- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
o da 4 e bölsün canım :)hatunun buz dolabı dar ama.......![]()
adam kaç yaşına gelmiş, pinti mi olsun işte :):)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o da 4 e bölsün canım :)hatunun buz dolabı dar ama.......![]()
bende istiyorum 6kilo vermeyi ama olmuyor olmuyor yaa benim vücuda bişeyler oldu
anaa bende benimkini türünün tek örneği zannediyordummmm
gezgentiyim kızım bennnn Allahtan şu koltuğa yapıştım da bir yere gidemiyorum yoksa istanbul kazan ben kepçe yaniiii
![]()
yakında olaydın beraber gezerdik tam bana göre gezmek tozmak..Sorma çok pişmanııııımm keşke muhasebeci olcama reprezant olaydııııım:84:
o da 4 e bölsün canım :)
adam kaç yaşına gelmiş, pinti mi olsun işte :):)![]()
ama suç asbelove de,kadın dayanışması diye bişey var demi muhatcım..neyse böleriz canım napak..yok kııız pinti olmasın hiç sevmem pinti adamı..çok şükür değilde...
ahh ahhh o kadar yemek seçmeye sıkıntısı da yok kiyemek seçerlerse böyle kürlere maruz kalıyolar sonra:)
dün aklıma o geldi, keçiboynuzuna tekrar başladık malum :)
yüzünü buruştura buruştura yiyo :)
adamın gönlü bol dmekki :)
ben lahana diyeti yaptım 4 kilo öle gitti 2 kilo da girp oldum o ara bal zencefil limon içiyordum aç karnına tok karnınaa o sırada vermişim...geri almadım o kiloları çok şükür hala da veriyorum zannımca evden dışarı çıkmadığım yiyip içip yattığım halde...bende istiyorum 6kilo vermeyi ama olmuyor olmuyor yaa benim vücuda bişeyler oldu
anaa bende benimkini türünün tek örneği zannediyordummmm
gezgentiyim kızım bennnn Allahtan şu koltuğa yapıştım da bir yere gidemiyorum yoksa istanbul kazan ben kepçe yaniiii
![]()
hatunun buz dolabı dar ama.......![]()
tatlım netten araştırabilirsin heryerde yok bu merkezler hiperbaric oksijen tedavisi merkezleri olarak yazınca çıkar karşınaa..ben okmeydanında bir merkeze gidyordum tüp bebk merkezimle anlaşmalrı varmış seansına 50 tl verdim geçen sene ama çok zorlandım direk vasıta olmadığı için 2 otobüs bir metrobüs yapıyordumm bana çok pahalıya geldi o dönemyakında olaydın beraber gezerdik tam bana göre gezmek tozmak..Sorma çok pişmanııııımm keşke muhasebeci olcama reprezant olaydııııım:84:
ben de muhasebeciyimkız bir ara ben onu da yaptımmm gerçi ben çok iş yaptım yaaamedikalde çalıştıydım bir ara acaip keyifli ama benim kaderimde muhasebe varmış maalesef
![]()
kız bir ara ben onu da yaptımmm gerçi ben çok iş yaptım yaaamedikalde çalıştıydım bir ara acaip keyifli ama benim kaderimde muhasebe varmış maalesef
![]()
dafniya slm kuzum nasılsın ben geldim
slm arkadaşlarr...aşağıdakiler sizler nasılsınız...havadis var mııı yaaa nurusima nasıl??? 2. bebişimiz doğdumuu....ben geçen haftaki dualarımı okuyup yazamadım ...aksatmaya başladım lütfen bir süre ara vermek istiyorum izniniz olursa....ancak 5 yasin 100 ayet 122 ihlas okudum ....dualarla buluşmak dileğiyle...herşey gönlünüzce olsun...listede olmam fakat yine okudukça yazarım...allaha emanet olun...
hoş geldin canım aleyküm selam sen nasılsın.
slm hoşgeldin canımmslm kizlar nasilsiniz sohbet gene koyulasmis masallah![]()
geçmiş olsun tatlım ben de kaçacağım birazdan ...mutfağa geçerimm diyet bir tarif buldum onu deneyeceğim bakalım nasıl olacak...hatunlar ben çıkıyorum,
sanırım atak geliyor,
fena ağrı geldi,
yatayım geçmezse dr ye giderim ,
eşimin gelmesine az kaldı zaten.
tatlım ihmal etme uğra aradaa genee Allah kabul etsin okuduklarını şifa olsun inşaallah..Allaha emanet ol özletme kendiniislm arkadaşlarr...aşağıdakiler sizler nasılsınız...havadis var mııı yaaa nurusima nasıl??? 2. bebişimiz doğdumuu....ben geçen haftaki dualarımı okuyup yazamadım ...aksatmaya başladım lütfen bir süre ara vermek istiyorum izniniz olursa....ancak 5 yasin 100 ayet 122 ihlas okudum ....dualarla buluşmak dileğiyle...herşey gönlünüzce olsun...listede olmam fakat yine okudukça yazarım...allaha emanet olun...
bende iyim yenimi uyandın canım ben uyuyorsun sandım
ahh ahhh o kadar yemek seçmeye sıkıntısı da yok ki..sıkıntısı olan benim sigara da içiyor püfür püfür günde bir paket...ama banamısın demiyor gene de ona bir sürü takviye ilaç getirttim gıkı çıkmadan içecek...ben iğnelerle ilaçlarla uğraşacam beyim giidp sperm örneği verecek sadece ...Rabbim dert verip derman aratmasın tabii şükür diyorum halimize
ben lahana diyeti yaptım 4 kilo öle gitti 2 kilo da girp oldum o ara bal zencefil limon içiyordum aç karnına tok karnınaa o sırada vermişim...geri almadım o kiloları çok şükür hala da veriyorum zannımca evden dışarı çıkmadığım yiyip içip yattığım halde...
gönlü zengindir bence de şekerimm
tatlım netten araştırabilirsin heryerde yok bu merkezler hiperbaric oksijen tedavisi merkezleri olarak yazınca çıkar karşınaa..ben okmeydanında bir merkeze gidyordum tüp bebk merkezimle anlaşmalrı varmış seansına 50 tl verdim geçen sene ama çok zorlandım direk vasıta olmadığı için 2 otobüs bir metrobüs yapıyordumm bana çok pahalıya geldi o dönem
ben de muhasebeciyiminanın işten çıkınca omuzlarımdan koca bir yük kalktı ben bir de 2 şirketi birden idare ediyordumm....meğer stresimin kaynağı %70 işimmiş...yüzde otuzunu da ben bizzat çıkardım hayatımızdan...ohh bee dünya varmı
bende iyim yenimi uyandın canım ben uyuyorsun sandım
geçen günün intikamını alıyorsun anlaşılan.... kızııım ben sabahları 6:30 kalkıyorum senin gibi öğle ezanını müteakip değil![]()
naber şekerim ne var ne yok...
iylik yemek yapıyorum ama az kaldı dibine tutuyordu