• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet canım büt sınavlaru sen sonu evrakları...sen neyaptın doktora gittüin mi...

sorumlıluk sınavları canım...doktor işi gündemde baklım.tekrar rapor alacam çapadan ondan sonra....

ara verdim kuzum valla biraz dinlencez olmazsa çok istediğim bir dr. var ona gideceğiz inşallah sen naptın okul dışında hayat nasıl gidiyor:34:

Seyyancım ben bu hafta dualara katılamadım çok özür diliyorum regl oldum hala da bitmedi. Biterse yarın akşam faln okuyup haber veririm.

Kız ekimde normal olur ben öyle çok sıcak kalabalık sevmiyorum o yüzden kurbanda gidelim dedik hem biraz şeyi de doğrulturuz:1::1:
sarımsaklı kötü mü kız görümcem orayı çok övüyor:53: çok mu gür kız saçların yoksammm:52::52::52:

ekimde sakin olur doğru o zamanda birtek güneyde denize girilebilir zaten..ya işte öyle kel kel tepeler bir kaç zeytin ağacı denizi güzel ama eşini götürmek isteyeceğin bir yer değil canım:34: en azında bizim otel öyleydi yabancı turist çok fazla...

yok kız haşema ilginç geldi çocuklara:52::52::52: bu benim mayom tatlım dedim ama bu eşofman gibiiiii dedi yavrucak... koca otelde tek haşemalı bendim son gün bir bayan daha geldi Allahtan

selam şekerler nasılsınız:16::16::16:ben iyi sayılırım ateşim halen devam ediyor ilaç falanda kullanamıyorum bebişim için.
teyzeleri bugün bebişim beni üzdü size şikayet edeyim bari:43::43:bugün biraz lekelenmem oldu çok kortum inşallah bebeişim beni terk etmez:14::14::14::14::14:.arkadaşlarım ben bebeğimin bana sıkı sıkı tutunması ve hayırlısıyla hamile kalmak ve bebeğimi kucağıma alabilmem için salavatı tefriciye başladım bana yardımcı olabilirmisiniz:34::34::34::34::34::34:

canim benim gecmis olsun sakin korkma lekelenmedende ben transferin 9.gunu lekelenmeyle ogrendim hamile oldugumu insallah seninkiside yerlesme kanamasidir ki oyle Rabbimin izniyle benim o sekilde 3 hafta devam etti cok cok uzmustum kendimi sakin sen yipratma kendini he bide sol tarafina yat canim tutunma daha iyi oluyormus :16:

Hanımlar bu listemizdeki dualar

nurusima
eslemliva
dafniya
sibelkoçak

arkadaşlarımıza bağışlanacak.o yüzden biran önce bitirelim ki dualar yerini bulsun ve yeni listemize geçelim.
Yeni listedeki isimlerde gizlidir.sonra açıklayacağım....

:46::46::46::46::46::46::46:
seyyanım eksiklere yardım edemedim bu hafta :25:
5 yasin yazarmısın bana daha çok varsa akşam bitmiş olur:32:

ekimde sakin olur doğru o zamanda birtek güneyde denize girilebilir zaten..ya işte öyle kel kel tepeler bir kaç zeytin ağacı denizi güzel ama eşini götürmek isteyeceğin bir yer değil canım:34: en azında bizim otel öyleydi yabancı turist çok fazla...

yok kız haşema ilginç geldi çocuklara:52::52::52: bu benim mayom tatlım dedim ama bu eşofman gibiiiii dedi yavrucak... koca otelde tek haşemalı bendim son gün bir bayan daha geldi Allahtan

kızım o kadar uzun uzun msj yazdım gitmedi ya:50:
çok sinek varmış zaten canımcım ben sevmiyorum öyle mahvolurum görümceler gitsin alsın boyunun ölçüsünü gelsin o zaman:1:
haşema görmediler sanırsam ordaki evlatçıklar:1:

kızım o kadar uzun uzun msj yazdım gitmedi ya:50:
çok sinek varmış zaten canımcım ben sevmiyorum öyle mahvolurum görümceler gitsin alsın boyunun ölçüsünü gelsin o zaman:1:
haşema görmediler sanırsam ordaki evlatçıklar:1:

evlatçıklar haşema görmediler mi bilmem ama benim koçiş görmemesi gereken çok şey gördü :20: programı ben yapmıştım o kadar yer arasından burayı mı buldun diye bir dünya sitem etti.:30: akçay falan iyi ama...bacım oraya evleniyor yer yapıyoruz kendimize şimdiden ,:52::52:

evlatçıklar haşema görmediler mi bilmem ama benim koçiş görmemesi gereken çok şey gördü :20: programı ben yapmıştım o kadar yer arasından burayı mı buldun diye bir dünya sitem etti.:30: akçay falan iyi ama...bacım oraya evleniyor yer yapıyoruz kendimize şimdiden ,:52::52:
hadi yaa kötü olmuş bak şimdi demek ki neymiş sarımsaklıya gitmeyecekmişiz:1:
afiyet bal şeker olsun hadi ye de gel yapayanlız bir başımayım buralarda bende boya yapayım bari beklerken
geldim kuzummmmm:52::52:

asbe ben bu gün ovu testi yaptım yarın adet günüm yine koyu çift çizgi çıktı iki ay öncede öle olmuştu rahim duvı inceliğinden tutunamadığını düşünüyorum o zaman adet olduğumda çok uzun koyu ve parçalar gelmişti.... acaba neden çift çizgi görünüyo ki

asbe ben bu gün ovu testi yaptım yarın adet günüm yine koyu çift çizgi çıktı iki ay öncede öle olmuştu rahim duvı inceliğinden tutunamadığını düşünüyorum o zaman adet olduğumda çok uzun koyu ve parçalar gelmişti.... acaba neden çift çizgi görünüyo ki

canımcım bende ovu testi adete yakın çift çizgi veriyorsa gebelik vardır diye biliyorum çünkü gebelik durumunda da lh artıyor ama dediğin gibi tutunamayabiliyor bazen rahim duvarı inceliğinden bazen kalite düşük olduğundan olabiliyor canım belki de düşük yaptın o ay dr.lar da bilemiyor açıkçası bunun sebebini şahsi fikrim bu yönde canımcım inşallah bu ay öyle olmaz da güzel haberler verirsin bizeeeee:16::16::16:

anladım canım...hayırlısı...bende de bir numara yok...herşeye aynı....kim tatile gitti ben hiçbirşey anlamadım..sen mi dafni mi gitti...
bizim öyle bir isteğimin var ama kısmet canımcım yeaaa:1:
ohoooo nerdeyse bütün dolabı boyadım be kuzu... kız gebelikte lh da mı artıyormuş bilmiyordum:53:
ben öyle biliyorum kuzu o yüzden ovu testleri adet döneminde de gebelik varsa eğer çift çizgi gösterir diye biliyorum ama bizzat yaşamadım zaten epi topu bir kere gördüm o da çok çok silikti:1::1:
dafni meteliğe kurşun atıyor canımcım tatili akraba gezmesi olarak planlıyor ama asbe ekimde bebişleriyle tatil planlıyor haaa...bir de bebişlerin babası:21::21::21:
ay ne güzel dedin kızzzz ağzından bal damlıyor balllll:21::21::21:

ya yine gördüm sizi ne güzel 2laf etcez dedim bi sürü iş yığıldı önüme piedra da kaçmış o sırada ama olmaz kiiii bu haksızlık yaaa:27::27:

Back
X