Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tahlil gününe tam bir hafta var canım ne bileyim birden lekelenme olunca çok korktum
ay hadi inşallah yerleşme kanamasıdır
kızma canım ben çok korkuyorum ne yapayım elimde değil
buldunuz bacak kadar çocuğu kızın bakalım
deme muhatçığım ya öyle birşeydemi varmış hadi hayırlısı![]()
he he he tutmayın beni
evet canım öuyle derlermiş
nişanı da verdi bebek , artık daha rahat olursun![]()
Yok canım bildiğin tost,evde ne varsa doldur tostu![]()
Aminn inşaallah canım ya![]()
Eğer öyle bişey olursa da,dönünce büyük temizlik yapcam,onu düşünmeye başladım bile,ya tutarsa misali![]()
kız hamile olunca Rabbim yardım ediyo.
temizik mi dayanır![]()
tahlil gününe tam bir hafta var canım ne bileyim birden lekelenme olunca çok korktum
eslem şifa olsun canm sakıncası yoksa hangi kaplıcaya gidiyorsun paylaşabilir misin fikir olsun bizlerede bakarsın su iyi gelir:)))
eslem biz ugün senin ora kaç saat tutuyo onu hesapladık :)tamam canımcım afiyet bal şeker olsun...sende bırak temizliği falan.relaks ol biraz boşveeeeeeeeeeeer...bebiş olsunda biz geliriz muhatla temizliğe.teyzeleri ne güne duruyo
dimi muhaaaaaat
canımcım san kızarmıyım ben kendini üzmene kızıyorum yaaaatahlil gününe tam bir hafta var canım ne bileyim birden lekelenme olunca çok korktum
he he biz bugün muhatla plan yaptık.o k............... ya gelicek bende burdan sana sürpriz yapçaz.şu tostundan bizde yiyelim bakalımÖyle olur dimi,rahatlıyım azcık
Ayy inşaallah bu sefer olur be Muhatım,döndükten bikaç gün sonra da Berat Gecesi ya,çok dua edicem inşaallah oluşur hayırlısıyla![]()
![]()
Kuzucummm,oturma kanaması ama o![]()
Stres yapma
Ezanı Muahmmedi okunuyor şimdi,Mevlam korusun meleğinle seni,Rabbim 25inde o hayırlı haberi vermeni nasip etsin,bütün sevinçler nasip etsin canım benim
![]()
Canım tanıyan olur belki burdan nolur nolmaz;özeline atıyorum kaplıcayı;gelecek olursanız banada beklerim muhakkak![]()
eslem biz ugün senin ora kaç saat tutuyo onu hesapladık :)
geliriz tabiki de demi :)
tamam canımcım afiyet bal şeker olsun...sende bırak temizliği falan.relaks ol biraz boşveeeeeeeeeeeer...bebiş olsunda biz geliriz muhatla temizliğe.teyzeleri ne güne duruyo
dimi muhaaaaaat
eslem biz ugün senin ora kaç saat tutuyo onu hesapladık :)
geliriz tabiki de demi :)
inşallah canım inşallah nasıl korkutum anlatamam Rabbim inşallah bebeğimi bana bağışlarÖyle olur dimi,rahatlıyım azcık
Ayy inşaallah bu sefer olur be Muhatım,döndükten bikaç gün sonra da Berat Gecesi ya,çok dua edicem inşaallah oluşur hayırlısıyla![]()
![]()
ay canım hadi inşallah bebeişin gelir bende çok dua edicem size bu sene güzel yazılarımız yazılır bebişli sağlıklı ve huzurlu inşallahhhhhhhhhhhh
Kuzucummm,oturma kanaması ama o![]()
Stres yapma
Ezanı Muahmmedi okunuyor şimdi,Mevlam korusun meleğinle seni,Rabbim 25inde o hayırlı haberi vermeni nasip etsin,bütün sevinçler nasip etsin canım benim
![]()
Canım tanıyan olur belki burdan nolur nolmaz;özeline atıyorum kaplıcayı;gelecek olursanız banada beklerim muhakkak![]()
eslem gidiyo asıl siz bana gelin yarın inş. halı yıkayacaz eşimle artık beni bu hale getiri herhalde tamam tamam oldu oldu ya yeter iştediyerekodamı değiştirdim dolabım taşınacak ama hiç kimsem yoookkkkk
![]()
canımcım san kızarmıyım ben kendini üzmene kızıyorum yaaaa
![]()
Sağolasın Seyyanım![]()
Canım temizlik yapmam mecbur ya,hem Ramazanı Şerif girmeden düzene sokayım bi şu evi,Ramazanı Şeriftede sıkı bi manevi program hazırlıcam kendime,inşaallah bebişim gelcek artık,hepimiz alcaz kucaklarımıza
İyiki varsınız canlarım![]()
Sen Seyyanın oraya gelirsin,ordan beraber gelirsiniz bana,hemen hemen 3 saatPikniklere gideriz,hamama gideriz
![]()
![]()
dolunay mı muhat kız kurt kadın falan mısın:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:muhaaattt ay dolunaya dönüyo yavaş yavaş müsait değilliğine az kaldı demi:))) bende seni takip ediyom aya bakarak:)))))))))))))))
kız ayın 30 unda ankarada düğünüz var :)eslem gidiyo asıl siz bana gelin yarın inş. halı yıkayacaz eşimle artık beni bu hale getiri herhalde tamam tamam oldu oldu ya yeter iştediyerekodamı değiştirdim dolabım taşınacak ama hiç kimsem yoookkkkk
![]()
kocamdan çok senle iletişim halindeyim olsun o kadar :):):):ay inanmıyorum ya bende aynı anda aynı şeyi yazıyodum...nasıl bir telapati var aramızda seninle.....:13:
:)))))))))))))))))dolunay mı muhat kız kurt kadın falan mısın:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ankaranın neresinde çaktırmadan bende geleyim herkes kendi tarafından sansın bi köşede pasta yer habersiz resim çekinirim:)))))kız ayın 30 unda ankarada düğünüz var :)
kocamdan çok senle iletişim halindeyim olsun o kadar :):):):![]()