Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

gecmis olsun canim insallah sana cok cektirmez bizde iyiyiz cok sukur bizim sikintimiz yok benimkisini hep sag ustte hissediyorum hic yukari cikmadi sanki streside ikiniz aranizda cektiniz demekki:1::1:bence guzel bir yontem

tsk canım.benım bebısde sag tarafımda hep kendını sertlestırınce sag tarafım daha yuksek ve tas gıbı oluyor adım atmakta zorlanıyorum
evet canım esımle kımseye paylasmadık çok sukur mınıgımız fazla bekletmedı ..
Bu arada ne yaptın bebısın uyku setı geldımı

tsk canım.benım bebısde sag tarafımda hep kendını sertlestırınce sag tarafım daha yuksek ve tas gıbı oluyor adım atmakta zorlanıyorum
evet canım esımle kımseye paylasmadık çok sukur mınıgımız fazla bekletmedı ..
Bu arada ne yaptın bebısın uyku setı geldımı

yok gelmedi henuz 1 hafta icinde yapiliyormus teslimat gorecegiz bakalim:35:cok sukur canim hayirlisiyla kucaklarimizada alsak

yok gelmedi henuz 1 hafta icinde yapiliyormus teslimat gorecegiz bakalim:35:cok sukur canim hayirlisiyla kucaklarimizada alsak

hımm bız daha almadık begendıklerımızı zaten vazgectık
oda yapmayacagız hem kıradayız hemde bos odamız yok
oyun parkı alalım dedık onada bu hafta sonu tekrar cıkacagız arabayıda magazada gordum çok ama çok agır burda da yollar pek ıyı degıl yokus yukarı cıkılıyor ondanda vazgectık canım
ıns bebıs dogmadan hallederız eksıklerı

Son düzenleme:
canim en buyuk etken yurtdisinda yasiyor olmam esimin aileside dahil hic kimse 7 sene boyunca daha cocuk yokmu lafini bize soylemediler sormadilar cok sukur bu yuzden stresim daha azdi ama elalemin agzi torba degil gereksiz kisiler soruyorlardi tabi cevabim Rabbim istedigi zaman olur sunun surasinda kac yillik evliyim:34: diyip sakaya vuruyordum yani pek zor olmadi :16:

şanslıymışsın benimde bu dertten ötürü çine yerleşesim var.. toplu merasimlerde bayramlar illaki soruluyor bu soru...yeni bir yöntem buldum ama menepoza girmişim diyorum:47:.ahh yavrum çokta gençsin diyorlar.:52::52::52:

olsun o da çok güzel..ya olayın kendisi çok güzel yıllarca sabredip beklemiş bir adama baba olacağını söylüyorsun kolay mı..yazıııkkk apışıp kalırlar na böyle:53:
dimi dimi balımmmm güzel olması lazım:16:
evet hepimiz anne olcaz 2014 anneleri olcaz boy boy bebişlerimizi alıp pilav günleri düzenleriz artık..
ayyyy iyi fikir bacımmm türkiyenin ortasında toplaşırız:1::1::1:
iskonto satırınını unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:52::52::52::52:
geldimmmm herbişeyimi de yaptımmmm:52::52::52::52:
Nasılsınız
ben dun acıldeydım uzun zamandır zıyarete gıtmemıstım:1::1::1::1::1:
Mıdem eksıyo bogazıma acı su gelıyor vucudum bı soguk bı sıcak oluyordu sırtım agrıyordu bı serum yedım kendıme geldım ..
Kızımız mıdeye baskı yapıyomus o yuzdende mıde agrısı olabılırmıs artık
sizlerde ne var ne yok
krızantem canım nasılsın
benımde asılama oldugunu kımse bılmıyor sadece esım ve ben
geçmiş olsun canımmmm bir daha gelemesin inşallah o ağrılarr:16:
ay bi benim çenem düşük herhalde yaa benim ailem ve görümcem bilio benimmm:17:
şanslıymışsın benimde bu dertten ötürü çine yerleşesim var.. toplu merasimlerde bayramlar illaki soruluyor bu soru...yeni bir yöntem buldum ama menepoza girmişim diyorum:47:.ahh yavrum çokta gençsin diyorlar.:52::52::52:
al benden de o kadar komşulara bile vazife oldu yaaaa:47:

4. gecesi teravih kılan, Kuran-ı kerim,bozulmaya uğramamış Allah katında makbul olan İncil,Tevrat ,Zebur ve Kitab-ı Munirleri okumuş gibi sevaba nail olur... :16: :16: :16: :16: :16:

bir b hcgnin 2 günde bakılamadığına inanamıyorum. hayret bişi ya bugün yine boşuna gittim hastaneye. çıkmamış sonucun dedi. neden bu kadar uzun sürdü dedim hala çalışılıyor yazıyor yarın çıkar ptesi çıkar falan diyor. hayret valla. ben de gittim gebelik testi aldım. yarın sabah yapıcam artık. sabır allahım sabırr!!!

Canım arkadaşlarım ben uzun süreliğine aranızda olamayacağım.Çok çok çooook büyük sorunlarımız var.Hayati denebilecek kadar büyük.
Hepiniz hakkınızı helal edin olur mu ?
Eğer tekrar aranıza dönersem iyi haberlerinizi okumayı nasip etsin Mevlam.
Lütfen beni dualarınızda unutmayın Allah'a emanet olun :(

Seni Çok merak ediyorum canım arkadaşım,keşke telefonunu alsaydım:14:

Gör & Sin Maternity | unnado
bende bunlardan giymek istiyorum yaaaaaa
ay inşallah canım inşallahhh güzel güzel haberler veririm ama hala eşime nasıl söyleyeceğime karar veremedim bir türlü yemeğe gidip ufak bir kutu içinde bir ayakkabı mı hediye etsem yoksa işyerine kek buketi gönderip not mu yazsam ya da göbişe baba beni sev yazıp mı göstersem bilemedim:1::1::1:
ay hiç de hayal kurmuyor muşum heee:52::52::52:
canım alttaki tuniklerden laciver olanı çok güzelmiş ya :(
acaba şimdiden siperis etsel hazır kampanyalıyken garip mi olur ki:52:
bnde ıkıncı bebısı ıstıyorum ama 1. hamılelıgım ıkız oldu ve korkuyorum kı 2. gebelıgımde ıkız olacak dıe....
canım biz senin korkularını biraz zor anlarız çünkü bizim henüz 1 tane bile bebğimiz yok.
yanlış anlama ama bu şekilde paylaşımlarınız biraz bencilce geliyor.
bir b hcgnin 2 günde bakılamadığına inanamıyorum. hayret bişi ya bugün yine boşuna gittim hastaneye. çıkmamış sonucun dedi. neden bu kadar uzun sürdü dedim hala çalışılıyor yazıyor yarın çıkar ptesi çıkar falan diyor. hayret valla. ben de gittim gebelik testi aldım. yarın sabah yapıcam artık. sabır allahım sabırr!!!
canım sen hangi ildesin.
ben netten bakmıştım.

Ciddimisin,acaba sorun nedir çok üzüldüm:14:
Sende var ise bana ulaştırabilirmisin özelden:16:
canım umarası konu sahibinde varmış.
o söyledi bize de MUNE ve Kazen de konuyla ilğileniyorlar.
inşaallah onlardan güzel bi haber gelir.
ayşe035 rumuzlu arkadaşta varmış numarası aramış çalmış daha sonra kapalıymış tel.
belki engellemiştir diye düşündüm ben de .

canım umarası konu sahibinde varmış.
o söyledi bize de MUNE ve Kazen de konuyla ilğileniyorlar.
inşaallah onlardan güzel bi haber gelir.
ayşe035 rumuzlu arkadaşta varmış numarası aramış çalmış daha sonra kapalıymış tel.
belki engellemiştir diye düşündüm ben de .
Öylemi,sağol cnm inşallah hayırlı haberlerini alırız çok merak ettim ve çok üzüldüm.

seyyan seyyan seyyan
eslem eslem eslem
kaysss kaysss kaysss
asbeee asbeeee

seyyan seyyan seyyan
eslem eslem eslem
kaysss kaysss kaysss
asbeee asbeeee

buyur canıııııııııııım geldim gari....nerdesin sen bakem.şindik seni aramayı düşünüyoduuuuuuuuuuum:16::16::16:

telapatik olduk yine:52::52::52:

Back
X