Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ne demek canım benim her zaman yanındayız her türlü Rabbim açacaktır hayırlısıyla bir kapı her daim sınavdayız:34:
Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımız sizinle:16:

Allah razı olsun canımcım :16::16::16:

Kim tedavide kim hamiş kendi derdimden soramadım da kuzu

Elinizden geleni yapmaya hazırsınız biliyorum ama duanız ve varlığınız yeter canımmmmmm.
Muhakkak Rabbim karanlığın ardından aydınlığı da gösterecek inşallah.
Bende sizi çok ama çok seviyorum canım benim.

canım seni tanıma fırsatım olmamıştı sanırım ama yaşadığın sıkıntıları öğrenince üzüldüm. inşallah tez vakitte tüm sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. mübarek günlerde bol bol dua edelim ve hayır dileyelim inşallah allah bizi kapısından boş çevirmeyecektir.

yaa inşallah gelir bebişim gelmesede gecikmeden adet olayımki diğer tüpüme başlayayım ıce babylerimi alıp göbüşüme ısıtayım:14::14:
ayyy ne heyecanlı bekleyiş ayyyy ne güzel olur var yaa sıralanacağız inşallahhhhhh:16::16::16:
sımsıkı tutarsın onları annemmmm:52::52:
Allah razı olsun canımcım :16::16::16:

Kim tedavide kim hamiş kendi derdimden soramadım da kuzu

amin canım amin Allahım senden de razı olsun:16::16:
ben kays ve melek181 tedavideyiz canım bu ay meelğin bugünmüş test günü Rabbim güzel haberlerle gelmesini nasip eder inşallahhhh kaysın cuma benimde bir sonraki p.tesi
inşallah hamiş haberlerini alacağız hepimizin tek tek inşallahhhhh

ayyy ne heyecanlı bekleyiş ayyyy ne güzel olur var yaa sıralanacağız inşallahhhhhh:16::16::16:

ben kays ve melek181 tedavideyiz canım bu ay meelğin bugünmüş test günü Rabbim güzel haberlerle gelmesini nasip eder inşallahhhh kaysın cuma benimde bir sonraki p.tesi

inşallah hepinizden güzel haberler alırız canımmmmmm:) çok heyecanlandım şimdi. bugün bi bebiş daha cuma bi bebiş daha pazartesi bi bebiş daha oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah hepinizden güzel haberler alırız canımmmmmm:) çok heyecanlandım şimdi. bugün bi bebiş daha cuma bi bebiş daha pazartesi bi bebiş daha oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ay inşallah canım inşallahhh Rabbim göndermiş olsun bu defa hayırlı sağlıklı evlatlar inşallahhhhhh
dualarınızı esirgemeyin nolur:16::16::16:

canım seni tanıma fırsatım olmamıştı sanırım ama yaşadığın sıkıntıları öğrenince üzüldüm. inşallah tez vakitte tüm sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. mübarek günlerde bol bol dua edelim ve hayır dileyelim inşallah allah bizi kapısından boş çevirmeyecektir.

Amin canım Allah razı olsun.Yeni hamişsin sen ay maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.

Melek ve kaysı dün öğrendim ama seni bilmiyodum.
Güzel haberler verin inşallah bana moral olsun.
Asbe melek ve kaysın kuzucukları duyun ema teyzenizi sımsıkı tutunun annelerinize.Şeker verecem size :)

Amin canım Allah razı olsun.Yeni hamişsin sen ay maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.

Asbe melek ve kaysın kuzucukları duyun ema teyzenizi sımsıkı tutunun annelerinize.Şeker verecem size :)

sağol canım. ben de geçen ay bir kimyasal gebelik geçirip düşük yaptım. ama o sayede burdaki güzel arkadaşları tanıyıp, dualara katılma şansı buldum. şükür rabbim bana edilen duaları kabul edip bir hayırlı haber gönderdi. daha bebişi göremediğimiz için rahat değilim ama inşallah bana ve tüm bekleyenlere hayırlı sağlıklı bebişlerini doğurup kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

sağol canım. ben de geçen ay bir kimyasal gebelik geçirip düşük yaptım. ama o sayede burdaki güzel arkadaşları tanıyıp, dualara katılma şansı buldum. şükür rabbim bana edilen duaları kabul edip bir hayırlı haber gönderdi. daha bebişi göremediğimiz için rahat değilim ama inşallah bana ve tüm bekleyenlere hayırlı sağlıklı bebişlerini doğurup kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

Rabbim bir daha yaşatmasın düşük gibi kötü olayları.
Bebişini de görürsün kucağına da alırsın inşallah.Rahat ol stres yapma ve güzel haberler ver bize hayırlısıyla canım

canım benimmm Allah razı olsun inşallahhhhh inşallah artık çok yoruldum gibi geliyor her ay bu son hafta acaip zorluyor beni tabi tedavi olduğumuz aylar için geçerli:34:
heyecanlı ve gergin bi bekleyiş:14::14:
hemde nasıl yaaaa:14::14:

canım benimmm Allah razı olsun inşallahhhhh inşallah artık çok yoruldum gibi geliyor her ay bu son hafta acaip zorluyor beni tabi tedavi olduğumuz aylar için geçerli:34:

hemde nasıl yaaaa:14::14:

şimdiden tedavinin stresi bastı ne zaman adet olcam ne zaman tedaviye başlıcaz soruları o allatn vajinal yapılan jeller hapların saatleri dakikaları off bilmiyorum yaaa:14::14::14:
8 ay sonra hepsini tekrar yasıcam gerçi donmus oldugu için sanslıyım...
inanıyorum bebişim gelicek ama keşke öyle değilde normal yolla gelsee:14::14:

ben bu gün çok duygusalım habire ağlayasım varr

şimdiden tedavinin stresi bastı ne zaman adet olcam ne zaman tedaviye başlıcaz soruları o allatn vajinal yapılan jeller hapların saatleri dakikaları off bilmiyorum yaaa:14::14::14:
8 ay sonra hepsini tekrar yasıcam gerçi donmus oldugu için sanslıyım...
inanıyorum bebişim gelicek ama keşke öyle değilde normal yolla gelsee:14::14:

ben bu gün çok duygusalım habire ağlayasım varr

canım benim yaa sakin olman lazım ama herşeyden önce dimi bebişlerine kavuşacaksın gergin olursan olmaz ama bak sana bir tavsiye melisa çayı çok işe yarıyor melisa çayı iç ben sinirli olduğum dönemlerde genelde öyle yapıyorum:16:

canım benim yaa sakin olman lazım ama herşeyden önce dimi bebişlerine kavuşacaksın gergin olursan olmaz ama bak sana bir tavsiye melisa çayı çok işe yarıyor melisa çayı iç ben sinirli olduğum dönemlerde genelde öyle yapıyorum:16:
tmm canım denerim bi saol:34:

al benden de o kadar hiç bir istek yok içimde yaaa işyerin izin konusunda problem yapmıyordur inşallah tüp döneminde gidip geleceksin ya canım:34::34:
geçenkinde rapor aldım canım 17 gün bundada öyle yapıcam..
devlet işi benim o yüzden problem olmaz sef biraz gıcık ama müd. yard. anlıyo beni o yüzden oda sesini cıkaramıyo:34:
senin sorun cıkıyormu???

geçenkinde rapor aldım canım 17 gün bundada öyle yapıcam..
devlet işi benim o yüzden problem olmaz sef biraz gıcık ama müd. yard. anlıyo beni o yüzden oda sesini cıkaramıyo:34:
senin sorun cıkıyormu???

benim özel canım patron bana bişey demiyor ama arkamdan kesin konuşuyordur diye düşünüyorum hoşuna gitmediğini hareketleriyle belli ediyor çünkü kovsa beni diye düşünüyorum bazen ama sonra da ne yapcam diye düşünüyorum devlet rahat olur gerçi gıcıklık yapan insanlar olduktan sonra çevrende ha özel olmuş ha devlet mutlu olmak lazım işyerinde:16:

Back
X