Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetttttt yaaaaaaa EMA bari geliyorsam bi iyiyim ya kötüyüm ya yaz yahu bişilerEmaa canım nerlerdesin,seni çok merak ediyoruz![]()
![]()
![]()
burdayım canım ben :)
yarın sabahın köründe drsim var ve karnım çok aç
sizi de bırakıp mutfaga gitmek istemiyorum
Canlarim bende kaciyorum malum sabahin kor saatinde yollara dusecegim hastane icin accik uyuyayim
Iyi geceler Allahima emanet ettim sizi![]()
tamam canım aeo,Canlarim bende kaciyorum malum sabahin kor saatinde yollara dusecegim hastane icin accik uyuyayim
Iyi geceler Allahima emanet ettim sizi![]()
canım hadi bi soğan suyu içte temizlesin içiniKıyamam canımİstersen yemeğini ye sonra uyu uykunu al...Benim yanma artmaya başladı yine,bende bitkisel bişey varmı araştırayım az
Canım Emadan hala haber yok,çok merak ediyorum.Yarın sana özel mesaj atayım Hatime kimler katılcaksa,yarın başlayalım kesin - inşaallah.... Rabbim herkesin sıkıntılarını gidersin
![]()
![]()
Hayırlı haberlerle gel canım benim,Rabbim yariniz yardımcınız olsun...Bende çıkıcam duramıyorum nedense,hayırlı geceler tatlı rüyalar,sende Allaha emanetsin![]()
![]()
canım hadi bi soğan suyu içte temizlesin içini
hadi sana da hayırlı geceler :)
Allaha emanet ol,
ben de soracaktım mesaj at mutlaka
o banada oluyo canım ama ben daha yumurtladımı bile düşünmüyomama bu ay sağ kasık tarafım çok ağrıdı.sağdakimi çatlicak acaba :)
sen ne depresyona gir nede kilo al...zayıflık iyidir boşveeeeeeer..zaten bebiş aldırcak sana kiloheheeee kilo almak için depresyona girmem lazım anlaşılan :)
canım ne yaptım bilyomusun..pc yi verdim,meyvesini hazırladım bide ağzına verdimSeyyan gitmee :84: :84: :84: Kocişine naz yapKüs
Gerekirse cazgırlık yap
Şaka şaka
Gitmemenin bi yolu yok mu![]()
![]()
![]()
gittim gittim şindik geldim kimbilir kaçıncı rüyadasınızdırSeyyan gitti mi yaaaa teldeyim goremiyorum da![]()
sanada iyigeceler canısı...Kayscım Seyyancım iyi geceler![]()
Asbecim Seyyan gitmiş galiba,profiline girdim hala 00.00da gözüküyo hareket yok![]()
Muhat sen nerdesin![]()
benimde karnım aaaaaaaaaaaaaaaaaaççç...ama yemek yok,rejime devamburdayım canım ben :)
yarın sabahın köründe drsim var ve karnım çok aç
sizi de bırakıp mutfaga gitmek istemiyorum
niye yarın çooooooooooook uzun geçecek merak ettim....muhat çok uykum geldi..bu bir gelişmehatunlar ben de çıkıyorum yarın çok uzun geçecek benim için :)
aeo datlı rüyalar
canım inşaallah yakında bebiş haberi alıcaz deseneiyi geceler herkese yumurtlama günlerimde az kanamam oldu ozamanda farklı bişiler vardı kasıklarımda bu ilk defa oluo bugünde fazla ayakta kaldığımda yorulduğumda belim ve sağ kasığıma bişiler oluyor daha önce olmazdı nedendir bilmem ama hayrlısı ne ise o olsun![]()
sağolasın balımmm geldim geldimmmmmKıyamam canımİstersen yemeğini ye sonra uyu uykunu al...Benim yanma artmaya başladı yine,bende bitkisel bişey varmı araştırayım az
Canım Emadan hala haber yok,çok merak ediyorum.Yarın sana özel mesaj atayım Hatime kimler katılcaksa,yarın başlayalım kesin - inşaallah.... Rabbim herkesin sıkıntılarını gidersin
![]()
![]()
Hayırlı haberlerle gel canım benim,Rabbim yariniz yardımcınız olsun...Bende çıkıcam duramıyorum nedense,hayırlı geceler tatlı rüyalar,sende Allaha emanetsin![]()
![]()
Allah razı olsunnntamam canım aeo,
tatlı rüyalar :)
Allah kolaylık versin :)
kesin 5.yi görüyorumdursen ne depresyona gir nede kilo al...zayıflık iyidir boşveeeeeeer..zaten bebiş aldırcak sana kiloböle olcan
canım ne yaptım bilyomusun..pc yi verdim,meyvesini hazırladım bide ağzına verdimama yinede işe yaramadı...saat 2 ye geliyo artık ver şunu ,sohbeti yarıda kestim senin yüzünden dedim aaaaaaaa söyleseydin ya verirdim dedi...
dalgamı ama yinede küsemedim kııııııııız
gittim gittim şindik geldim kimbilir kaçıncı rüyadasınızdır
sanada iyigeceler canısı...
benimde karnım aaaaaaaaaaaaaaaaaaççç...ama yemek yok,rejime devam
niye yarın çooooooooooook uzun geçecek merak ettim....muhat çok uykum geldi..bu bir gelişme
canım inşaallah yakında bebiş haberi alıcaz desene![]()
günaydın canlarrrrr
dr.dan geldimmmm 2sağda 2solda 4tane yumoşum var 10mm dr. korktu görünce dedi bu hem iyi hem kötü biliyorsun dimi![]()
Günaydın canım hoşgeldin 4 tane sınır sanırım çok iyi cevap vermişsin ilacainşallah bundan sonrası da hep böyle iyi gider kuzum çok heyecanlıyım.Dualarımız seninle...
endimetrium 10.günde 5mm iyi mi canımcım??
Kızlar meraba ben geldim geçen hafta çarşambadan izin aldım biraz kafa dağıtmak için bugünde doktor randevum vardı biliyosunuz eşimin sonuçlarından dolayı tüp bebek ertelenmişti ama benim doktor da acele etmemiz gerekiyor diyofsh değerim yüksek çıkıyomuş yumurta kalitemmi ne iyi değilmiş bide adenomyozis varmış bu da yeni geldi başıma endometriozisten dolayı olurmuş endo yumurtalıkta buda rahim duvarındamı ne oluyomuş habire sonuçlar kötüye gidiyo doktor eşinin doktoruna söleyin tedaviyi hızlandırsın çünkü bu durumda Aslının da bekleme durumu yok dedi
(( bide benden pıhtılaşma testimi işte trombofili testi istedi bende devlette yaptırcam özel de bir dolu para istediler Gazi hast. yaptırmayı düşünüyorum tabi onlar da yaparsa
((bende durumlar bu kızlar sizler de varmı gelişmeler???
anaaaaaaaaaaaaamgünaydın canlarrrrr
dr.dan geldimmmm 2sağda 2solda 4tane yumoşum var 10mm dr. korktu görünce dedi bu hem iyi hem kötü biliyorsun dimi![]()
aslııııııı hoşgeldin.moralini bozma canım.bende endometrioziszedeyim biliyosun.seninle aynı bazı şeyler yani.hiç takılma bunlara..sonuçta yumurtan oluya ya önemli olan bu.hep ne diyoruz biz burda bir yımırta+bir spermen=Kızlar meraba ben geldim geçen hafta çarşambadan izin aldım biraz kafa dağıtmak için bugünde doktor randevum vardı biliyosunuz eşimin sonuçlarından dolayı tüp bebek ertelenmişti ama benim doktor da acele etmemiz gerekiyor diyofsh değerim yüksek çıkıyomuş yumurta kalitemmi ne iyi değilmiş bide adenomyozis varmış bu da yeni geldi başıma endometriozisten dolayı olurmuş endo yumurtalıkta buda rahim duvarındamı ne oluyomuş habire sonuçlar kötüye gidiyo doktor eşinin doktoruna söleyin tedaviyi hızlandırsın çünkü bu durumda Aslının da bekleme durumu yok dedi
(( bide benden pıhtılaşma testimi işte trombofili testi istedi bende devlette yaptırcam özel de bir dolu para istediler Gazi hast. yaptırmayı düşünüyorum tabi onlar da yaparsa
yapma yaaa ama bana ünv. hastanelerin de yapıldığı söylendi çarş randevu aldım neyse yapılmıuyosa da yapılmıyodur napim:26:inşallah canım inşallah herşey yolunda giderrcanım trombofili testlerini devlet yapmıyor kötü haber verdim ama ben çok uğraştım hastane hastane dolaştım en az üç düşüğün olması gerekiyormuş..Bu arada 15-20 günde sonuç çıkıyor biran önce kanını ver..Dr un da acele ediyormuş..inşallah herşey yolunda gider kavuşursun bebeğine
ahhh canımm ahh Seyyan bizde o bir sperm in kalitelisi olsa keşkeeanaaaaaaaaaaaaamdesene 4 yeğen geliyo bize
aslııııııı hoşgeldin.moralini bozma canım.bende endometrioziszedeyim biliyosun.seninle aynı bazı şeyler yani.hiç takılma bunlara..sonuçta yumurtan oluya ya önemli olan bu.hep ne diyoruz biz burda bir yımırta+bir spermen=sen daima olumlu düşün.tromb
ofili testler banada yapıldı.beni doktorum birine yönlendirdi.o uyguna yaptıydı.ama hastanelerdede yapıyolar.fakülte hastanelerinde..bizde ki gelişmeler asbelove ve kays birde melek181 tedavide.yakında yeğen haberlerimizi alıcaz inşaallah...
canım ne olduğunu çok detay bilmiyorum ama çözülemeyecek sorunlar değiller şükür istanbulda zeynep kamilde yapılıyor diye biliyorum ama senin orada neresi yapar bilmiyorum canımcım biraz araştırmalısın inşallah tez zamanda güzel haberler alırız sendendeKızlar meraba ben geldim geçen hafta çarşambadan izin aldım biraz kafa dağıtmak için bugünde doktor randevum vardı biliyosunuz eşimin sonuçlarından dolayı tüp bebek ertelenmişti ama benim doktor da acele etmemiz gerekiyor diyofsh değerim yüksek çıkıyomuş yumurta kalitemmi ne iyi değilmiş bide adenomyozis varmış bu da yeni geldi başıma endometriozisten dolayı olurmuş endo yumurtalıkta buda rahim duvarındamı ne oluyomuş habire sonuçlar kötüye gidiyo doktor eşinin doktoruna söleyin tedaviyi hızlandırsın çünkü bu durumda Aslının da bekleme durumu yok dedi
zaten daha 10.günümdeyim canım 2gün önce bıraktım ilacı e cuma yapılsa aşılama rahme inme süresi falan kalınlaşır sanırım daha da hadi hayırlısıbalım tüp bebek için ince....ama seninki aşılama embriyo tüplerde kaldığı süre 7-10 gün rahme gelene kadar sürekli kalınlaşması için hormon sağlınacak kalınlaşır takma kafana..Bir de klomen endo yu inceltiyor canım..İlacı da bırakınca kalınlık artar sorun yok..En kötü ihtimalle östrojen desteği sorunu çözer...
4tane birden olursa birer birer paylaştırcam hepinize ona göreanaaaaaaaaaaaaamdesene 4 yeğen geliyo bize
aslııııııı hoşgeldin.moralini bozma canım.bende endometrioziszedeyim biliyosun.seninle aynı bazı şeyler yani.hiç takılma bunlara..sonuçta yumurtan oluya ya önemli olan bu.hep ne diyoruz biz burda bir yımırta+bir spermen=sen daima olumlu düşün.tromb
ofili testler banada yapıldı.beni doktorum birine yönlendirdi.o uyguna yaptıydı.ama hastanelerdede yapıyolar.fakülte hastanelerinde..bizde ki gelişmeler asbelove ve kays birde melek181 tedavide.yakında yeğen haberlerimizi alıcaz inşaallah...
Allah razı olsun tatlımmmm aminnnnnnnnnnnnnnyapma yaaa ama bana ünv. hastanelerin de yapıldığı söylendi çarş randevu aldım neyse yapılmıuyosa da yapılmıyodur napim:26:inşallah canım inşallah herşey yolunda giderr
ahhh canımm ahh Seyyan bizde o bir sperm in kalitelisi olsa keşkeehem doğal yollada biraz zor bu ay yine yasmin verdii bakalımm bi kaç ilaç daha verdi herşey Allahtan Rabbim hakkımız da hayırlı olanı yazsın
oo tedavide de 3 kişi varmış Allah'ım hakların da hayırlısı olur inşallahhh
yanlış hatırlamıyosam Kays ta Gazi Ünv. gidiyodu hangi doktora gidiyokii
![]()