Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yollayayim canim benim kocise soyledimde olmaz oyle diyor istiyorsan baska alalim diyor kadin getirmis ben bunu kullanmam diyememki hem marangoz arkadasida var ama nuh dedi gerisni demedi:27:

alalhim allahim bu caok guzel haber bak telas ediyordun gordunmu p.tesi supermenlerin ve yumoslarin kavusma gunu hadi insallah ikiz yada ucuz ytutsun ama en onemlisi saglik ve sihhatle tutunsunlar sana hayirli evlat olsunlar rabbimede sadik bir kul olsunlar

ne güzel bir dua Allah razı olsun canımcım bana sadece aminnnn demek kalıyor aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sa arkadaşlar ben geldim aşımı oldum iki hafta sonra test günüm inşaallah hayırlarla gelir bebişlerim

sa arkadaşlar ben geldim aşımı oldum iki hafta sonra test günüm inşaallah hayırlarla gelir bebişlerim

saol canım asbe ne yaptı kontrolü vardıya

hoşgeldin canım hayırlı olsunnnnnnn inşallahhh 14gün sonra harika haberler verirsin:16:

selamunaleykum arkadaşlar nasılsınız? çok zamandır yoktum bende. 1 hafta köydeydim .. malum çay topluyoz. hani ablam doğuramıyor demiştim ya pazar günü doğum yaptı. normal doğumu beklediler 1 gün olmayınca ameliyat oldu. bi prensesimiz oldu. 3 gündürde onun yanındaydım yardım ettim. çok ağrıları oluyor.. ama 10 günde toparlanır diyorlar..
şimdi evdeyim yarın tekrar köye çay toplamaya gideceğim inşallah.. bebişimi şimdiden özledim. haa bu arada ismi fikriye sema oldu. fikriye ablamın rahmetli kayınvalidesinin ismi... ölmeden önce istemişti...

yaa bu arada listeyi okuyamadım hakkınızı helal edin. bayağı yoğun geçiyor günle. sırada liste var mı.. okumak istiyorum şimdi...

ben geldimmmmm p.tesi aşılamamız oluyorrrrr:52::52::52:
:46::46::46::46::46::46::46:ohhhh bak ya hafta sonu olursa ya kalırsa dedin,herşeyi yine Rabbim sevgili kulunun gönlüne göre verdi..inşaallah burdan bebiş haberinide kutlucaz....yat dinlen enişte bakacakmış sana çaya çağırıyosan bende varıııııımmmm.....
a.s canım.hadi sanada hayırlı olsun.asbe yle kırklarınız karışacak yanlız...hanginize gelcez kzım yaaa:1:ayyyyy olsun da biz süpürgelere atlayıp sabah sana akşam asbeye gideriz:10::10::10::10::10:canlarım her ikinizinde gönlünüzdeki gerçek olsun...göbişler kocaman,:49::49::49:olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuun...

selamunaleykum arkadaşlar nasılsınız? çok zamandır yoktum bende. 1 hafta köydeydim .. malum çay topluyoz. hani ablam doğuramıyor demiştim ya pazar günü doğum yaptı. normal doğumu beklediler 1 gün olmayınca ameliyat oldu. bi prensesimiz oldu. 3 gündürde onun yanındaydım yardım ettim. çok ağrıları oluyor.. ama 10 günde toparlanır diyorlar..
şimdi evdeyim yarın tekrar köye çay toplamaya gideceğim inşallah.. bebişimi şimdiden özledim. haa bu arada ismi fikriye sema oldu. fikriye ablamın rahmetli kayınvalidesinin ismi... ölmeden önce istemişti...

yaa bu arada listeyi okuyamadım hakkınızı helal edin. bayağı yoğun geçiyor günle. sırada liste var mı.. okumak istiyorum şimdi...

gözünüz aydın canım...fikriye semaya Rabbim hayırlı uzun ömürler versin...hayırlı yazılar yazsın Rabbim...ve inşaallah sanada nasip etsin..
dualrımız zaten tamamlanamadı..malum herkesin adet dönemine denk geldi.okumak istiyorsan kişi başına

5 yasin
116 ihlas
100 enbiya

okunacak canım..

canlarım bu arada geçmişi detaylı okuyamıyorum fazla vaktim yok. yarın sabah namazı kalkıp köye gideceğiz. umarıum güzel haberler vardır.
asbe ve kays innnnnnşşşaaaaaalllllahhh olacak bu ay...
Rabbim hayırlı sağlıklı çift çift bebeler nasip etsin size bize hepimizeeeeeeeeee.....

gözünüz aydın canım...fikriye semaya Rabbim hayırlı uzun ömürler versin...hayırlı yazılar yazsın Rabbim...ve inşaallah sanada nasip etsin..
dualrımız zaten tamamlanamadı..malum herkesin adet dönemine denk geldi.okumak istiyorsan kişi başına

5 yasin
116 ihlas
100 enbiya

okunacak canım..

Allah razı olsun.. amin inşallah en yakın zamanda hepimiz evlat sahibi oluruz.
tamam ben okuyorum şimdi inşallah yanlız beni okundu yazarmısın. çünkü yarın köye gitcem ne zaman geleceğim belli değil. artık 1 hafta mı kalırım 10 gün mü kalırım...

ben çıkıyorum şimdi.. herkese hayırlı sağlıklı günler diliyorum. Allaha emanet olun. banada dua edin çay işi zor. Allah kolaytlık versin işlerimizee.......

dularını okuyanlar

krizantem
yliss
sürpriz06
taliss
melek181
kays
nekadarzor
hayalot
piedra3321
mutluluk27
dafniya
sevil61
tbyn?????

70 adet okuna

eksikler 53 yasin ve diğer dualar

hafta başına kadar tamamlayalımda asbe,kays ve melek181 için tam sırası..hemen bağışlansın...bağışlanmasını da ramazanı şerifin ilk akşamı yapalım.mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine 3 arkadaşımızın da bebiş haberiyle gelmesini nasip etsin RABBİM...

:46::46::46::46::46::46::46:ohhhh bak ya hafta sonu olursa ya kalırsa dedin,herşeyi yine Rabbim sevgili kulunun gönlüne göre verdi..inşaallah burdan bebiş haberinide kutlucaz....yat dinlen enişte bakacakmış sana çaya çağırıyosan bende varıııııımmmm.....

a.s canım.hadi sanada hayırlı olsun.asbe yle kırklarınız karışacak yanlız...hanginize gelcez kzım yaaa:1:ayyyyy olsun da biz süpürgelere atlayıp sabah sana akşam asbeye gideriz:10::10::10::10::10:canlarım her ikinizinde gönlünüzdeki gerçek olsun...göbişler kocaman,:49::49::49:olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuun...
Gel anam gel sensiz olur mu hep birlikte biz guzel kaynatiriz simdiden basladum zaten naz yapmaya malum psikoloji:1:
ay olursa kaysla aramizda bi kac gun olcak dogru souluyorsun ne guzel olcekkk arkamizdan da siz insallahhhhh aminnnnnnnnn
canlarım bu arada geçmişi detaylı okuyamıyorum fazla vaktim yok. yarın sabah namazı kalkıp köye gideceğiz. umarıum güzel haberler vardır.
asbe ve kays innnnnnşşşaaaaaalllllahhh olacak bu ay...
Rabbim hayırlı sağlıklı çift çift bebeler nasip etsin size bize hepimizeeeeeeeeee.....
Amin canim aminnn ne guzel dualarla cikiyoruz bu yola Rabbim kabul eder inşallah sizinee prensesiniz dogmus hayirlievlat etsin Rabbim sizlere anali banalo buyutsun
ben çıkıyorum şimdi.. herkese hayırlı sağlıklı günler diliyorum. Allaha emanet olun. banada dua edin çay işi zor. Allah kolaytlık versin işlerimizee.......
Kolay gele bacim ben gittim sizin o taraflara bi kere dik yamaclardan nasil topluyorsunuz o caylari hayret ettim valla helal olsun size:)

Canlarım nasılsınız
ya esım kzımıızın adı ecrın olsun dıyor bende sena da ekleyelım dıyorum kabul etmıyor sadece ecrın olsun dıyor

Canlarım nasılsınız
ya esım kzımıızın adı ecrın olsun dıyor bende sena da ekleyelım dıyorum kabul etmıyor sadece ecrın olsun dıyor
Sagolasin tatlim sizde iyisinizdir insallah:16:
Ikisi de cok guzel isimler canim benim yegenimin ismi senâ hamdu senadan yola cikarak koymuslardi teyzemler insallah ikna edebilirsin enisteyi:34:

Son düzenleme:
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Rabbim aha fazla aratmasın kimseye içinde banada .... hayırlı sağlıklı zatına layık kul habibine hakiki ümmet seviklerine hakiki evlat olacak hayırlı bi evlat nasib etsin rabbim.... aeo hepiniz

sagolasin tatlim sizde iyisinizdir insallah:16:
ıkisi de cok guzel isimler canim benim yegenimin ismi senâ hamdu senadan yola cikarak koymuslardi teyzemler insallah ikna edebilirsin enisteyi:34:

çok sukur iyiyz canım
ya sadece ecrin diyo bende o zaman senayı da ılave edelım dıyorum oda yalnız ecrin daha guzel dıyor anlaşamadık yanı

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum allah razı olsun rabbim aha fazla aratmasın kimseye içinde banada .... Hayırlı sağlıklı zatına layık kul habibine hakiki ümmet seviklerine hakiki evlat olacak hayırlı bi evlat nasib etsin rabbim.... Aeo hepiniz

amın amın canım
sakın ıs guc yapma dınlen hele agır hıc kaldırma hep huzurlu bı ortam ıcerısınde ol sıkıntı yasak sana:1::1::1:

Back
X