• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

termeeeeeeeeeeeee kaplıcası
Terme kaplıcası bir çok hastalığa iyi gelmektedir.Banyo tedavisinde uygulanan hastalıklar; romatizma ,felç ve cilt hastalıklarıdır. İçme tedavisi uygulanan hastalıklar; böbrek,kalp,damar, yüksek tansiyon, mide ve kadın hastalıklarıdır. Banyo ve İçme tedavisinde birlikte kullanılan hastalıklar; Çocuk felci safra kesesi ve sinirsel hastalıklardır. Kaplıcanın cıvarında turistlik tesisleri mevcuttur.
karakurt kaplıcası
Suyun içerisinde eriyik olarak kalsiyum sülfat ve bikarbonat mevcuttur. Sağlığa yararlı olduğu belirlenmiş olan kaplıca suyunun sıcaklığı 50 [SUP]o[/SUP]C dır. Banyo tedavisi ile Romatizma,sinir, ve kadın hastalıkları tedavisinde yararlıdır.
Selçuklu döneminde ait Ilıcan, türbe ve mescitten oluşan
muhat kırşehirde demi burası nevşehirden gelirken bakındık bşzda ama fiyatlar aynıydı canım ya 50 65 arası idi

canım bende aynen öyle düşünüyorum tatile gidince bence yemekle falan uğraşılmaz birde 2 kişiyiz aynı fiyata geliyor zaten kalabalık olunca ev tutmak daha mantıklı ben günlük ev için 50 vericem yemekte 50 aynı hesaba geliyor dediğin gibi yorgunluğumda cabası.gerçekten gidilecek bir yermiş eşim için özellikle sülük ve hacamat iyi gelecek daha önce sülük yapmıştı damar tıkanıklığı vardı bacaklarındaki morlukların bile rengi açılmıştı.inşallah Rabbim nasip eder gider şifa buluruz
nurusima kozaklı küçücük biyr pahalı da diğer yerlele fiyatı anı olan tek bimle a 101 ona göre ev flan kiralamak istersen küçücük havuzda zor olur otelde hem odada çift kişilk küvet var hem şağıda büyük havuzvar hemde suyun çıktığı ılıtılmamış havuz var canın nerde isterse orda girersin aşağısı daha eğlencel:))

saol canım inşaallah sizin kızlar abla olurlar:1::1::1::1::1:

ayy insallah canim abla olsunlar tabiki tosuncuk oglanlar nazli kizlarimiz gelsin insallah

ıyı geceler canım bız ıyıyız hamdolsun sız nasılsınız
gectıgımız gunlerde eylul topiğinde gobusunu gordum çok tatlıydınız yaaaa

bizde iyiyiz canim bugun biraz belim agriyor sanirim cok yordum kendimi herkes koyuyordu bende koyayim dedim :1::1::1:senin gobis nasil oldu:56:

benim kocis geldi sofrayi kurayim yakalarsam sizi yine gelirim insallah hepinize hayirli geceler opuldunuz....

kızlar ben çıkıyorum yarın hastane var dua edin inşaallah sorunsuz sıkıntısız hayırlı haberlerle gelirim sonuçta hayr olur inşaallah hepinz aeo seyyana esleme ve diğer ark. selam

kızlar ben çıkıyorum yarın hastane var dua edin inşaallah sorunsuz sıkıntısız hayırlı haberlerle gelirim sonuçta hayr olur inşaallah hepinz aeo seyyana esleme ve diğer ark. selam
tamam canım Allah kolaylık versin :)
al bebişi gel :)
hadi bana da müsade hatunlar :)
aeo,

aleyküm selam .dualarımız seninle canım.hayırlı güzel haberlerle gel inş
:D daha cezerye yapacam :)
sen neler yapıyon bakim :)
seyyan gelince resimleri paylaş tamam mı :):23:
bak bak hain planlar...:27::27:sen bana şu cezeryenin tarifini yazacaktın özelden...nurusimaya resimleri paylaş demeyi unutmuyon amaa:15::15:
seyyan seyyan dedim :)
bakim bu sefer tutturabilecek miyim :):36:

canım duydum sesini,aklım hep burdaydı ama benim kociş bu günlerde çok fena yamuk yapıyo....bende bari ütü yapayım dedim.kulaklarım bir çınladı bir çınladı:9::9::9::9::9:

burdasın daha ve ben geldim lütfen geldiğimi gööööööööööööööööööööööööööör:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

Kızlar ben geldim ama bu güzel sohbete geç kalmışım :19:

Kaysım ve aleykümselam canım,dualarım seninle,yarın mı alacaksın meleklerini yoksa gün mü belli olacak.Rabbim yariniz yardımcınız olsun,inşaallah sağlıkla hayırla kavuşursunuz canım.. :49: :49:

Kızlar benim lekelenmeler devam ediyor.Adet öncesi lekelenme mi bilmiyorum bi bakıyorum leke bi bakıyorum hiçbişey yok,bebişim yerleşiyo olabilir mi kinee :27: :27: Bugün annem markete çıkmış evden.Giderken bebek kıyafetlerine takılmış gözü,çok güzel diye bakıyomuş öyle.Kadının biri demiş ki,hayırdır toruna mı bakıyosun.Annemde torunum yok daha nasipse olur demiş.Kadında demiş ki,benim içime doğan olur,yakında olur inşaallah görürsün demiş :52: :52: Olur dimii olacak inşaallah :49: :49:

Rabbim hepimize,göz aydınlığı şükür vesilesi olacak hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip eylesin tez zamanda inşaallah :16: :16:

eslem beğenip gitmişsin sende canım ya bu akşam denk gelemedik.neyse yarın akşam nasipse...yarın görüşürüz kızlar inş....

bu arada dualrımız ne alemde merak ettim...yazan olmamışta

okuyanlar
krizantem
yliss
sürpriz06
melek181
kays
nekadarzor 1 yasin
okumayanlar
beeeen(yarın akşam temizlenince okuyabilirim)
ve siz

Kızlar ben geldim ama bu güzel sohbete geç kalmışım :19:

Kaysım ve aleykümselam canım,dualarım seninle,yarın mı alacaksın meleklerini yoksa gün mü belli olacak.Rabbim yariniz yardımcınız olsun,inşaallah sağlıkla hayırla kavuşursunuz canım.. :49: :49:

Kızlar benim lekelenmeler devam ediyor.Adet öncesi lekelenme mi bilmiyorum bi bakıyorum leke bi bakıyorum hiçbişey yok,bebişim yerleşiyo olabilir mi kinee :27: :27: Bugün annem markete çıkmış evden.Giderken bebek kıyafetlerine takılmış gözü,çok güzel diye bakıyomuş öyle.Kadının biri demiş ki,hayırdır toruna mı bakıyosun.Annemde torunum yok daha nasipse olur demiş.Kadında demiş ki,benim içime doğan olur,yakında olur inşaallah görürsün demiş :52: :52: Olur dimii olacak inşaallah :49: :49:

Rabbim hepimize,göz aydınlığı şükür vesilesi olacak hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip eylesin tez zamanda inşaallah :16: :16:

hoşgeldin bende tam çıkıyordum gittin sandım.bende kaçırdım sohbeti canım..enişteniz bu aralar fazla oluyooooo:47::47::47:kıyamaıyom ki oda işten geliyo stres atıyo pc de biraz.tam al hayatım sen sinir oldun galiba bana dedi:27::27:yok canım bende ütü yaptım zaten dedim.:53::53:amaaa çatladım resmen:122::122::122:neyse bu akşamda böyle oldu.sen nasılsın eslemim.lekeler devammış.canım sen bi doktora git artık istersen.biraz bekle bakalım devamı gelecekmi diye...
annenin gördüğü teyzenin dediği inş olurda kavuşursun bebeğine canım

Kızlar bide anlatmazsam çatlarım,eşimle öyle güldük ki size de anlatayım tebessüm edin accık :52:

Bugün komşumun annesine gittim,teyzemiz ameliyat olmuş.Bu komşumun oğlu var,arada bana gelirler dayısının kızıyla beraber yer içer çizgi film izleriz,çok severler beni :54: :54: Bugün teyzenin evinin önünde gördüm,beni görünce güldü koşturdu geldi hemen.Neyse çıktık oturduk derken.
Komşum anlatıyo ufaklığın annesi,Furkan düşmüş dizlerini kanatmış ikisini de durduğu yerde duramıyo zaten :27: Annesi sormuş oğlum noldu neden kanıyo diye,söylememiş kesildi demiş :24: Annesi demiş ki tamam o zaman Allaha dua edelim bidaha Furkanın dizleri kanamasın diye demiş,annesi dua etmiş,arkasından Furkan ne demiş biliyo musunuz,Allahım bidaha Furkan bisikletten düşmesin :52: :52: :52: Tombul sosisim o benim,elma yanaklım,bıcır bıcır kızlar bi görseniz,şarkı açtırdı annesine oynadıkça oynuyo,annesi de anlamıyom bu çocuk bu enerjiyi nerden buluyo diye :27: :27: Anneannesi Namaz kılıyo annesi kapatalım diyo kapattırmıyo müziği,al git madem salonda oyna dedi,telefonu aldı gitti tek başına salonda dans ediyo bide bi güzel kıvırıyo hehee :nazar: :27: :23: :52: :9: :1:

Rabbim bizlere de nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar,yazın daha mi çok artıyo bu özlem ne :ssz: :ssz:

hoşgeldin bende tam çıkıyordum gittin sandım.bende kaçırdım sohbeti canım..enişteniz bu aralar fazla oluyooooo:47::47::47:kıyamaıyom ki oda işten geliyo stres atıyo pc de biraz.tam al hayatım sen sinir oldun galiba bana dedi:27::27:yok canım bende ütü yaptım zaten dedim.:53::53:amaaa çatladım resmen:122::122::122:neyse bu akşamda böyle oldu.sen nasılsın eslemim.lekeler devammış.canım sen bi doktora git artık istersen.biraz bekle bakalım devamı gelecekmi diye...
annenin gördüğü teyzenin dediği inş olurda kavuşursun bebeğine canım

Hoşbuldum canımcım...Olsun canım bizim vaktimiz çok,onlar stres atsın azcıkta :27:

Canım lekelenme halini aldı benim durum,bi geliyo bi gelmiyo,hayırlısı olsun.İnşaallah adetse devamı gelsin de,Ramazanı Şerifin ilk gecesini kaçırmıyım :16: Amin canım inşaallah öyle olur hepimiz kavuşalım hayırlısıyla :49: :49: Bende tam başka bişey yazıyodum size anlatmak için,sende mi gittin yoksam :25: Yarın daha bol vakitte görüşürüz inşaallah.Seyyanım benim inşaallah seneye bu zamanlar bebişlerimiz uyutup toplanmış oluruz :12: :12:

Hoşbuldum canımcım...Olsun canım bizim vaktimiz çok,onlar stres atsın azcıkta :27:

Canım lekelenme halini aldı benim durum,bi geliyo bi gelmiyo,hayırlısı olsun.İnşaallah adetse devamı gelsin de,Ramazanı Şerifin ilk gecesini kaçırmıyım :16: Amin canım inşaallah öyle olur hepimiz kavuşalım hayırlısıyla :49: :49: Bende tam başka bişey yazıyodum size anlatmak için,sende mi gittin yoksam :25: Yarın daha bol vakitte görüşürüz inşaallah.Seyyanım benim inşaallah seneye bu zamanlar bebişlerimiz uyutup toplanmış oluruz :12: :12:

seneye bu zamanlar bebişleri uyutmamız için az vakit kaldı.çok çalışmak lazım çoooooooook:6::6::6::6::6::6::6::6::1::1::1::1::1::1::1:

seneye bu zamanlar bebişleri uyutmamız için az vakit kaldı.çok çalışmak lazım çoooooooook:6::6::6::6::6::6::6::6::1::1::1::1::1::1::1:

Ben çalışamam dimi şu aşamada :17: :17: :30:

Canım 3 ayımız var dolu dolu çalışmak için...bunun bir Ayı Ramazanı Şerif zaten,bu ayda maddi-manevi bool boll çalıştık mı oldu da bitti maşaallah olcak inşaallah :52: :52:

Ben çalışamam dimi şu aşamada :17: :17: :30:

Canım 3 ayımız var dolu dolu çalışmak için...bunun bir Ayı Ramazanı Şerif zaten,bu ayda maddi-manevi bool boll çalıştık mı oldu da bitti maşaallah olcak inşaallah :52: :52:

yaniiiiii:9::9::9::9:

3 aymı :30::30::30::30::30::30:neyse varmış baya:12::12::12:

muhata denk gelemedik ya bi türlü.gizli planlar peşinde.nurusimayı dürtüyo,yaptığın el işlerini paylaş diye..beni özendirip el işine başlatacak hatun:33::33::33::33::33::33:

yaniiiiii:9::9::9::9:

3 aymı :30::30::30::30::30::30:neyse varmış baya:12::12::12:

muhata denk gelemedik ya bi türlü.gizli planlar peşinde.nurusimayı dürtüyo,yaptığın el işlerini paylaş diye..beni özendirip el işine başlatacak hatun:33::33::33::33::33::33:

:30: :30:

Canım evet bu 3 ayda,bizdeki azimle üçüz bile yaparız merak etme,çalışmalara devam :10: :10:

Hmm bak sen Muhata,Nurusimada mı elişi yapıyomuş :6: :6: Şu 3 aya kadar belki bizde başlarız dimi elişiye,patik yelek örmekten başlarız belkide kimbilir dimi :52: :52:

Back
X