdasınızzz Kızlar bende Allah nasip ederse Temmuz ayında Tüp bebek tedavisine başlıcam çok ani oldu biz gelecek yıla yaptırırız die düşünürken doktorum artık acele etmemiz gerektiğini söledi doktora kalsa bu ay başlıcaktı ama ben istemedim maddi manevi hazırlanmamız gerekiyodu çünkü
ve çok heyecanlıyız çok sürpriz oldu bize:26: bende dün akşam 500 yasine niyetlendim sizlerden ricam okuyabilecek arkadaşlar okurlarsa çok sevinirim her birey yalnızca 1 tane okuyabiliyor
şimdiden Allah hepinizden razı olsunn
Allahta sizlerin gönüllerine göre versin Allah'a emanet olun
Bu arada unutmuş olabilirsiniz ismim ASLI
![]()
benim adımı da not al canım.
eger ki yetiştiremezsen bana özelden mesaj at, dagıtmana yardımcı olayım :)
kişi başı 1 tane mi olcak illa,
canım la havle çekeyim o zaman yegenlerimiz için :)
ŞEKERİM ŞU ESPRİLERİNE HAYRANIM BİLMELİSİNLA HAVLE ÇEKİNCE DAYANIKLI OLACAKLARMI GERÇEKTEN:44::44::44:
canım la havle çekeyim o zaman yegenlerimiz için :)
işte böyle haberlerle gel,n :)
benim adımı da not al canım.
eger ki yetiştiremezsen bana özelden mesaj at, dagıtmana yardımcı olayım :)
kişi başı 1 tane mi olcak illa,
şoklardayım zaten Muhatt tmm canım not aldım ewet canım kişi başı yalnızca 1 adet eğer çevrende varsa dağıtabilirsen çok memnun olurum canım çünkü 1 ay içinde toparlamam lazım hayırlısıyla toparlarım inşallahhh
![]()
şoklardayım zaten Muhatt tmm canım not aldım ewet canım kişi başı yalnızca 1 adet eğer çevrende varsa dağıtabilirsen çok memnun olurum canım çünkü 1 ay içinde toparlamam lazım hayırlısıyla toparlarım inşallahhh
![]()
canim bende okurum bugun okundu yaz istersen tatlim
canım şunu bi oku:)canım la havle çekeyim o zaman yegenlerimiz için :)
ŞEKERİM ŞU ESPRİLERİNE HAYRANIM BİLMELİSİNLA HAVLE ÇEKİNCE DAYANIKLI OLACAKLARMI GERÇEKTEN:44::44::44:
anlamı bile yeter ama neyseBismillahirrahmanirrahıym; La Havle Vela Kuvvete İlla BilllahilAliyyilAzıym.
Manası: Rahman(Esirgeyen)Rahim(Bagışlayan) Allahın adıyla.Çok yüce ve çok büyük Allahın himayesine sığınmaktan ve Onun yüce kudretinden yardım dilemekten başka bir amacım yoktur.Ondan başka kuvvet ve kudret sahibi yoktur.Ona dayandım,Ona güvendim.
Hz.Peygamber Aleyhisselam,Hz.Ali Efendimize hitaben şöyle buyurmuştur:
Ya Ali ! her ne zaman bir darlğa ve sıkıntıya düşersen,bir bela ve musibete uğrarsan şöyle dua et.
Bismillahirrahmanirrahim.Vela havle vela kuvvete İlla billahil aliyyilAzıym.
Yani Ya Ali Böyle dua edersen sıkıntılı anlarında bu dıayı okumaya devam edersen,Cenab-ı Allah, bu duanın hürmetine düşmüş olduğun bela ve musibetlerin,bunalım ve streslerin her türlüsünü üzerinden defederibunlardan seni kurtarır. buyurmuştur.
Bu dua (99) derde devadır.Bunlardan en küçüğü kalpteki sıkıntıdır.
Mesela gönül sıkıntısını hiç bir maddi ilaç gidermez; O zaman bunun ilacı duadır.
Her kim günde 100 defa okursa fakirlik ve yoksulluk yüzü görmez.Kazancında bereket,rızkında bolluk olur.
Yatarken söylemelerinde dünya belaları ve musibetleri kendisinden uzaklaşır.
Sabahleyin söylemelerinde Cenab-ı Hakkın gazabından emin olurlar.Cenab-ı hakkın rızasına ermeye namzed ve hak kazanırlar.
Bu kısacık hayat kurtaran manevi reçeteyi uygulamak için tembellik yapmayalım.
canım ozaman şöyle yapalım, benim haricinde 10 tane daha yaz. toplam 11 olsun.şoklardayım zaten Muhatt tmm canım not aldım ewet canım kişi başı yalnızca 1 adet eğer çevrende varsa dağıtabilirsen çok memnun olurum canım çünkü 1 ay içinde toparlamam lazım hayırlısıyla toparlarım inşallahhh
![]()
eğer 10 kişi aşarsam ayrıca özeline mesaj atarım.