ne kadar kalabalık burası ve ne çok yazıyorsunuz maşallah. hepiniz bana birer dua okusanız Rabbim kabul eder herhalde birinden birini:)
aslında uzun zaman olmadı, birden karar verdik, hadi bu ay isteyelim artık dedik korunmadık. sonra adete 1 hafta -10 gün varken çarpıntı baş dönmesi mide bulantısı başladı. dahiliyeye gittim, kan testi yaptı, baya geniş şekilde baktırdı sağolsun. orda öğrendik hamile olduğumu. sonra evde de idrar tahlili yaptım çift çizgiyi gördüm. sonrası da hüsran işte. tutunamadı sanırım bebişimiz, kimyasal gebelik dedi doktor. bulup da kaybetmiş gibi olduk. rabbim kimseyi evlat acısınıyla sınamasın, yüzünü görmediğin yavru bile insanın içini ne çok yakıyor. şimdi ben hemen olsun demiyorum, rabbimin bir bildiği vardır, vereceği vakti o bizden iyi bilir. ben hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin, bizi sevip sayacak, yarın arkamızdan dua edecek bir evlat olsun diye dua ediyorum. hani yıllardır evlat bekleyenleri görünce ben kesinlikle rabbime isyan etmiyorum, önce onlara versin rabbim. şükürler olsun ki benim bir oğlum var, allah onun acısını göstermesin. biz evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşadık yaşıyoruz. allahım önce evlat evlat diye arayıp gezenlere versin ben sıramı beklerim. Evladı da evlat kıymeti bileceklere versin, gayrı meşru yoldan peydah edip de tuvaletlere atanlara, camdan aşağı atanlara vermesin inş. ben de ne çok doluymuşum ne çok yazdım:):):):)