• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selam canım..kolay şeyler atlatmadın ki hemen iyi olasın.merak etme geçecek o yüzden önce psikolojini rahatlat biraz canım.iyi olucam de Allahın izniyle iyi olacaksın.hep dualrımızdasın...

canım daha liste eksik.amazaten bu listede okunacaklar arasında senin ismin var.sanada bağışlanacak.denk gelmesinde vardır bir hayır..herşey gönlünce olsun

varyaaaaaaaaa çok cingöz bişey bu..bakışlara bak..:27::27::27::27:

canısı biz sana depresyon yok diyoruz sen illde depresyon diyosun..rahat ol.herşey güzel olacak.buna inan..ben inanıyorum canı gönülden...ayrıca iptal olamaz.fakülte bile olsa ,hafta sonuna bile denk gelse o işlem yapılır.sen bunlara takma kafanı..yeğenlerimizi huzursuz ediyosun yawwwwww

asbeeeeeeeeeeeeeeeee :20::20::20::20::20::20::20::20:

kıııııız oğlunmu olacak ki acaba..:46::46::46::46::46::46:

tamamdır zaten çözdüm kafamdaki bütün soru işaretlerini sustum onlar sakin sakin büyüsünler yavrucaklar kızma yaaaa:23:

Son düzenleme:
karga desem daha iyi ses bakimindan :1::1::1: cok sukur elhamdulillah canim esimden yana hic bir sikintim yok kocisim bana katlaniyor iste

kizlar sizden dua isteyecegim annem pasaporta basvuru yapti simdi sira vize basvurusunda dua edinde annecim vizeyi kolaycacik alsin:16:

ay hadi inşallah hiç bir sorun çıkmadan hemencecik alır pasaportu vizeyiii de uçar gelir yavrusunun yanınaa:16:

sa arkadaşlar ben geldim azcık dinlndim daha kahvaltı bile yapmadan hemen size yazayım dedim Allahın izni ile cuma günü aşıolacam bu gece çatlatma iğnesini vuruncam dualarınızı esirgemeyin olur mu asbe geçmişi okuyamadım bi sorun mu var canım....

sa arkadaşlar ben geldim azcık dinlndim daha kahvaltı bile yapmadan hemen size yazayım dedim Allahın izni ile cuma günü aşıolacam bu gece çatlatma iğnesini vuruncam dualarınızı esirgemeyin olur mu asbe geçmişi okuyamadım bi sorun mu var canım....

yumoşlar daha 12mm kuzucum cuma tekrar kontrole çağırdılar bende h.sonuna denk gelirse aşılama iptal olacak diye panik olup ortalığı birbirine kattım o kadarcık:9:
hadi bakalım o yumoşlar bebiş olup tutunuverirler kaysımızaaaaa:52::52:

cnm insallah hayirlisiyla tutunsun saba bebislerin..3 emrio histe kotu deyil gulum..benim 1 emriom vardi orta kalite,oda olmadi zaten senin bugune bugune tam 3 tane..dusunsene 3 nude kucagina aldigini..Allaahhh

burada ayni cnm,ramazan yaklasiyo.gecen sene boyle oldu ramazan basladi guzel havalar basladiydi..hayirlisi bakalim
:1:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

evet sorma canim ya ramazanda hava harikaydi neyse hayirlisi bakalim

ay hadi inşallah hiç bir sorun çıkmadan hemencecik alır pasaportu vizeyiii de uçar gelir yavrusunun yanınaa:16:
insallah tatlim insallh

hayirlisi olsun canim hayirli mubarek gunde alacaksin supermenleri insallah hayirlisi olsun hakkinda:16:

allah razı olsun arkaaşlar hepinizden eşim seni annene bırakayım orda yat diyo sizce ben ne yapayım burda gezip yürüyüş yapabileceğim doğru düzgün bi yerde yok zaten herkes hoca nerdeyin deyip duruyo bikaç yemek yapıp bikaç ütü yapıp gitsemmi anneme ama ramaznda geldi eşimi yalnız bırakmak istemiyorumkiiii

allah razı olsun arkaaşlar hepinizden eşim seni annene bırakayım orda yat diyo sizce ben ne yapayım burda gezip yürüyüş yapabileceğim doğru düzgün bi yerde yok zaten herkes hoca nerdeyin deyip duruyo bikaç yemek yapıp bikaç ütü yapıp gitsemmi anneme ama ramaznda geldi eşimi yalnız bırakmak istemiyorumkiiii

kuzum bence fırsatın varsa değerlendir zaten çok bir süreç değil ilk 3-5gün önemliymiş ondan sonra normal hayatına dönebilirsin tabi ama çok ayakta kalmayıp ağır kaldırmamak kaydıyla dikkatli olmak kaydıyla ama annemde rahat edeceğimi bilsem ben 1dk durmaz giderdim:34: ya da annemi getirirdim öyle daha rahat olur sanırım:1:

tamamdır zaten çözdüm kafamdaki bütün soru işaretlerini sustum onlar sakin sakin büyüsünler yavrucaklar kızma yaaaa:23:
kızarmıyım ben size...heleki bide yumoşlar içinizdeyken...onlara kıyamıyom ben yaa....:16:
:46::46::46::46:hadi bakalım ilk bebiş haberi senden o zaman,melek181 ve asbede arkadan geliyo bakmışın bende bir sürpriz yaparmışııııııım (tabi bu hayalim benim sedece):1::1::1:

canım nerede ve nasıl rahat ve mutlu olacaksan öyle yap....

çıkıyımda bi kahvaltıhazırlayım ikindi geldi şöyle patlıcan biber kabak patates domates sarmısaklı yoğurt ve çaaayyyyy:) hadi kızlarr sizde gelin

kuzum bence fırsatın varsa değerlendir zaten çok bir süreç değil ilk 3-5gün önemliymiş ondan sonra normal hayatına dönebilirsin tabi ama çok ayakta kalmayıp ağır kaldırmamak kaydıyla dikkatli olmak kaydıyla ama annemde rahat edeceğimi bilsem ben 1dk durmaz giderdim:34: ya da annemi getirirdim öyle daha rahat olur sanırım:1:

ikisinide denedim ben:1::1:en rahat evde kendi başına...tabisi kocaya bol bol naz:17::17:daha eğlenceli oluyo:52:prenses gibim olyon valla:12::12:

kızarmıyım ben size...heleki bide yumoşlar içinizdeyken...onlara kıyamıyom ben yaa....:16:

:46::46::46::46:hadi bakalım ilk bebiş haberi senden o zaman,melek181 ve asbede arkadan geliyo bakmışın bende bir sürpriz yaparmışııııııım (tabi bu hayalim benim sedece):1::1::1:

canım nerede ve nasıl rahat ve mutlu olacaksan öyle yap....
kızma kızmaaaa banaaa:27::27::27::27::27:
ikisinide denedim ben:1::1:en rahat evde kendi başına...tabisi kocaya bol bol naz:17::17:daha eğlenceli oluyo:52:prenses gibim olyon valla:12::12:
bende evimde rahat ediyorum acaip zaten eşim cenazeye memlekete gittiğinde annemlerde bir kere kaldım yok olmadı sanki o evde yaşayan ben değilmişim önceden misafirmişim gibi rahatsız hissettim kimsecikler olmasa da evimde kocişimle bir kuru ekmek yesem de daha huzurlu oluyorum ben yaa:16:

haftanın birincisi nasıllar bakalım..yeğenimiz nasıl annesi...ona bahsediyosun dimi teyzelerinden...bak bizi bilsin totosundan ısırırım onu yaksa:1::1:bizim bebişlere haber etsin tez...anneleri onları bekliyo:31::31::31::31:

prensesimiz nasıl annesi:34:

prenses iyi cok sukur teyzesi tekmeleri kendi kadar kocaman oldu geri sayim basladi son 9 hafta Rabbimin izniyle yakinda sizinkileri sayacagiz insallah:16:

kayssss canim istedi aksama hemen yapayim bari aslinda kac gundur canim kizartma istiyor ama mide yanmasindan korkuyorum neyse azciktan bisey olmaz dimi:9:

kızma kızmaaaa banaaa:27::27::27::27::27:

bende evimde rahat ediyorum acaip zaten eşim cenazeye memlekete gittiğinde annemlerde bir kere kaldım yok olmadı sanki o evde yaşayan ben değilmişim önceden misafirmişim gibi rahatsız hissettim kimsecikler olmasa da evimde kocişimle bir kuru ekmek yesem de daha huzurlu oluyorum ben yaa:16:

aynen canım bende evimde rahatım...:21::21::21::21::32::32::32::32::32::126::126::126::74::74::68::68::64::64::48::48::48::48::48:

haftanın birincisi nasıllar bakalım..yeğenimiz nasıl annesi...ona bahsediyosun dimi teyzelerinden...bak bizi bilsin totosundan ısırırım onu yaksa:1::1:bizim bebişlere haber etsin tez...anneleri onları bekliyo:31::31::31::31:

iyiyiz canim cok sukur gitgide agirlasiyoruz anlatmaz olurmuyum hic oda benimle birlikte dua ediyor zaten isir teyzesi isir bende isiracagim totosundan bir gelsin hayirlisiyla besigimiz geldi arkadasin besigiydi ama benim oda daha musait degil kanepelerim var odada kanepeleri alacak adamin evide insaatta 2 aya ancak biter diyor kara kara dusunuyorum
sen nasilsin seyyanim hersey yolundadir insallah:16:

prenses iyi cok sukur teyzesi tekmeleri kendi kadar kocaman oldu geri sayim basladi son 9 hafta Rabbimin izniyle yakinda sizinkileri sayacagiz insallah:16:

kayssss canim istedi aksama hemen yapayim bari aslinda kac gundur canim kizartma istiyor ama mide yanmasindan korkuyorum neyse azciktan bisey olmaz dimi:9:
azcık kalmış miniğine kavuşmanaaaaaa:16::16::16:
konuş onla onun için nasıl dua ettiğimizi anlatttttt
aynen canım bende evimde rahatım...:21::21::21::21::32::32::32::32::32::126::126::126::74::74::68::68::64::64::48::48::48::48::48:
o düşük yaptığımda annemler geldi bizde kaldılar mecburen mahvolduk yaaa tamamiyle sinir harbiydi:1::1::1:
yan gelir yatarım
şimdi sana 10puanlık uzman sorusu hafta içi olacak büyük ihtimal aşılama ya ben rapor alammı bi kaç gün ki ne dersin yoksa ertesi gün işe gelem mi

kızlar evim dedimde e tabi evde ilgi bekliyo dimi...ben süpürüp geleyim..bide akşama kuzenim gelecek yemek yapmam lazım (sanki o gelmese aç durcaz):1::1::1:neyse sonra görüşürüz.....

krizantem senide gördüm yukarıda hatrını sordumdu görmedin miiiiiiiiii:53::53::53:selamsız sabahsız çıkmadım yaniii güzel anne:49::49:

o düşük yaptığımda annemler geldi bizde kaldılar mecburen mahvolduk yaaa tamamiyle sinir harbiydi:1::1::1:
yan gelir yatarım
şimdi sana 10puanlık uzman sorusu hafta içi olacak büyük ihtimal aşılama ya ben rapor alammı bi kaç gün ki ne dersin yoksa ertesi gün işe gelem mi

anlatiyorum teyzesi bence bir kac gun evde stres olmadan dinlen canim

kızlar evim dedimde e tabi evde ilgi bekliyo dimi...ben süpürüp geleyim..bide akşama kuzenim gelecek yemek yapmam lazım (sanki o gelmese aç durcaz):1::1::1:neyse sonra görüşürüz.....

krizantem senide gördüm yukarıda hatrını sordumdu görmedin miiiiiiiiii:53::53::53:selamsız sabahsız çıkmadım yaniii güzel anne:49::49:

kolay gelsin canim gordum gormez olurmuyum cevapta yazdim:40::16:

yan gelir yatarım
bence rapor al canım...hem ilk birkaç gün önemli biliyosun...evde bak keyfineeeeeee....ama evde depresyon falan durum olursa seni:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:
al al sen dinle biraz sonra yine işine devam edersin.1, 2 gün sadece...

Back
X