Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamdolsun canım.... ya bişey sorcam karnımda hafif bi ağrı var tam karnımda değil aslında hani adet olmak üzereyken ağrır ya onun gibi yımırtalar büyüdüğüiçin olabilir mi ona bakınıyom nettenbaktım kimse yok takılıyorum öyle :)
nasıl gidiyo bakim :)
anammm benimde sol tarafımda var o agrı :)hamdolsun canım.... ya bişey sorcam karnımda hafif bi ağrı var tam karnımda değil aslında hani adet olmak üzereyken ağrır ya onun gibi yımırtalar büyüdüğüiçin olabilir mi na bakınıyom netten
canım koyuydu 2 çizgi de.ovulasyonun pozitif olması için aynı koyulukta yada daha koyu olması lazım unutma... bence bikaçgün üst üste yap farkı görürsün baz3n birbirine öok yakın çıkıyo çizgiler.... ovu movu hikaye ALLAH gebelikte nasib etsin incecikte olsa çift çizgiyi hayırlısı ile
canım kocişim 1 gibi geliyo :)o zaman ne burda vakit geçiriyon git dersini yap![]()
evet canım nevşehire gittim beşyıldızlı idi ben nisanda gittim kişi başı elli liraydı rahattı bayan asansörleri dahi ayrıydı günlük temzlik yemek falan iyiydi canım şu an fiyatlar nasıl bilmiyorum netten bakabilirsin divaisib diye yada nevşehir kozaklı yaz genelini araştırotellern katre falanda güzel diyolardı ama ben bilmiyrmkays canım duyduğuma göre nevşehire kaplıcaya gitmişsin oteldemi kaldın ?memnun kaldınmı ?nekadar para harcadın ?![]()
hoşbulduk tatlım iyiyim sen nasılsın kız çalışmamı var acele etnurusima hoşgeldinnnnnnn, nasılsın
hoşbulduk tatlım iyiyim sen nasılsın kız çalışmamı var acele et![]()
hoşbulduk canım istediğini diyebilirsin problem değil nasıl rahat ediyorsan öyle yaphoşgeldin nuru sima bensana nuru nisa diyebilirmiyim hep öl çıkıyo klavyemden sonra silip doğrusunu yazıyorum:)))
anladım bendede miyom varya kaın hastalıklarına iyi geliyormuş nevşehirdeki kaplıcalar öyle duydum.benim komşum nevşehirli onlar ev varmış sanırım günlük 50tlye kiralıyorlarmış kardeşi yiğenleri komşuları falan hep birlikte gidiyorlarmış bende iyice araştırayım dedim bu arada sen faydasını falan gördünmü.bir rahatsızlıktan dolayımı gittin yoksa öylesine mi gittin:44::44:evet canım nevşehire gittim beşyıldızlı idi ben nisanda gittim kişi başı elli liraydı rahattı bayan asansörleri dahi ayrıydı günlük temzlik yemek falan iyiydi canım şu an fiyatlar nasıl bilmiyorum netten bakabilirsin divaisib diye yada nevşehir kozaklı yaz genelini araştırotellern katre falanda güzel diyolardı ama ben bilmiyrm
daha cezerye yapacam :)
sen neler yapıyon bakim :)
seyyan gelince resimleri paylaş tamam mı :)![]()
canum kırşehirde otel vardı günlüğü 20 tlydi.5 gün kalsan 100 tl :)hoşbulduk canım istediğini diyebilirsin problem değil nasıl rahat ediyorsan öyle yap
anladım bendede miyom varya kaın hastalıklarına iyi geliyormuş nevşehirdeki kaplıcalar öyle duydum.benim komşum nevşehirli onlar ev varmış sanırım günlük 50tlye kiralıyorlarmış kardeşi yiğenleri komşuları falan hep birlikte gidiyorlarmış bende iyice araştırayım dedim bu arada sen faydasını falan gördünmü.bir rahatsızlıktan dolayımı gittin yoksa öylesine mi gittin:44::44:
anammmm yazık kızben size yazaken eşim odada uyumuş kalmış yatsı ezanını başkası okuyo onu uyandırdım şimdi apar topar koştu
:) bugün telde konuşurken dedim zaten,bize yokmu hep kocişe yapıyon oldumu yani
tamam sen onu çaldır gelir gelmez paylaşıcam![]()