- 22 Ekim 2012
- 3.311
- 24
- 108
ilaçlar zaten şişiriyo ben hiç böle olmadıydım...Aman her dk basindalar zaten birazda biz oturalim bosveeerr
ortmen mi olcen kiz sen simdiiii
Ay sizde biseymisiniz yaa 55den 65e ciktim bennn bacaklar oldu dubaaaasimdi de vermeye ugrasiyirum ancak bu ilaclar engel olmak icin ellerinden ne geliosa yapiolar yaf:))))
Yarin dr var seker sen de durumlar ne bakalim)
eslemcim ne kanseri delirdin galiba...dövecem seniAhh nerde kuzum yaa,keşke öyle olsa![]()
Bebiş hareketlerinden ziyade,kadın hastalıklarından canım ya korkumda oyüzden,Rabbim beterinden korusun,önce sağlık![]()
![]()
Ahh annemde çıldırıyo böyle![]()
Daha geçen gün hayalini kurdum Muhatım,aniden sancı giriyomuş hamileymişim meğerse doğurup geliyomuşum diye,sonra burda sizlere haber veriyorum bebişimin totosunu ekliyorum (ondan intikam amaçlı beklettiği için cümle aleme totosunu göstertcem onun![]()
) Yapacak iş olmadığında hayal kurmak bedava nasıl olsa
![]()
Ailelerden önce koşa koşa haber vereceğim sizlersiniz canım benim,keşke olsa hayırlısıyla![]()
Belirtilerde enfeksiyon,üşütme,rahimde yara ve Allah korusun kanser bile var..Ben yaradan şüpheleniyorum ama çocuğu olmayanlarda yaraya müdahele edilmiyomuş sanırım,böyle birşey varsa da...Amin Seyyanım Rabbim dermansız dert vermesin,hepimize acil şifalar versin...Doktor konusunda haklısın
![]()
![]()
Daha erken gelirdim de canım,annemler konuştum...Kociş hasta,benimde ses gitti bu sıcaklarda,öksürük vs geberiyomBitki çayı ve normal çay yaptım geldim hemen
![]()
Hehee kayınvalide olunca işler değişiyo desene
Hadi hayırlısı canım,özel dini bir yer sanırım,bende geçen sene görev almıştım.Çocuklarla daha derdim artar mı diye geçirmiştim içimden ama faydası bile oldu,vaktin nasıl geçtiğini anlamıştım çok iyi gelmişti.İnşaallah senin içinde hayırlısı olur ve başlarsın...![]()
Hmmm rejim ve 53 kilo,bozulan moraller..Kız ben ne yapayım nerelere gideyim o zamanBence sen o çikolatayı ye,bak bende rejimdeyim ve hırslıyım ama şimdi koca tabak pudingli bisküvi yicem,ye sende bişey olmaz
![]()
![]()