Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım sen de var ıonun numarası ?
acaba ulaşama diye engellemiş olabilir mi??
çok merak ediyorummmmmm ya :(

canım inşaallah rabbim rahmetini erken gösterir,
tez zamanda alırız güzel haberini,

kadriye olacak ::16:)

cuma mı:27:
salı günü doğarsa ya :emir_bebek:

hiç fark yapmaz biz mübarek ay gün gece onlardan koyuyoz isimleri janımmm..Sana cuma kaldı idare et artık napcan..yanlız aranızda tek kız anası ben olcam benimkinin adı arife

enbiya süresi 89. ayet
ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).​

enbiya süresi 80. ayet

Ve allemnâhu san’ate lebûsin lekum li tuhsınekum min be’sikum, fe hel entum şâkirûn(şâkirûne).

hangisi???

evet canım bebişler İnşallah Allah söyletmiş olsun :)
kız izinden sonra da hiç çekilmiyor iş güç..hele ki o izinde prensesler gibi bakmışsa koçiş:34: Allah kolaylık versin yorgunluğundan çok stresi korkutuyor insanı..ama sen sakin kalmaya çalışcan bebişler için
Ay hemde nasil stres insani mahvediyor ama napalim takmicaz isimizi yapip evimize gelces:52::52:
canım sen de var ıonun numarası ?
acaba ulaşama diye engellemiş olabilir mi??
çok merak ediyorummmmmm ya :(

canım inşaallah rabbim rahmetini erken gösterir,
tez zamanda alırız güzel haberini,

kadriye olacak ::16:)

cuma mı:27:
salı günü doğarsa ya :emir_bebek:
Bak o da iyi fikir guzel oldu valla:16:
canım ne gıcıklığı yaa estagfirullah sadece bununla ilgilenmiyosundur eminim o yüzden taksit taksit yazman normal:34:
canım %90 yarın akşama bitiririm gibime geliyor yarın sabah haber veririm çünkü çalısıyorum akşamlarıancak olur..
yarın akşama kadar 5 yasin 129 ihlas 100 tane enbiya süresi 80 . ayet
canım aklıma takıldı 80 değilde 89 olmasın o :44::44:
89.canim dogru bildin:34:

ay evet 89 siyaset topiğinde takılıyomda onun yan etkileri.)))(**ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***)

selam arkadaşlar öncelikle harkese hayırlı ramazanlar diliyorum.. benim size bir sorum olacak ben 10 gündür adt olmuyorum yine negatifi görcem diye test yapmaya korkuyorum kafamı karıştıran şey benim akıntım tamamen kesildi forum da hep okuduğum hamile kalanlar adet den önce hep akıntı problemi yaşamış hiç akıntı yaşamayan var mı aranız da yada bilgisi olan ona göre test yapcam korkuyorum bu ay da ağlama kirizi geşirmek istemiyorum :((

Merhabalar hanimlar bende bebis icin 10 aydir deniyorum 4. Ayimda hamile kaldim ama ne yazikki dusukle sonlandi hamileligim.. 6 aydir korunmuyorum ama olmuyor.. dualariniza katilmak isterim.. rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah..

selam arkadaşlar öncelikle harkese hayırlı ramazanlar diliyorum.. benim size bir sorum olacak ben 10 gündür adt olmuyorum yine negatifi görcem diye test yapmaya korkuyorum kafamı karıştıran şey benim akıntım tamamen kesildi forum da hep okuduğum hamile kalanlar adet den önce hep akıntı problemi yaşamış hiç akıntı yaşamayan var mı aranız da yada bilgisi olan ona göre test yapcam korkuyorum bu ay da ağlama kirizi geşirmek istemiyorum :((

Canim bende senin gibi her ay aglayanlardanim.. bence evde testte cikmiyo en sagliklisi kanda bhcg baktirman .. saglik ocaginda yaptir cunku cogu zaman testte gec cikiyo..

anaaammm buranın sözcüsü gibi oldum gülcan katılabilirsin tabi canım ama devam etmek önemli bazı ark katılmak istediler ahasonra selamı sbahı kestiler yan yanlış anlamayında devam önemli sizde takdir edersşnzki geçmişi oku uygula seyyan seni geniişşş kollarıyla sarıp listeye ekleyecektir:29::29:

Aleyküm selam canım

akıntı kişiye göre değişen bir belirti canım gebeliğin en anlamlı belirtisi adet gecikmesi ve ya miktarda değişme (üstüne görme olayı var biliyorsun) o yüzden test yapmamak için hiç bir sebebin yok..Eğer gebelikten değilse bile ki inşallah gebeliktendir..adet geçikmesi önemli bir durum hadi testi yapta sevincini beraber paylaşalım

hiç fark yapmaz biz mübarek ay gün gece onlardan koyuyoz isimleri janımmm..Sana cuma kaldı idare et artık napcan..yanlız aranızda tek kız anası ben olcam benimkinin adı arife
canım ben de kız anası olacam : " KADRİYE" olacak :)

canın canım delimisin gıııı sizin canınız gelmiş yap bitest anaaaa elimde bardak geliyom bak

canım geçen ay sağlık ocağına gittim kan tahlili yapmadı cok sinir aile hekimimiz terslendim ona ama işte akıntımın kesilmesi ümidimi yok ediyor galiba yine sitresten kendimi adetten kestim cok üzülüyorum :(

canın canım delimisin gıııı sizin canınız gelmiş yap bitest anaaaa elimde bardak geliyom bak
esleme yaptıramadık ya buna yaptıracan test :)
siz durun burda böyleeee,
seyyan heralde hatimi yapacak :)
ben de gidiyim de uyuyum derse gidiyim :)
çok uykum var yaww

Back
X