• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bende istiyorum 6kilo vermeyi ama olmuyor olmuyor yaa benim vücuda bişeyler oldu:1:

anaa bende benimkini türünün tek örneği zannediyordummmm:1::1::1:

:60::60::60::60::60::60:gezgentiyim kızım bennnn Allahtan şu koltuğa yapıştım da bir yere gidemiyorum yoksa istanbul kazan ben kepçe yaniiii:52::52:

yakında olaydın beraber gezerdik tam bana göre gezmek tozmak..Sorma çok pişmanııııımm keşke muhasebeci olcama reprezant olaydııııım:84:

yakında olaydın beraber gezerdik tam bana göre gezmek tozmak..Sorma çok pişmanııııımm keşke muhasebeci olcama reprezant olaydııııım:84:

kız bir ara ben onu da yaptımmm gerçi ben çok iş yaptım yaaa:52::52::52::52: medikalde çalıştıydım bir ara acaip keyifli ama benim kaderimde muhasebe varmış maalesef:27:

o da 4 e bölsün canım :)
adam kaç yaşına gelmiş, pinti mi olsun işte :):):35:

kadın dayanışması diye bişey var demi muhatcım:52::52::52:..neyse böleriz canım napak..yok kııız pinti olmasın hiç sevmem pinti adamı..çok şükür değilde...

kadın dayanışması diye bişey var demi muhatcım:52::52::52:..neyse böleriz canım napak..yok kııız pinti olmasın hiç sevmem pinti adamı..çok şükür değilde...
ama suç asbelove de,
dolap küçük karpuz büyük olabilir,
biz de kalabalığız yani :)
koysun ortaya biz de yiyelim o da yesin :)
al sana çözüm :):56::56::56::56::56:

hatunlar ben çıkıyorum,
sanırım atak geliyor,
fena ağrı geldi,
yatayım geçmezse dr ye giderim ,
eşimin gelmesine az kaldı zaten.

slm arkadaşlarr...aşağıdakiler sizler nasılsınız...havadis var mııı yaaa nurusima nasıl??? 2. bebişimiz doğdumuu....ben geçen haftaki dualarımı okuyup yazamadım ...aksatmaya başladım lütfen bir süre ara vermek istiyorum izniniz olursa....ancak 5 yasin 100 ayet 122 ihlas okudum ....dualarla buluşmak dileğiyle...herşey gönlünüzce olsun...listede olmam fakat yine okudukça yazarım...allaha emanet olun...

yemek seçerlerse böyle kürlere maruz kalıyolar sonra:)
dün aklıma o geldi, keçiboynuzuna tekrar başladık malum :)
yüzünü buruştura buruştura yiyo :)

adamın gönlü bol dmekki :)
ahh ahhh o kadar yemek seçmeye sıkıntısı da yok ki :19::19:..sıkıntısı olan benim sigara da içiyor püfür püfür günde bir paket...ama banamısın demiyor gene de ona bir sürü takviye ilaç getirttim gıkı çıkmadan içecek...ben iğnelerle ilaçlarla uğraşacam beyim giidp sperm örneği verecek sadece ...Rabbim dert verip derman aratmasın tabii şükür diyorum halimize:16::16::16::16:
bende istiyorum 6kilo vermeyi ama olmuyor olmuyor yaa benim vücuda bişeyler oldu:1:

anaa bende benimkini türünün tek örneği zannediyordummmm:1::1::1:

:60::60::60::60::60::60:gezgentiyim kızım bennnn Allahtan şu koltuğa yapıştım da bir yere gidemiyorum yoksa istanbul kazan ben kepçe yaniiii:52::52:
ben lahana diyeti yaptım 4 kilo öle gitti 2 kilo da girp oldum o ara bal zencefil limon içiyordum aç karnına tok karnınaa o sırada vermişim...geri almadım o kiloları çok şükür hala da veriyorum zannımca evden dışarı çıkmadığım yiyip içip yattığım halde...
hatunun buz dolabı dar ama.......:52::52::52:
:1::1::1::1::9::9: gönlü zengindir bence de şekerimm:9::9::9:
tatlım netten araştırabilirsin heryerde yok bu merkezler hiperbaric oksijen tedavisi merkezleri olarak yazınca çıkar karşınaa..ben okmeydanında bir merkeze gidyordum tüp bebk merkezimle anlaşmalrı varmış seansına 50 tl verdim geçen sene ama çok zorlandım direk vasıta olmadığı için 2 otobüs bir metrobüs yapıyordumm bana çok pahalıya geldi o dönem
kız bir ara ben onu da yaptımmm gerçi ben çok iş yaptım yaaa:52::52::52::52: medikalde çalıştıydım bir ara acaip keyifli ama benim kaderimde muhasebe varmış maalesef:27:
ben de muhasebeciyim:63::63: inanın işten çıkınca omuzlarımdan koca bir yük kalktı ben bir de 2 şirketi birden idare ediyordumm....meğer stresimin kaynağı %70 işimmiş...yüzde otuzunu da ben bizzat çıkardım hayatımızdan...ohh bee dünya varmı

Demek ki muhasebeciler bu mesleğe başlamadan çok direniyor ama son kaçınılmaz oluyor:52::52::52:
reprezantlık bana da çok keyifli geliyor bizim damat namzeti yapıyor

bende canım tekstil atölyesinde çizim yaptım market kasiyerliği otel resepsiyon görevlisi..hatta kantincilik yaptım öğrenciyken çalışmadığım sektör kalmadı:52: sonra burada işe başladım bir yıl sonra da cevanla evlendik hep burda kaldım..bundan sonra annelik kariyeri hedefliyorum:52::52::52:

slm arkadaşlarr...aşağıdakiler sizler nasılsınız...havadis var mııı yaaa nurusima nasıl??? 2. bebişimiz doğdumuu....ben geçen haftaki dualarımı okuyup yazamadım ...aksatmaya başladım lütfen bir süre ara vermek istiyorum izniniz olursa....ancak 5 yasin 100 ayet 122 ihlas okudum ....dualarla buluşmak dileğiyle...herşey gönlünüzce olsun...listede olmam fakat yine okudukça yazarım...allaha emanet olun...

iyiyiz canim oldu bebisimiz cok sukur nurusimanin degeri 2.36 cikmis ptesi bugun gene yapmis yine ayni sonuc iki gun sonra tekrarlayacakmis ama doktoruna haber vermemis sende allaha emanetsin

slm kizlar nasilsiniz sohbet gene koyulasmis masallah :16:
slm hoşgeldin canımm
hatunlar ben çıkıyorum,
sanırım atak geliyor,
fena ağrı geldi,
yatayım geçmezse dr ye giderim ,
eşimin gelmesine az kaldı zaten.
geçmiş olsun tatlım ben de kaçacağım birazdan ...mutfağa geçerimm diyet bir tarif buldum onu deneyeceğim bakalım nasıl olacak...
tatlım ihmal etme uğra aradaa genee Allah kabul etsin okuduklarını şifa olsun inşaallah..Allaha emanet ol özletme kendinii:54::54:
bende iyim yenimi uyandın canım ben uyuyorsun sandım

merhaba canım hoşgeldinn...:3::3::3:

ahh ahhh o kadar yemek seçmeye sıkıntısı da yok ki :19::19:..sıkıntısı olan benim sigara da içiyor püfür püfür günde bir paket...ama banamısın demiyor gene de ona bir sürü takviye ilaç getirttim gıkı çıkmadan içecek...ben iğnelerle ilaçlarla uğraşacam beyim giidp sperm örneği verecek sadece ...Rabbim dert verip derman aratmasın tabii şükür diyorum halimize:16::16::16::16:

ben lahana diyeti yaptım 4 kilo öle gitti 2 kilo da girp oldum o ara bal zencefil limon içiyordum aç karnına tok karnınaa o sırada vermişim...geri almadım o kiloları çok şükür hala da veriyorum zannımca evden dışarı çıkmadığım yiyip içip yattığım halde...

:1::1::1::1::9::9: gönlü zengindir bence de şekerimm:9::9::9:

tatlım netten araştırabilirsin heryerde yok bu merkezler hiperbaric oksijen tedavisi merkezleri olarak yazınca çıkar karşınaa..ben okmeydanında bir merkeze gidyordum tüp bebk merkezimle anlaşmalrı varmış seansına 50 tl verdim geçen sene ama çok zorlandım direk vasıta olmadığı için 2 otobüs bir metrobüs yapıyordumm bana çok pahalıya geldi o dönem

ben de muhasebeciyim:63::63: inanın işten çıkınca omuzlarımdan koca bir yük kalktı ben bir de 2 şirketi birden idare ediyordumm....meğer stresimin kaynağı %70 işimmiş...yüzde otuzunu da ben bizzat çıkardım hayatımızdan...ohh bee dünya varmı

sağol canım şimdi baktım ban en yakın kadıköyde varmış..

bazen ben kafaya koyuyorum iyice inanki yeter artık diyorum ama tedaviler falan masraf çok canım yerime birini alsak en az 2000 tl aylık gideri olcak..ama çok yoruldum bebek olsa bahanem olcak işi bırakmaya...eşim istersen alalım bir muhasebeci diyor ama ben kıyamıyorum bütün yük onun omuzlarına kalacak..

Son düzenleme:
Back
X