• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selam canım..kolay şeyler atlatmadın ki hemen iyi olasın.merak etme geçecek o yüzden önce psikolojini rahatlat biraz canım.iyi olucam de Allahın izniyle iyi olacaksın.hep dualrımızdasın...

canım daha liste eksik.amazaten bu listede okunacaklar arasında senin ismin var.sanada bağışlanacak.denk gelmesinde vardır bir hayır..herşey gönlünce olsun

varyaaaaaaaaa çok cingöz bişey bu..bakışlara bak..:27::27::27::27:

öyle valla rüşvetsiz foto bile çekemiyoruz..:52::

canısı biz sana depresyon yok diyoruz sen illde depresyon diyosun..rahat ol.herşey güzel olacak.buna inan..ben inanıyorum canı gönülden...ayrıca iptal olamaz.fakülte bile olsa ,hafta sonuna bile denk gelse o işlem yapılır.sen bunlara takma kafanı..yeğenlerimizi huzursuz ediyosun yawwwwww

asbeeeeeeeeeeeeeeeee :20::20::20::20::20::20::20::20:

kıııııız oğlunmu olacak ki acaba..:46::46::46::46::46::46:

ayyy inşallah öyledir:34:... ama sanırım bizimki beni oğlu sanıyor fiziksel farklılıklarımızın farkında değil:52::52:

keyif yapcam bende evde ohhhhh:1::1:
hem de biraz kafa dağıtırım canımcım doğru söylüyorsun:16:

iyi terbiye vermiş annesi anlaşılan:1::1:
bende papağan istemiştim ama kocişim çok pisler deyip almadı bana yaaaa:27:

esin okonuda cok hakli tatlim acayip psler duvarlari falan bir batiriyorki sorma bide kafesi temizlemesi cabasi:24:

at kendini memleket toprağına canım burası günlük güneşlik..İngiltere de insanların göz rengi bile gri yaff...annen mi gelecek canım doğum için hadi gözün aydın

dimi ya oh mis gibi hava....evet annem gelecek insallah kv. gelmiyor teklif ettik ama neyse kv benim biraz yemek konusunda hassas helal ve abdesli olacak hepsi ben helal kullaniyorum ama ona gore bizim helal kabul ettiklerimizde de biseyler var kendi dergahlarindan alip yerler herseyi sebze haric:16:

allah analı babalı büyütsün.....nurusimanında mucizesi tez zamanda gelir inşallah.....allah herkesin yüzünü güldürsün...sen nasılsın...hamişlik nasıl gidiyor...cinsiyeti bellimydi....kafam çok dalgın bu sıralar nolur kusuruma bakmayın..kıb...

inşallah yavruna kavuşursun canım...nasılsın görüşmeyelii...bende ancak ramazandan sonra başlarım heral tedaviye....1-2 ay çok umutlanmıştım kendiliğinden gelir diye ama ...........hakkımızda hayırlısı seyyanım...allah hepimizin dualarını kabul etsin...

hele bi gelsinler hayırlısıylanda gerisi boşşş.....hamişler bol bol dua edin...:))

canım seni gerçekten çokk iyi anlıyoruz ama allah büyük...rabbim güç sabır versin...bu günlerimizede şükür...inşallah bir gün .....bişey diyemiyorum....allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...

ayşee nasılsınnnnn...bebiş ne alemde kızımız mıoluyorr yoksa ben takip edemedim fazla.....kıb..allaha emanet olun..

aminnnnnnnnnnnn inşalllahhhhhhhhhhh...o kadar ihtiyacımız varkiii...tam kendime geliyorum hoop başka haber..çifter çifter versin diyorum...hemen bir tepkii bakmaya gelirsin diyor...hemen olunca tepkileride farklı oluyor...halbuki çift tek hiç farketmez..rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese......düşünmedende olmuyor....bişeyde olmuyor ya...allah hepimizin dualarını kabul etsin canım..allah sevdiği kullara dert verirmiş....

İnşallah canım daha fazla bekletmeden gelsinler artık şu bebişler el ele tutuşup :1:

ofiste bakıyoruz evde eşimle birlikte maç seyretse eminim yakupta çıkar şirazeden..:9:
ayy evet çok pis haftada 2 kere kafes temizliği var sonra tüy falan uçuşuyor ..ama çok seviyoruz biz karı koca hayvanları katlanıyoruz o yüzden..kesinlikle çocuk olan bir evde bakılmaz ama kanarya yada muhabbet kuşu gibi değil..
o yüzden almadı zaten muhabbet neyine yetmiyor deyip aldı getirdi 2muhabbet onlarla ilgileniyorum bende:1::1:
ben evde olsam kedi istiyorum aslında ama evde oturmadığım için problem tabisiii kız ben evlenmeden önce bakmadığım hayvan kalmadı nerdeyse:1::1:
esin okonuda cok hakli tatlim acayip psler duvarlari falan bir batiriyorki sorma bide kafesi temizlemesi cabasi:24:

dimi ya oh mis gibi hava....evet annem gelecek insallah kv. gelmiyor teklif ettik ama neyse kv benim biraz yemek konusunda hassas helal ve abdesli olacak hepsi ben helal kullaniyorum ama ona gore bizim helal kabul ettiklerimizde de biseyler var kendi dergahlarindan alip yerler herseyi sebze haric:16:
evet canım bunlarla zorlanıyorum bir de papağan olsa nolur acep:1:
ana benim halamda aynı kuzu dışardan kesinlikle bişey yemez kendi dergahlarının marketleri var ordan getirir herşeyini bana geldiğinde mecburen ondan alıyorum etimi falan ki yemek yiyebilsin bende yoksa yemiyor çünkü:53:

o nasıl bakalım, sağlığı yerinde mi :)
ayşeninki kareteci çıktı

iyi teyzesi benimkiside guzel tekmeler atiyor hatta suan kasigimi bombardimana tuttu dondu gene sanirim :1:

suprizim hosgeldin canim Rabbim kismet ederse insallah kizimiz olacak dediginde haklisin tatlim Rabbim sevmedigi kuluna dert vermez bizimkisi degisik bir sinav kuzum insallah gececegiz

hayırlı günler kızlar:3:
bayadır geçmişi takip edemiyorum umarımm herkes iyidir:16:
bizde iyiyiz çok şükür bu cumartesi randevumuız var doktorda birde ikili test yapılcak umarım bir sorun çıkmaz ..Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah böyle heyecanları.dualarım sizlerle canlarım:54::54:
kız hayırlı olsun bebişin insan bir takvim yapar:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:girmiyorum sık haliyle sayfalarıda okuyamıyorum geç oldu ama temiz oldu :1::1:sağlıkla kucağınada alırsın inşalalhh...bizlerde yaşarız dediğin gibi allah büyük...yüreğine sağlık..
kızma kızmaaaa banaaa:27::27::27::27::27:

bende evimde rahat ediyorum acaip zaten eşim cenazeye memlekete gittiğinde annemlerde bir kere kaldım yok olmadı sanki o evde yaşayan ben değilmişim önceden misafirmişim gibi rahatsız hissettim kimsecikler olmasa da evimde kocişimle bir kuru ekmek yesem de daha huzurlu oluyorum ben yaa:16:
evim evim güzel evim bencede......canım nasılsın....bakıyorumda hazırlıklar sona yaklaşmış..inşallah iyi hberlerini alırıız...alllah yardımcın olsun...:49::49:böyle ol en kısa zamanda...

Annenin gelmesi daha iyi canım..hem oralarda dediğin gibi kv göre yiyecek bulma stresindende kurtulmuş olursun (hassasiyetine saygı duyuyorum ama)..insan en mutlu anlarında annesi yanında olsun ister heralde enişte duymasında:27:

o yüzden almadı zaten muhabbet neyine yetmiyor deyip aldı getirdi 2muhabbet onlarla ilgileniyorum bende:1::1:
ben evde olsam kedi istiyorum aslında ama evde oturmadığım için problem tabisiii kız ben evlenmeden önce bakmadığım hayvan kalmadı nerdeyse:1::1:

ana benim halamda aynı kuzu dışardan kesinlikle bişey yemez kendi dergahlarının marketleri var ordan getirir herşeyini bana geldiğinde mecburen ondan alıyorum etimi falan ki yemek yiyebilsin bende yoksa yemiyor çünkü:53:

ayni dergahtanlarmi acaba:53:beni istemeye geldiklerinde dusun istanbuldan balikesire geliyorlar bir marul yemisti kahvemi bile icmemisti o zaman cok garibime gitmisti ve annemde alinmisti ama simdi alistik nasil rahat ederse :16:

nasılsınız kızlarr....esmacım...gözünaydın .....allah analı babalı büyütsün...sağlık ve uzun ömürler versin inşallah...muhatt sen nasıl oldun çok geçmiş olsun....sınavlar ne aalemde...inşallah herşey gönlünce olur...arka arkaya müjdeler alırsın....ne kadar zor sen nasılsın...tedavin ne durumda.....unuttuklarım varsa kusura bakmayın...sağlık ve huzur sizinle olsun...

evde muhabbet en güzeli cıvıl cıvıl..kediş bende istiyorum ama dediğin gibi bahçeli müstekil ev olacak hayvana da yazık
Enişte çok haklı canım valla önceki mesajda yazmayı unutmuşum bir bu türün kemirme huyu var biz yeni aldığımızda kafese koymadık kapattık ofisi gittik sabah bir açtım:53: deri koltuğun köşesini parçalamış deve tabanı bitkisi vardı bütün yaprakları parçalamış..koltuk yeniden kaplatıldı bitki budandı yakup kafese kondu..eşime mms gönderdim görüntüleri aradı noldu dükkana hırsız mı girmiş dedi:84:

kız hayırlı olsun bebişin insan bir takvim yapar:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:girmiyorum sık haliyle sayfalarıda okuyamıyorum geç oldu ama temiz oldu :1::1:sağlıkla kucağınada alırsın inşalalhh...bizlerde yaşarız dediğin gibi allah büyük...yüreğine sağlık..
evim evim güzel evim bencede......canım nasılsın....bakıyorumda hazırlıklar sona yaklaşmış..inşallah iyi hberlerini alırıız...alllah yardımcın olsun...:49::49:böyle ol en kısa zamanda...

ay ne güzel dualar bunlar YARABBİMMM sağolasın canımmm sabah biraz strese girdim ama sağolsun kızlar beni hemencecik çıkardılar o ruh halinden herşey olacağına varır deyip sabrediyoruz inşallahhhhhh:16::16:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn:49::49::49:

Annenin gelmesi daha iyi canım..hem oralarda dediğin gibi kv göre yiyecek bulma stresindende kurtulmuş olursun (hassasiyetine saygı duyuyorum ama)..insan en mutlu anlarında annesi yanında olsun ister heralde enişte duymasında:27:

bencede canim annem olursa daha rahat ederim ikisi birden gelseydide olurdu ama nasil olurdu bilmem cunki esimde ayni sekilde strese giriyor annesi icin ayni sekilde bende hassasiyetine saygi duyuyorum keske bende yapabilsem burda ancak helal olan seyleri aliyoruz ama belkide farkinda olmadan yiyoruz ekmekte bile haram gidalar var zaten market alisverisi uzun suruyor arkasini okumaktan magnum dondurmayi cok severdim onun icindede helal olmayan gida katkisi varmis yani supheli fabrikaya mektup yazacaktim emin olmak icin ama kaldikca kaliyor

evde muhabbet en güzeli cıvıl cıvıl..kediş bende istiyorum ama dediğin gibi bahçeli müstekil ev olacak hayvana da yazık
Enişte çok haklı canım valla önceki mesajda yazmayı unutmuşum bir bu türün kemirme huyu var biz yeni aldığımızda kafese koymadık kapattık ofisi gittik sabah bir açtım:53: deri koltuğun köşesini parçalamış deve tabanı bitkisi vardı bütün yaprakları parçalamış..koltuk yeniden kaplatıldı bitki budandı yakup kafese kondu..eşime mms gönderdim görüntüleri aradı noldu dükkana hırsız mı girmiş dedi:84:
:60::60: ay ne güldüm kız o derece mahvetmiş büroyu he:1::1:
evet şöyle bahçeli bir evimiz olsa mis gibi bahçesine çiçekler eksek sebzeler eksekkk çocuklar toprakla oynasa bizim gibi binalarda yaşamasa ay Allahım nasip et inşallahhhhh:16::52::52:

bencede canim annem olursa daha rahat ederim ikisi birden gelseydide olurdu ama nasil olurdu bilmem cunki esimde ayni sekilde strese giriyor annesi icin ayni sekilde bende hassasiyetine saygi duyuyorum keske bende yapabilsem burda ancak helal olan seyleri aliyoruz ama belkide farkinda olmadan yiyoruz ekmekte bile haram gidalar var zaten market alisverisi uzun suruyor arkasini okumaktan magnum dondurmayi cok severdim onun icindede helal olmayan gida katkisi varmis yani supheli fabrikaya mektup yazacaktim emin olmak icin ama kaldikca kaliyor

haklısın canım keşke imkan olsa da yapabilsek.. bazı markaları almıyoruz yapabildiğim bu benimde...senin işin daha kolay inanki en azından orda belli gıda katkılarını teknik terimler kullanarak gizleme mantığı yok..Tr de ürün etiketine bakmadan alıyoruz hoş baksakta anlamıyoruz kimya formülü gibi..magnum eşim alır o da çok sever şüpheliyse almamak lazım söylediğin iyi oldu...

haklısın canım keşke imkan olsa da yapabilsek.. bazı markaları almıyoruz yapabildiğim bu benimde...senin işin daha kolay inanki en azından orda belli gıda katkılarını teknik terimler kullanarak gizleme mantığı yok..Tr de ürün etiketine bakmadan alıyoruz hoş baksakta anlamıyoruz kimya formülü gibi..magnum eşim alır o da çok sever şüpheliyse almamak lazım söylediğin iyi oldu...

canim burdada ayni kimya formulu ayni bir elimde cep telefonu nette arastiriyorum mesala E le baslayan maddelerin hepsi helal degil ve cogunlugu kansolojen madde iceriyor varsa hic almiyorum belki turkiyedeki magnumda bisey yoktur hic incelemedim

:60::60: ay ne güldüm kız o derece mahvetmiş büroyu he:1::1:
evet şöyle bahçeli bir evimiz olsa mis gibi bahçesine çiçekler eksek sebzeler eksekkk çocuklar toprakla oynasa bizim gibi binalarda yaşamasa ay Allahım nasip et inşallahhhhh:16::52::52:

evet ya apartman çocuğu olmasınlar toz toprak oynasınlar..sebzeyi bahçeden yesinler..çiçekleri koparıyorla diye totolarına terlik de yesinler.:52: çok çalışmak lazım asbem çook bu hayaller gerçek olsun diye...bize ufukta emeklilik görünmüyor kuzum

canıııııııım tam çıkıcam bi selam vereyim dedim..iyiymişsin okudum.Rabbim daha iyi etsin inşaallah.ikili tarama testlerinde hayırlısıyla güzel çıksın..dualarınıda not aldım hemen...kendine ve karnındaki meleğe iyi bak tamammı:16::16::16:
:29:inşallah cümlemizi daha iiyi hayırlı günler görmeyi nasip etsin Rabbim:16:çok sağol seyyanım:54:

hayirli sonuclarla gel tatlim insallah testinde temiz cikacak ikili test yapildigina gore 12 haftalik oldunuz masallah sende takvim yapsana canim
sağol canım inşallah:16:evet tam 12 değiliz ama 12 ye girmiş olucaz cumartesi günü 11+3 olucaz nasipse herhalde yapar değilmi:26:takvimide zamanı gelince yaparız inşallah bi 3 ayımızı tam dolduralım teyzesi:16:doğumada az kalmış:nazar:Rabbim tek sancıda kurtarsın inşallah:16:

:1::1::1:suprızım takvımı yapmamaın belli nedenlerı vardı inşallah olur oda:1:gerçi öğrendin takvimden önce:9:çok sağol canım inşallah rabbim sizlerede nasip etsin:16:kimseyi evlat hasretiyle sınamasın rabbim:29:

Back
X