• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selam kizlaar.ben persembe gunu ameliyatimi oldum..tikali tupumu bagladi artik sivi varsa bile gelemez rahime..karnimi delik desik etmisler..seyyan ben bir yasin okudum eksiklere,sen en iyisi bana dusenleri tekrar yaz bana ben burdan zaten kopamiyorumda bari dualarimida okuyum

ay bende 34 oldum canım ya...yaşlandıkmı dersin...dün sabah haberleri izledim.bilmem gördünüzmü.kadının biri54 yaşında ilk çocuğunu kucağına almış.sonunda tüp bebek tedavisi sonuç vermiş.karı koca o kadar mutlulardıki.....anaaaaaaaaam daha 20 yılımmı var..:30:

brum..daha bende yeni kalktım canım.ama yazıları çift görüyorum...:111::111::111::111::111::111::111:

Şimdi haberi okuyunca farkına vardım biz daha çıtırız canım yaa...Daha zaman varmış baksana rahatsız artık 20 yıl var önümüzde

Arkadaşlar bugün ara ara sağ kasık ve belimin sağ tafında batmada değil sanki gerilio gibi ağrılar oluo:28::28::28:

selam kizlaar.ben persembe gunu ameliyatimi oldum..tikali tupumu bagladi artik sivi varsa bile gelemez rahime..karnimi delik desik etmisler..seyyan ben bir yasin okudum eksiklere,sen en iyisi bana dusenleri tekrar yaz bana ben burdan zaten kopamiyorumda bari dualarimida okuyum
canım çoook geçmiş olsun,
senin rahmine sıvı mı gidiyordu? rahime sıvı gidiyorsa o engelliyormuş gebeliği bu arada ,
kopma tabi :)
bak ramazana da az kaldı :)
slm millet çenelr düşmüş sabhlara kadar konuşluş yne bende yeni kalktım daha.... şimdi gideyimde öğlekahvaltısı hazırlayayım dün çok yoruldum köyeden hastaneye geri köye geri ilçeye iğne vurunmak için trafik sıkışmış karınca gibi yürü baydı dün beni bende ancak kalktım bu gün tembelim tembeeeellll.............
heheeee en erken ben kalkmışım :) 11,30 :)
dün gelseydin tembelliği görürdün :)
ay bende 34 oldum canım ya...yaşlandıkmı dersin...dün sabah haberleri izledim.bilmem gördünüzmü.kadının biri54 yaşında ilk çocuğunu kucağına almış.sonunda tüp bebek tedavisi sonuç vermiş.karı koca o kadar mutlulardıki.....anaaaaaaaaam daha 20 yılımmı var..:30:

brum..daha bende yeni kalktım canım.ama yazıları çift görüyorum...:111::111::111::111::111::111::111:
:):37::37: böyle mi oldun kızzzzzz:23:
Arkadaşlar bugün ara ara sağ kasık ve belimin sağ tafında batmada değil sanki gerilio gibi ağrılar oluo:28::28::28:
canım inşaallah psikolojik gebelik değildir ,
gerçek gebelik olmasını çooook isterim :)
gelsin bebişler,:emir_bebek:

o banada oluyo canım ama ben daha yumurtladımı bile düşünmüyom :27: ama bu ay sağ kasık tarafım çok ağrıdı.sağdakimi çatlicak acaba :)

senin rahmine sıvı mı gidiyordu? rahime sıvı gidiyorsa o engelliyormuş gebeliği bu arada ,

evet canım aynen öyle oldum:37::37:

selam kızlar,
nasılsınız?güzel haberler var mı?geçmişi okuyamadım....
umarım herkes bebişlerine en kısa zamanda kavuşur....
ben iyiyim diyeyim tatil başladı..tüp denemesi yapmayacam artık...
sayfayı kapattım.....şimdilik böyleee.... Allah'a emanet olun..şimdiden
hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize...rabbim dualarınızı kabul etsin...
hakkımızda hayırlısı olsun.....

slm millet nekadarzor geçmiş olsun söznmez sende gelip gidivermişsin hemen ii tatiller.... kimse yok yaa canım sıkıldı.....

aynen canım kün yekün feyekün Rabbim ol desin olur inşallah bizim içinde Rabbimin ol emri tecelli edecek
ay canım ok iyi fikir bende bebişim totosunun fotoğrafını göndericem doktor müsvetlilerine:1::1::1::1::1:

demek mucizelerin kadınıyım çok beğendim bu lafı:16::16::16::16::16::16:bebeğimde gelsin mucizem çifte katlanır inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun inşallah seninde mucizene kavuşmana az kaldı benimde dualarım sizinle:16::16::16::16::16:

tabiki hepimizin umut ışığısın sen o yüzden başta sana olmak üzere bu topicteki bütün bayanlara depresyon yasakkkkkk:52::52:
Rabbim o mucizelerimizin haberini vermeyi kucağımıza almayı ve bu Dr.ların gözüne gözüne sokabilmeyi nasip etsin inşallahhh:116::16:
Canım benimm Rabbim o güzel yüreğin gibi bir evlat nasip etsin sana inşallahhh:16:

yes baby aşılama yaptırıyoruz bakalım p.tesi kontrolüm var inşallah:16::16:
evet canım antepliyim aslen ama istanbulda yaşıyoruz sen galiba antebe yakın bir yerde ikamet ediyorsun ama bu aralar gelmeyi çok istiyoruz eşimle canım gelirsek belki seni de görürüm belli mi olur:34::27:

gel kuzum gelll antep yanıbaşımızda 2 yıl orda calıştım ben severimm orayı ama şuan urfadayımmm ben tatlım aşılaman hayırlı ugurlu olsun inşşş çift çift göbegine konsunn meleklerin inş iyi yapmışın canım beklememek lazım bende aşılama istedim ama elde deger yokk malesef biliyorsunn durumu bende hafta içi tüp bebek doktoruyla görüştüm..güzel geçti görüşmem allah nasip ederse agustos en gec eylüle başlıyoruzz...o zamana kadar ilaç verdii bakalım hayırlısı artıkk

bilinmiyor sivi gidiyormu ama ben kesin olsun diye ameliyat oldum,cunki enfeksiyon gecirdim o tikali tupten ama bayagi agriyor insallah kalici olmaz..cok sagolun

Ve aleykümselam canım,çok geçmiş olsun,dikkat et kendine...Rabbim kabul etsin dualarını :49:

selam kızlar,
nasılsınız?güzel haberler var mı?geçmişi okuyamadım....
umarım herkes bebişlerine en kısa zamanda kavuşur....
ben iyiyim diyeyim tatil başladı..tüp denemesi yapmayacam artık...
sayfayı kapattım.....şimdilik böyleee.... Allah'a emanet olun..şimdiden
hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize...rabbim dualarınızı kabul etsin...
hakkımızda hayırlısı olsun.....

Ve aleykümselam canım,nerlerdesin?Hakkınızda hayırlısı olsun canım,inşaallah Rabbim ummadığınız anda açar hayır kapılarını :49:

Kızlar nasılsınız?Benim moralim çok bozuk,öyle böyle değil hemde.. :5: Bugün akıntıyla birlikte çok az kanama geldi...Hani bikaç gün önce adet oldum demiştim ya,sanırım oda böyle saçma bi kanamaydı....Sabahtan beri afedersiniz rahimde yanma yaşıyorum,çok yanıyo ve sağ tarafımda hafif ağrı...Nette araştırdıkça çok korktum,bu yanma neden olabilir.. :50: Çok korkuyorum hiç keyfim yok,inşaallah kötü bişey değildir. :25: Rabbim herşeyden önce sağlık afiyet versin,ŞAFİ İsmi Şerifiyle acil şifalar ihsan eylesin hepimize.... :43:

asbe hoşgeldin,
bebek çalışmaları başlamış sen de:)
p.tesi günü güzel olur her şey inşaallah,
ilaçlara başladın mı,
sanırım kays da aşılama olacaktı
evet canım yarın kontrolüm var muhtemel bu hafta yapılır aşılamada inşallah güzel sonuçlar alırız canım benimm:16:
hoşgeldin canım....vardiyemi değiştirdinnnnn:1:
ay nasıl kaçırmışım bu sohbeti kimseyi göremeyince çıkmıştım bende can ya tüh:1:
Kays:46::46::46::46:

Asbelove:46::46::46:

Melek181:46::46::46:

Malesef 3 kişiye okunabiliyo bu hafta ama haftaya yine 4 kişiye okuyalım...
canım benimmmmmm nasıl mutlu ettiniz beni Allah razı olsun sizlerdennnnn:16:
bende istiommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16:
canım baharımız hamileliğini 6.5 aylıkken öğrendiydi....doktorlar anlamamış.4 yıldır bebek istiyodu.tam tüp bebeğe başlarken öğrendi 1.5 ay bile olmadan da doğum yaptı...kötü bişey yok yaniii...sürpriz yaptıydı nehir bebeğimiz...
bence eslemde öyle olacak :1::1::1: bi gelcek kızlar ben doğum yaptım diyeee
yazılar karıştı alıntı yapmadan yazıyorum..gıcık oldum karışınca yine herşey...
gelelim sizin bebelere...yaparım dememi beklemiyosun heralde benden....ama onlara herşeyler alırım.....:55::55::55:

he sayi bi ara ben seriye bağladıydım.habire bebeklere atkı,değişik şapkalar örüyodum...kukuletalı.bak öle şeyler örürüm severim onları.en kolay onlar oluyo çünkü:1::1::1:
yaa bende yapmak istiyorum ama olmuyor yaaaaa:14:
gel kuzum gelll antep yanıbaşımızda 2 yıl orda calıştım ben severimm orayı ama şuan urfadayımmm ben tatlım aşılaman hayırlı ugurlu olsun inşşş çift çift göbegine konsunn meleklerin inş iyi yapmışın canım beklememek lazım bende aşılama istedim ama elde deger yokk malesef biliyorsunn durumu bende hafta içi tüp bebek doktoruyla görüştüm..güzel geçti görüşmem allah nasip ederse agustos en gec eylüle başlıyoruzz...o zamana kadar ilaç verdii bakalım hayırlısı artıkk
amin canım aminnnn valla biliyorsun bizim değerlerle bütün Dr.lar tüp diyordu ama eşim atak yaptı aşılamaya terfi ettik:1::1:
bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız gerçi Dr.lar genelde ilk aşılama da şans düşük diyor ama kısmet bakalımmm dualarınızla atlatırız inşallah bu sürecide:16: ilaçlar ilk başta düşürüp arkasından yükseltebiliyormuş canım inşallahhh ramazan sonunda çok daha güzel olacak herşey ben diyorum yeni seneye hepimiz hamiş gireceğiz inşallahhhhh:16:
Kızlar nasılsınız?Benim moralim çok bozuk,öyle böyle değil hemde.. :5: Bugün akıntıyla birlikte çok az kanama geldi...Hani bikaç gün önce adet oldum demiştim ya,sanırım oda böyle saçma bi kanamaydı....Sabahtan beri afedersiniz rahimde yanma yaşıyorum,çok yanıyo ve sağ tarafımda hafif ağrı...Nette araştırdıkça çok korktum,bu yanma neden olabilir.. :50: Çok korkuyorum hiç keyfim yok,inşaallah kötü bişey değildir. :25: Rabbim herşeyden önce sağlık afiyet versin,ŞAFİ İsmi Şerifiyle acil şifalar ihsan eylesin hepimize.... :43:
kuzumm ne demek hiçbir fikrim yok ama bir Dr.a mı gitseydin acaba hazır akıntında varken ne var ne yok baksalardı inşallahhh bebişimizin tepkileridir inşallahhhhhhh:16:

Son düzenleme:
canım bi git dr ye .
çıldırtırsının sen adamı:27:
gerçekten bi gün heralde doğum yapıp geleceksin:52:

Back
X