• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ne cins insanalr var ya :41:O fesatları direk Rabbime havale ediyorum,ya gerçekten can yakmak için soruyolar,insan bu kadarkötü olabilir mi,bi insanın kalbi bu kadar taşlaşmış olabilir mi?Rabbim korusun.Canım ben zaten yüz vermiyorum ama bilirsin ki hepte seni bulur öyleleri,sen kaçarsın ama derdin senle bir gelir,ya muhakkak hatırlatılıyo bi şekilde....Amin canım benim amin,sendeki bu güce öyle hayranım ki,Rabbim benden önce nasip etsin sana vallahi tüm samimiyetimle söylüyorum.Rabbim tüm emeklerimizin gözyaşlarımızın karşılığını versin hepimize tez zamanda...Zaten öyle yapıyorum,iyi ki varsınız canım,düşünüyorum burası olmasa sizlerin tesellileri olmasa kimbilir nasıl olurdum.Rabbim çocuklarımızın her anını beraber yaşamayı,birbirimize anlatmayı nasip etsin :49: :49: :49:
takmayacaksın tak kaçacaksın böylelerinden :9::9::9::9::9::9::9:ay canım hiç sorma bazen güçlüyüm bazende bir karınca kadar çaresiz ve güçsüz ama şükürler olsun Rabbime nefes aldığım sürece bebeğim için mücadele edicem Rabbim mükafatımızı verir inşallah.canım benim Allah razı olsun inşallah hepimiz biran evvel hamiş oluruz öncesi sonrası fark etmez yeterki olsun her zaman dualarımdasınız Rabbim daha fazla aratmasın mucizelerimiz gelsin artık :49::49::49::49::49::49::49:

aynen öyle canım negatif sonuç aldığımdan beri çok kötüydüm bana ilaç gibi geldi birde tanıdğım bir kişi olunca sevincim daha çok katlanıyor bugün beni bir görsen gözyaşlarımı tutamıyorum kendim hamile kalmış gibi sevindim kimi görsem anlatıyorum annemlerde arkadaşımın durumunu biliyorlardı hemen annemi aradım nasıl seviniyor garibim bak sen umudunu kesiyorsun gördünmü Rabbim verdi hemde tam zamanında verdi şükürler olsun mucizeler yaşanmak içindir inşallah darısı başımıza :49::49::49::49:
sen adet oldun mu ????

takmayacaksın tak kaçacaksın böylelerinden :9::9::9::9::9::9::9:ay canım hiç sorma bazen güçlüyüm bazende bir karınca kadar çaresiz ve güçsüz ama şükürler olsun Rabbime nefes aldığım sürece bebeğim için mücadele edicem Rabbim mükafatımızı verir inşallah.canım benim Allah razı olsun inşallah hepimiz biran evvel hamiş oluruz öncesi sonrası fark etmez yeterki olsun her zaman dualarımdasınız Rabbim daha fazla aratmasın mucizelerimiz gelsin artık :49::49::49::49::49::49::49:

Valla kaçıyom canım yaa,kadına yüz vermiyom dibimde bitiyo miykopp :9: :9: :9:

Aminn aminn ecmain canım :16: :16: :16:

iyi geceler arkadaşlar hamile kalan arkadaşm hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeşini :):16::16:

hadiiiiiiiiii kızlarrrr 2014 e hazırlık yapalım o zaman :)
eselem seni yalnız bırakmayalım demi :):52:
nurusimaaaaaaaaaaa kız güzel bişi var mı elinde .
hep birlikte yapalım :):):)

nasıl yani anlamadımki ne mesela:44::44::44::44::44::44::44:

iyi geceler arkadaşlar hamile kalan arkadaşm hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeşini :):16::16:

İyi geceler hoşgeldin :16: Kim hamile kalmış :27: Ayy içine mi doğdu acaba,canım hamile olan kim :52::49:

evet kanda bebiş göründüğü zamanda hastaydım doktor birşey olmaz demişti neden sordun bendendemi mucize bekliyorsun:9::9::9::9::9::9:

Rabbim büyük,inşaallah yaşatır bi mucize sana da bize de :16: :16:

Ayy evet yalnız bırakmayın beni lütfen,seneye Ramazanı Şerife bebişşlerimizle eşlerimizle musmutlu bir aile olarak girelim :16: :16:

Ne yapıcaz ama ben bişey yapamam :6: Banada yapınsanızaaa noluyy :9: :9:

istenmeyen ot burnunun dibinde bitermiş benim kaynanatörde tepemde bitti:60::60::60::60::60::60::60:

Hehee tepende haa,bi silkelemeyle uçar o canım,sileke ve kendine gelsin :27: :27:

bende şüphelenmiyorum desem yalan olur ama ilaçları bıraktım artık mümkün değil:14::14::14::14:
yavrummm ne alakası varrrrrrrr,
zaten tutunmuşsa ilaca çok gerek yokki.
sanki bahar27 ve bahar85 ilaçla hamiş oldular,
:19::19::19:
İyi geceler hoşgeldin :16: Kim hamile kalmış :27: Ayy içine mi doğdu acaba,canım hamile olan kim :52::49:

Rabbim büyük,inşaallah yaşatır bi mucize sana da bize de :16: :16:

Ayy evet yalnız bırakmayın beni lütfen,seneye Ramazanı Şerife bebişşlerimizle eşlerimizle musmutlu bir aile olarak girelim :16: :16:

Ne yapıcaz ama ben bişey yapamam :6: Banada yapınsanızaaa noluyy :9: :9:

Hehee tepende haa,bi silkelemeyle uçar o canım,sileke ve kendine gelsin :27: :27:
hahhh hemen ben bişi yapamam.
balll gibide yaparsınnn
:6::6::6::6:

bebek battaniyesi, kazak yelek falan filan işte :)
örtü gibi de olur :)
hım anladım ben şiş falan bilmem ama çok hoşuma gider
örtü işi kolay bebiş gelsinde annesi ona her modelini yapar teyzesi birgünlük iş
şimdi yaparsam çok üzülürüm ben şimdi klozet takımımı bitireyim en iyisi:50::50::50:

yavrummm ne alakası varrrrrrrr,
zaten tutunmuşsa ilaca çok gerek yokki.
sanki bahar27 ve bahar85 ilaçla hamiş oldular,
:19::19::19:

canım ben doğal yolla gebe kalmıyorum ki ilaçlarla adet olmamamı ve rahmimin kalınlaşmasını sağlıyorlar.şöyleki benim arkadaşım tüpbebek yaptırıyor sonra test yaptırıyor doktor hamile değilsin diyor oda 3 gün ağlıyor yemek yemiyor ilacını kesiyor sonra doktorunu arıyor doktor sen yine test yaptır ne olur ne olmaz diyor testi yaptırmış ama sonucunu almaya gitmemiş kaynanası dayanamamış gitmiş sonucunu almış hemen arkadaşımı aramış hatice sen hamileymişsin hemşire öyle dedi diyor tabi arkadaşım şok olmuş:53::53::53::53::53::53:4 gün sonra kanaması oluyor bebekler düşmüş hemde ikizmiş ilaçları bıraktığı için rahim duvarı inceliyor ve bebekler düşüyor.halen bebeği yok Rabbim onada bizlerede en yakın zamanda bebiş nasip etsin inşallah

hele gözünüzü seveyim..geçmişi okutmayın bana bi özet geçiverin bakem:1::1::1::1:

Back
X