Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar ben şimdilik çıkıyorum dün sahurada uyanamadık mutfağımı bi hazır hale getireyim eşim bi tarafda ben bitarafda uyuyup kalmışız

ankarada başlayacak eş dost akra gönül rahatlı ile gönderebilirsinz çocuklarınızı yaklaşık dört sene sonra bizimkilerde gider inşaallah kızlar... seyan artık balkondan sarkar babası bebeyi servise bindirene kadar:)))

kızlar ben şimdilik çıkıyorum dün sahurada uyanamadık mutfağımı bi hazır hale getireyim eşim bi tarafda ben bitarafda uyuyup kalmışız

ayyyy canım açmı tutunuz.Allah sevabınızı kat be kat arttırsın.kızzz iftarda bizede dua etmeyi unutma nolur.iftarı açmadan önceki dua reddolunmazmış

sen okumuşsundurrrrrrrr...ya zaten her ay 41 okuyosun ,sana sormaktan biraz çekindim aslındada liste tamamlanmadı ya,üzgünüm:14::14::14::14:bu akşam dualansın istemiştim
canım ben unuttum :14: hatim yapacam diye aklımdan uçtuuuu gittiiiii.
esleme cagrı atayım :)

ankarada başlayacak eş dost akra gönül rahatlı ile gönderebilirsinz çocuklarınızı yaklaşık dört sene sonra bizimkilerde gider inşaallah kızlar... seyan artık balkondan sarkar babası bebeyi servise bindirene kadar:)))

balkondan sarkmam ki ben kendim bindiririm:1::1::1::1:

eslemliva eslemliva eslemliva eslemliva eslemliva gel gel gel gel çabuk ben 12 ye kadar burdayım sonra teravi kılıcam ve hatimimi okucam,muhat duymasın:1::1::1::1:

Muhatt geldimm,çağrı attığında Namaz kılıyodum,burda mısınız napıyonuzz bakimm :27: :27: :27:

hoşgeldin canım.muhat buralarda ancak artık takip edemiyom...gelin görümce kavgası var ona takıldı..atraksiyon arıyo bizim kız:52::52::52::52:

hoşgeldin canım.muhat buralarda ancak artık takip edemiyom...gelin görümce kavgası var ona takıldı..atraksiyon arıyo bizim kız:52::52::52::52:

Hoşbuldum canım...Muhata baktım online gözükmüyo,çağrı attım ama gelmedi hala :26: Nerde atraksiyon orda Muhat,nerde siyaset orda da Kays :1: :1: :1: Merak ettim kesin bir derdim var bölümündedir :10: :10:

Hoşbuldum canım...Muhata baktım online gözükmüyo,çağrı attım ama gelmedi hala :26: Nerde atraksiyon orda Muhat,nerde siyaset orda da Kays :1: :1: :1: Merak ettim kesin bir derdim var bölümündedir :10: :10:

mesaj atmış 10dkk ya geliyorum diye.gelir şimdik.ya sorma bu kızlar uslanmayacak:1::1::1:muhatın girdiği yerlere bak bulursun.amaaaa o kadar uzun ve çirkin ki okumaya bile değmez aslında.ama sen yinede bi bak...:23::23::23::23::23:

Back
X