• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

gel çay yapayım ben.varya kurabiye de var.birde rokoko tatlısı.yanında dındurma.ooooooooooo hadi atla süpürgene.
esleeeeeem hadi canım çaya gelin.kocişte yok zaten.canım sıkılıyo.

bilemediiiiiiiiin...sen de heryeri biliyon bursada bakıyorum.kız geliyonda bana habermi vermiyon...aşk olsun:19::19:

Ben gelmem küstüm :1:

Evet benim bi ayağım Bursada zaten :10: Ee siz haber vermediniz bende haber vermiyom napim :12:

Kız mekan neresiydi,börek yemeye mi götürdün yoksa..Ayy canım börek istedi yaa,çiğ börek hemde :56: Yaa çok istedi napıcam şimdi :27: :27:

merhaba arkadaşlar. ben de geçen hafta bugün hamile olduğumu öğrendim ve cumartesi bebeğimi kaybettim. şimdi çok dua ediyorum, inş. sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder rabbim diye ve şükür ediyorum bu bebeğin bize nasip olmamasında bir hayır vardır, rabbim kim bilir bizim bilmediğimiz hangi sebeple aldı yavrumuzu yanına. inş. önümüzdeki aylar da ben de gebeliğimi burda paylaşma şansına erişirim hayırlısıyla. salat-ı tefriciye mi okuyorsunuz? 4444 tane okumak ne kadar zaman alıyor?

Ben gelmem küstüm :1:

Evet benim bi ayağım Bursada zaten :10: Ee siz haber vermediniz bende haber vermiyom napim :12:

Kız mekan neresiydi,börek yemeye mi götürdün yoksa..Ayy canım börek istedi yaa,çiğ börek hemde :56: Yaa çok istedi napıcam şimdi :27: :27:
eslemim canım biz buluşsak sana haber vermezmiyiz.böyle bir ihtimal varmı sence...hem muhatı gördüm ben ama o beni görmediki..

ayyy ben iyi yaparım çiğ böreği.bak sen gel ben sana çiğ börek yapayım ne dersin,barıştıkmı...:17:

nedense:53:şaşırdım bende:23:sen çayı çok seversin eslemim hayırdır...ne istiyosun sen kuzum söyle ben yaparım sana.iskender diyosan onu yapamam ama götürürüm kız. ne var:10:

Eskisi gibi içmiyorum artık pek canım :26:

Canım çok börek istedi Seyyan ya,deli gibi çiğ börek istiyo hemde,iyiki hamile değilim :1: :1:

Götürürsün dimi canım benim düşünmen yeter :29: :29:

merhaba arkadaşlar. ben de geçen hafta bugün hamile olduğumu öğrendim ve cumartesi bebeğimi kaybettim. şimdi çok dua ediyorum, inş. sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder rabbim diye ve şükür ediyorum bu bebeğin bize nasip olmamasında bir hayır vardır, rabbim kim bilir bizim bilmediğimiz hangi sebeple aldı yavrumuzu yanına. inş. önümüzdeki aylar da ben de gebeliğimi burda paylaşma şansına erişirim hayırlısıyla. salat-ı tefriciye mi okuyorsunuz? 4444 tane okumak ne kadar zaman alıyor?
canım geçmiş olsun senin adına çok üzüldüm.
ben günde 1000 tane rahat okuyorum.

eslemim canım biz buluşsak sana haber vermezmiyiz.böyle bir ihtimal varmı sence...hem muhatı gördüm ben ama o beni görmediki..

ayyy ben iyi yaparım çiğ böreği.bak sen gel ben sana çiğ börek yapayım ne dersin,barıştıkmı...:17:
kıyamam ben size :)
çiğ börek yedirmem size bana gelin fırında pişirirm :)
çiğ börek ne beee:51:

Eskisi gibi içmiyorum artık pek canım :26:

Canım çok börek istedi Seyyan ya,deli gibi çiğ börek istiyo hemde,iyiki hamile değilim :1: :1:

Götürürsün dimi canım benim düşünmen yeter :29: :29:
ay ya avucunu yala bari.nerden biliyon belki hamilesin.umut en geveze kuşmuş,hiç susmazmış canım.o yüzden umutsuz olma sakın.ben yapçam sana sen gel yeter ki..çiğ börek te yaparım ne istersen yaparım.

muhatım sen bir çılgınlık yapsana.atla gel.esleme de haber veririz ben misafir ederim sizi.dünür olcaz daha birbirimizi görmedik yani olcak işmi bu.hadi kıııııııııııııız sen yaparsın bu çılgınlığı nolur nolur:44::44:

Merhaba geçmiş olsun...Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin....Biz Salatı Tefriciye okumuyoruz,daha çok Yasin ve tesbihlere devam ediyoruz...4444 okumak,okuyana bağlı aslında.Her namazın arkasından 100 tane okuyunca,günlük 500 okunmuş olur ve bir haftada biter tahmini.Rabbim dualarınızı kabul etsin... :16:

Oyy bilmez miyim canım benim,ben küser miyim hiç sana mümkün mü böyle bişey,Rabbim korusun :16: :16:

Ben kimseyi görmedim daha,eminim o güzel seslerin ve o güzel yüreklerin kendileri de güzeldir,Rabbim kalp güzelliği versin :16: :16:

Son düzenleme:

çiğ börek canım şöyle oluyo.hamuru yapıp ince ince yuvarlaklar halinde açıyosun.içine kıyma harcını koyup kapatıyosun.pişirmeden yiyosun.e adı çiğ börek ya........:39::39::39:

güzelim çok geçmiş olsun bak ne güzel söylemişsin rabbimin bir bildiği vardır diye...ben de senin gibi ilk bebeğimi öğrendikten 3 hafta sonra kaybettim ve çok yıkılmıştım sonrasında ise kist çıktı derken prolaktin hormonum yüksek çıktı dr yumurtlaman yok dedi ve psikolojimi düşün....ilaç verdi inan kullanmaya başladım sonra bıraktım kafama göre allahın dediği olur dedim ve sadece hz zekeriyanın rabbi la tezarni ferdev ve ente hayrul varisin adlı duasını okudum her namazdan sonra ve okuduğum ay hamile kaldım bana göre Allahın bir hikmeti ama tabi tamamına erermiyim bilemem eremesem de vardır bi hikmeti diyorum sen yeterki inancını yitirme...

ayy uzun oldu kusuruma bakma:)

ay ya avucunu yala bari.nerden biliyon belki hamilesin.umut en geveze kuşmuş,hiç susmazmış canım.o yüzden umutsuz olma sakın.ben yapçam sana sen gel yeter ki..çiğ börek te yaparım ne istersen yaparım.

muhatım sen bir çılgınlık yapsana.atla gel.esleme de haber veririz ben misafir ederim sizi.dünür olcaz daha birbirimizi görmedik yani olcak işmi bu.hadi kıııııııııııııız sen yaparsın bu çılgınlığı nolur nolur:44::44:
canım en yakın ;ANkraya gelebilirim :D
yolum bu yaz istanbula düşebilir.
kendi arabamızla geliriz o zaman bursaya da ugramak kaçınılmaz olur :)

Canım bizim adresler yakın,sen bize gel ama yaa :52:

Çiğ börek çok güzel canım,kıymayıda haftasonu bitirdim,yoksa kalkıp yapıcam valla üşenmeden,okadar istedi canım :56:

Aslında bu iyi bişey,çünkü içimden hiçbişey yapmak gelmiyo,bi çiğ börek değiştirdi hayat akışımı :1: :1: :1:

Yaladım canım :9: Değilim be canım ama yakındır inşaallah o tarih :49:

Aslında benim gelmem hem çok kolay hem zor ama imkansız değil :27: Bursa merkez miydi canım :3:

Ayy ben sizi görünce tutulurum kesin,utanırım saçmalarım :52: :52:

güzelim çok geçmiş olsun bak ne güzel söylemişsin rabbimin bir bildiği vardır diye...ben de senin gibi ilk bebeğimi öğrendikten 3 hafta sonra kaybettim ve çok yıkılmıştım sonrasında ise kist çıktı derken prolaktin hormonum yüksek çıktı dr yumurtlaman yok dedi ve psikolojimi düşün....ilaç verdi inan kullanmaya başladım sonra bıraktım kafama göre allahın dediği olur dedim ve sadece hz zekeriyanın rabbi la tezarni ferdev ve ente hayrul varisin adlı duasını okudum her namazdan sonra ve okuduğum ay hamile kaldım bana göre Allahın bir hikmeti ama tabi tamamına erermiyim bilemem eremesem de vardır bi hikmeti diyorum sen yeterki inancını yitirme...

ayy uzun oldu kusuruma bakma:)

allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. o duayı da okuyayım, fazla dua göz çıkarmaz ya:)

canım en yakın ;ANkraya gelebilirim :D
yolum bu yaz istanbula düşebilir.
kendi arabamızla geliriz o zaman bursaya da ugramak kaçınılmaz olur :)

uffffffffff:14::14:olsun yora yora Allah vere demişler ben söyleye söyleye getiricem seni bursaya.
iyi istanbula gelirsen tabikide kaçınılmaz olmalı bursayada gelmek.inşaallah ya inşaallah.....

Çiğ börek çok güzel canım,kıymayıda haftasonu bitirdim,yoksa kalkıp yapıcam valla üşenmeden,okadar istedi canım :56:

Aslında bu iyi bişey,çünkü içimden hiçbişey yapmak gelmiyo,bi çiğ börek değiştirdi hayat akışımı :1: :1: :1:

Aslında benim gelmem hem çok kolay hem zor ama imkansız değil :27: Bursa merkez miydi canım :3:

bursa merkez canım.ama benim hep aklımda senin olduğun yere ..................gelmek.ay utanırmış ta kıyamam.bende utanırım aslında.ama merak etme muhat açar bizi....dimi kız

çiğ börek canım şöyle oluyo.hamuru yapıp ince ince yuvarlaklar halinde açıyosun.içine kıyma harcını koyup kapatıyosun.pişirmeden yiyosun.e adı çiğ börek ya........:39::39::39:
tüüüü bi de bizim arabaşımıza laf ederler.
yemem ben öyle hamırrr :)
hadi peynirli puf böreği yapalım, çay ve zeytin :):):)
eskişehirlimisin yoksa?
keşşkkkkeeeeee,
bursalı hanımefendi :p

niye utanırsın kız anlamadım ben.
açık mısın :)

Back
X