- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
canım istanbulda Nurusima yaşıyo, benim dr konusunda pek fikrim yok.,slm kızlar uzun zamandır sıteye gırmıyorum cunku pısıkolojım alt ust oldu
kızlar adetım cok gecıktı ve benım kasıklarda ağrım özellikle sol tarafımda once batmalar ve sonra ağrıya donuştu ilişkiye girdiğim zamn ağrım ve acım ıkı katına çıkıyordu gecen hafta mıde bulantılarım çoğaldı yemek yaparken yemek kokusuna dayanamım ve istifra yaptım eşim benı ole görünce acıle goturdu dr muayne ettı ve sol tarafımda buyuk bır kıst oldunu soledı sabah gel daha detaylı bakalım dedı
sabah gıttım buyuk ultrasyonda baktı dıs tabakası cok kalın ve rahım arkasına doğru uzamış amelıyatla almak lazım dedı ve sol yumurtaların bır çoğunu alıcaz dedı ve mr yolladı mr gırdım buyuk ve çatlamak üzere olan bır kıst dıe cıktı ( rüptüre kisti )ve ogun adet oldum dr dedı adetın 3 gunu gel tekrar bakalım gıttım ve kıstı incelmiş dedi ama yınede ameliyat olman gerekıcek dedı ılac verdı ve ılactan sonra rahım fılımı cektırıcez rahıme ve tüplere bakıcaklarmıs kanser ıcını tahlıl yaptı cok sukur temız cıktı kızlar bana önerebılcenız başka güzel bır dr varmı bır dr kalmak ıstemıyorum ve benım durumumda olan arkadaşların yorumlaruını bekliyorum![]()
aslında kist hazır patlamışken soğan suyu içsen temizlense ameliyata gerek kalmaz belki.
sonuçta drler ameliyat başı para alıyo.
canım sperden dolayı mı tüp bebebk düşünüyosunuz?Valla canım hiççççç iyi değilim(( pıhtılaşma tetsi için dün Gazi hastanesine gittim ve bana düşüğün olmadan negatif 2-3 tüp bebek olmaadan yapmaya gerek yok dedi ve yapmadıı gıvcık adam istese yapardı ama yapmadı neymiş çok pahalı bi testmişş
sonuç olarak özelde yaptırdık ama bu doktor da kendi doktorum gibi moralimi bozdu zaman kaybetmeden hemen tüp bebeğe başlaman gerekli dedi fsh değerim sürekli yükseliyor en son da 14 çıktı bu da kötüymüş
(( sinirlerim fena durum da yani Allah hayırlısını versin bakalım daha neler görcez...