Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen bence artık adamakıllı bi doktora gitmelisin..bu stresi sürekli yaşamaktansa iyice baktır kendini.yanmaya gelince iltihatbik bir durumdur belki.idrar yolu enfeksiyonu mu acaba.ama ciddi bişey değildir korkmana gerek yok tatlım.moralini bozma Rabbim bir an önce şifa versin sana...Kızlar nasılsınız?Benim moralim çok bozuk,öyle böyle değil hemde..Bugün akıntıyla birlikte çok az kanama geldi...Hani bikaç gün önce adet oldum demiştim ya,sanırım oda böyle saçma bi kanamaydı....Sabahtan beri afedersiniz rahimde yanma yaşıyorum,çok yanıyo ve sağ tarafımda hafif ağrı...Nette araştırdıkça çok korktum,bu yanma neden olabilir..
Çok korkuyorum hiç keyfim yok,inşaallah kötü bişey değildir.
Rabbim herşeyden önce sağlık afiyet versin,ŞAFİ İsmi Şerifiyle acil şifalar ihsan eylesin hepimize....
![]()
hoş geldin kuzum bende yalnız kaldım diye üzülüyordum pazar sendromu vurdu kocişi falan tınlamayıp attım kendimi burayasen nasılsın canımcım
canım adını koyamadığım sıkkınlık var,
aynı diyelim aynı olsun :)
![]()
seyyyyyyyyaaaaaaaaannnnnnnn
hoş geldin ????????
kız valla sen beni hiç yormuyosun :)
sana çağrı atmayı düşünüyodum :)![]()
o da olabilir tabi ama kv den geliyorum onun da etkisi var sanırımpazar sendromu o kuzucum pazar sendromu her pazar bende olur hele akşam geldi mi ayrı bir kasvet basar
at onu üstünden sakın düşme o tuzağaaa![]()
canım bi de karşıdan ses gelse süper olacak :)muhaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttt telapati canım....gönüller bir olunca adres kk oluyo![]()
o da olabilir tabi ama kv den geliyorum onun da etkisi var sanırım
canım bi de karşıdan ses gelse süper olacak :)
bu arad sana güzel haberim var :)
tekrardan faturalı hatta geçiyorum :)![]()
seyyan bak bişiler yapınca kızıyon sonra :)senin yine canın mı sıkkın....kızım bişeyler yap oyala kendini...
şaka bi yana da senin bu sıkıntın biraz uzun sürdü.hayırdır..bir sorun yok değilmi canım![]()
seyyan bak bişiler yapınca kızıyon sonra :)
canım senin teli dinledikleri için ses kısık geliyoses mi bağırıyorum bağırıyorum duymuyun mu:26::26:özlediiiiiiiiiiiiiiim diye
faturalı hatmı![]()
canım senin teli dinledikleri için ses kısık geliyo
valla almazdım daha faturalı hat ama senle nurusima için alcam :)
utanıyorum artık :)
hiç arkadaşım yok arayacağım bi siz varsınız işte :)
:) olsun canım siz cagrı atın ben arayım biraz da :) hem daha çok konuşuruz heeeheesaçmalama lütfen....birdaha duymuyayım
saçını yolarım,sonra dacadoloz diyosun:117::117:bu simgeyi ekledim ama küfür falan etmiyodur bu dimi:18:
o da olabilir tabi ama kv den geliyorum onun da etkisi var sanırım
canım bi de karşıdan ses gelse süper olacak :)
bu arad sana güzel haberim var :)
tekrardan faturalı hatta geçiyorum :)![]()
canım nire kayboldun ya.....iki lafın belini kıracaktık şurda...
eslemliva sen yokmusun nerelerdesin gelsene kızım ya...çağrımı atmamız lazım illa...çınlasın şu kulacıkların....![]()
ha sen ha ben ne farkeder canım benim...:) olsun canım siz cagrı atın ben arayım biraz da :) hem daha çok konuşuruz heeehee
ecnebice bişiler diyo ama bilemem artık
eeeee anlat bakim nasılsın,
sanırım benden çok da farklı değilsin :)
valla 2 gündür hayat bana tokat atıyomuş gibi geliyor :)Hee anlasildi kv den geliyorsan sinir basmistir seni simdi:))
heeeeeeeeeeee muhatın kv den geldiğini kaçırmışım ben yawww..şindik anlaşıldı...gülümün canını sıkmışlar belli...Hee anlasildi kv den geliyorsan sinir basmistir seni simdi:))
kaçırma bak...bu pc ler bazen gıcıklık yapıyo...Pc deydum kuzum ilginc bisey oldu kitledi sayfalari pc bende tele gectim buldum sizi birakir miyimmm:))))))
ha sen ha ben ne farkeder canım benim...
ben canım iyiyim biraz.yani belli olmuyo işte.yarın bir anaokuluyla telefon görüşmesi yapıcam söylemicektim aslında olursa sürpriz olsun diye ama dayanamadım....kuran örtmenliği için.özel bir anaokulu.yarın arasın bi görüşelim demişler...pek ihtimal vermiyorum ama nasip bakalım...bide rejime başladım.çevremdeki herkes bana gıcık.kilom yok ama bu tedaviye başlarken 49 dum şindik 53 oldum.buda beni mutsuz ediyo.bu gün hiç ekmek yemedim.birde dolapta çikolata var.sabahtan beri aklımdaama mücadele ediyorum yememek için
![]()
valla 2 gündür hayat bana tokat atıyomuş gibi geliyor :)
hem de gülerken :)
kv değil de kb canım ya :)
bugün ben ilk kez erik alıyodum kb zerdali de al dedi, tamam dedim, - düşünün yani 2 yıldır ilk kez alıyorum-
saolsun merdiven kurdu topladı verdi,
görümcem, kv de var. demesin mi bana senin gibi kv kbsinden kaçıyo diye :):)
ne diycemi bilemedim :)
ne evet dedim ne de hayır :)
ama dün çok kötü hissettim kendimi,
daha aileselbu
amannnn kimseye yaranamadım ben yahu :)