- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
3 damla idrarını mı sakınıyon ya aşk olsunnnnolmaz yapmam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 damla idrarını mı sakınıyon ya aşk olsunnnnolmaz yapmam![]()
ne yapalım muhat hocam öğretti bana cadı olmayıgelsin canım gelsin bende beğenirim
sendemi nurusima sendemiiiiiiiii:117::117::117::117:
sen varyaaaaaaaaaaaa:96::96::96::96::96::96::96:
tabi canım hediye geri çevrilmez :) amateklif reddelir demi cadalozlarrrrrrrrrrrrr
ne fenasınız siz yaaaaaaaa
kanepede oturarak doğum yapan ilk Türk olacaksın seyyan demedi deme haaa
eger fazlaysa yapsana bi :)![]()
oturarak değil canım sana inat yatarken doğurcam...![]()
ne yardım istiyorsun seyyan eslemde bizden yana neyse üzülme sanada öğretiriz bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpeslemim bunlar taarruza geçtşler ya kurtar beni....offfff el işini sevmeden daha soğudum heeeeeeeeee:120::120::120::120::120::120:
ben geldiiiiiiim![]()
[/B]16. kattanmı atayım parçalarını bulamazlar kız![]()
hele gözünüzü seveyim..geçmişi okutmayın bana bi özet geçiverin bakem![]()
çok mızıkçısınız kızlar yaaaaaaaa,
hahhh seveceğiniz bi önerimmmm varrr,
doğumdan sonra kadınlar kırmızı yemeni yada tac gibi şeyler takıyo :)
ben size kırmızı kumaş üzeri, pembe mor tomurcuklu toka yapayım ,
siz de tık yok :)
dkkanı zimmetine mi geçirdin geldin pekiiii
olmaz okuyacaksın yok öyle yağma sen bizi terk et sonra kopya çekme olmaz değilmi muhat kopya falan yok hadi marş marş![]()
kızlar yarın hastaneye gidicem genetik test kan pıhtılaşması falan bir sürü kan tahlilim var inşallah hepsini yaptırabilirim doktorum yeni tedavi öncesi bunları istedi dua edinde hepsini yaptırtabileyim inşallah sorun çıkmaz sonucu da güzle olur
ben var ya acayip inadımdır söylüyeyim.............:95::95::95::95::95:ne yapalım muhat hocam öğretti bana cadı olmayı
bükemediğin bileği öpeceksin sayyan başka çaren yok sen pes edene kadar biz burdayız![]()
işte buuuuuuuuuu :)
canım Allah kolaylık versin, yaptıırsın hani namazdan sonra tesbih çekiyoruz ya ondan çek işi kolaylaştırır vakti genşletirmiş.kızlar yarın hastaneye gidicem genetik test kan pıhtılaşması falan bir sürü kan tahlilim var inşallah hepsini yaptırabilirim doktorum yeni tedavi öncesi bunları istedi dua edinde hepsini yaptırtabileyim inşallah sorun çıkmaz sonucu da güzle olur
aaaaaaaaagelsin canım gelsin bende beğenirim
sendemi nurusima sendemiiiiiiiii:117::117::117::117:
sen varyaaaaaaaaaaaa:96::96::96::96::96::96::96:
eslemim bunlar taarruza geçtşler ya kurtar beni....offfff el işini sevmeden daha soğudum heeeeeeeeee:120::120::120::120::120::120:
ne yapalım muhat hocam öğretti bana cadı olmayı
bükemediğin bileği öpeceksin sayyan başka çaren yok sen pes edene kadar biz burdayız![]()
eslemim bunlar taarruza geçtşler ya kurtar beni....offfff el işini sevmeden daha soğudum heeeeeeeeee:120::120::120::120::120::120:
ne yardım istiyorsun seyyan eslemde bizden yana neyse üzülme sanada öğretiriz bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
inadım yapmıycam diyo :) ayıbımı kaldı ayolllne yardım istiyorsun seyyan eslemde bizden yana neyse üzülme sanada öğretiriz bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
tabi canım hediye geri çevrilmez :) amateklif reddelir demi cadalozlarrrrrrrrrrrrr
doğur kızzzz:)oturarak değil canım sana inat yatarken doğurcam...![]()
yaylı bi beben olur :) düşünce tutması zor olur demedi deme ama :)
tatlım ben biliyorum,bilipte yapmayanlardanım yaniiiiiiiine yardım istiyorsun seyyan eslemde bizden yana neyse üzülme sanada öğretiriz bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
eslemim senin geçmişi okumamı bu kadar ısrarla istememenden işkillendim...vukuatlımısın....yani kuşlar bana bugün pek iyi olmadığını söyledi,fırça yicen diye yine benden okuma diyon dimiiiHoşgeldin canımcımmm
Gerekirse evet,ayy enişte görmesin bide benle irtibatı kestirir![]()
![]()
Geçmişi okuma hiç canım,yorulma diye şeyediyom yani,iyiyiz hepimiz dimi kızlar :118: :118: :118:
Sen ne yaparsan kabulümüz MuhatYeter ki yap hani
![]()
![]()
![]()
Okumasa daha eyiydi,gözleri yorulmasın![]()
![]()
![]()
![]()
Herşey yolunda gider inşaallah canım,Rabbim kolaylaştırsın işlerinizi,inşaallah hepsini sorunsuz ve hayırlısıyla yaptırırsınız ve inşaallah sonucu da güzel olur![]()
![]()
neyi alkışladın canım anlamadımişte buuuuuuuuuu :)
canım Allah kolaylık versin, yaptıırsın hani namazdan sonra tesbih çekiyoruz ya ondan çek işi kolaylaştırır vakti genşletirmiş.
aaaaaaaaa
naptık da biz şimdi, yapmayalım mı yani
![]()
adeletine hayran kaldım haaaYettim Seyyanım yettim![]()
Canım biz yemek işlerini halledelim senle,biz senle bebek mevlüdü için kurabiye yapalım,onlarda bebişlerimizin hırka,yelek,kazak,örtü,patik,bez,kundak,şapka,eldiven vs vs halletsinler
![]()
Çok adaletli bir paylaşım oldu,hadi kolay gele şekerler
![]()
![]()
![]()
Bizden yana derken,ben daha çok alıcı kısmındayımm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
işte bizde seni gaza getiriyoruz ay ne güzel sinirleniyorsun canım ya güzele herşey yakışıyor demişler boşuna dememişlerben var ya acayip inadımdır söylüyeyim.............:95::95::95::95::95:
bu arada sen daha adet olmadınmı.........muhat test falan yap deyince....kız olman lazımdı eğer olmadıysan ne bileyim
testlerini sorunsuz bi şekilde yaptırırsın inşaallah canım...sonuçlarda güzel çıkar..dualarımızdasın...
yaaa kalbimi bi kez daha fethettin canım benimYettim Seyyanım yettim![]()
Canım biz yemek işlerini halledelim senle,biz senle bebek mevlüdü için kurabiye yapalım,onlarda bebişlerimizin hırka,yelek,kazak,örtü,patik,bez,kundak,şapka,eldiven vs vs halletsinler
![]()
Çok adaletli bir paylaşım oldu,hadi kolay gele şekerler
![]()
![]()
![]()
Bizden yana derken,ben daha çok alıcı kısmındayımm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inadım yapmıycam diyo :) ayıbımı kaldı ayolll
doğur kızzzz:)
yaylı bi beben olur :) düşünce tutması zor olur demedi deme ama :)
sen gelcen ya lohusalığımda...boyun boy uzun,eller uzun zıpladımı yakalarsın teyzesi![]()
eslemim senin geçmişi okumamı bu kadar ısrarla istememenden işkillendim...vukuatlımısın....yani kuşlar bana bugün pek iyi olmadığını söyledi,fırça yicen diye yine benden okuma diyon dimiii![]()
adeletine hayran kaldım haaa![]()
hayır şekerim seni çatlatacaz onun için işbirliğimize o alkışlar :)tatlım ben biliyorum,bilipte yapmayanlardanım yaniiiiiiii
eslemim senin geçmişi okumamı bu kadar ısrarla istememenden işkillendim...vukuatlımısın....yani kuşlar bana bugün pek iyi olmadığını söyledi,fırça yicen diye yine benden okuma diyon dimiii
neyi alkışladın canım anlamadımnurusimayı da cadaloz yaptığına mı beni el işinden soğuttuğuna mı
![]()
kız fena mı olur işte bebek doğdugunda 10 tane değişik yelek olsa rengarenkkkkk,işte bizde seni gaza getiriyoruz ay ne güzel sinirleniyorsun canım ya güzele herşey yakışıyor demişler boşuna dememişler
oldum canım ama ilacı bırakmamıştım henüz doktor önemli değil demişti muhat işte hemen gaza getiriyor beni![]()
işte bizde seni gaza getiriyoruz ay ne güzel sinirleniyorsun canım ya güzele herşey yakışıyor demişler boşuna dememişler
oldum canım ama ilacı bırakmamıştım henüz doktor önemli değil demişti muhat işte hemen gaza getiriyor beni![]()
siz doğurun biz seyyandan da yardım isteriz yetiştirmek için :)Yok kuzucumm senin göz sağlığını düşündüğümden şettim![]()
O kuşların baş harfi Muhat olabilir mi
Kızma nolur,iyiyim sonuca bakalım dimi ama,iyiki varsınız
![]()
Beğenmedin miii ama yaa ne güzelde paylaşım bölümü yaptıydım![]()
İkiz üçüz doğurcaz yetiştiremem diye korkuyon dimi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tamam canım Allah rahatlık versinnnn,kızlar ben kaçıyorum yarın erken kalkıcam bebiş için yola devam etmem lazım bu kadar depresyon yeter hadi görüşürüz sabah namazlarınızda banada dua edin olumu şekerler![]()
kızmıyorum canım üzülüyorum .....kendini çok üzdüğün için üzülüyorum...Yok kuzucumm senin göz sağlığını düşündüğümden şettim![]()
O kuşların baş harfi Muhat olabilir mi
Kızma nolur,iyiyim sonuca bakalım dimi ama,iyiki varsınız
![]()
Beğenmedin miii ama yaa ne güzelde paylaşım bölümü yaptıydım![]()
İkiz üçüz doğurcaz yetiştiremem diye korkuyon dimi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Allaha emanet ol canım.Allah yar ve yardımcın olsunkızlar ben kaçıyorum yarın erken kalkıcam bebiş için yola devam etmem lazım bu kadar depresyon yeter hadi görüşürüz sabah namazlarınızda banada dua edin olumu şekerler![]()