Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım benim yımırtalar yaşlanıyo ya onu dedimdi ben...benim gibi minnak birinden gallavi bir yımırta beklenemez zaten ama,ben minyon olup genç kalsamda:37::37::37::37:onlar yaşlanıyo

gelelim yol haritana...
inşaallah bu yol haritası 4 aya kalmadan rafa kalkar....o rafta tozlanır da eskir
sende bebişlerinle oynarken arada tozunu alırsın...
ay nekadan romantik bişey yazdım ya
şaka bir yana 4 ay içinde hamile kal inşaallah emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canımm hz zekeriyanın hanimin yaşıda epey büyüktü demi :)
amin canım inşaallah :)
kızlar ya test yapasım var aslında biliyo musunuz :)
ama yapmayacağım, sabır müminin silahı madem böyle ufak ufak atış talimine başlayayım değil mi :)
kızlar hakkatten ben gidem gari.
hazır eslemle seyyan hastayken farkatmam gerek :)
uyku akıyo gözümden, çok yoruldum bugün ben :(

kızlar ya turkuaz dan da bayadır haber yok farkındamısınız...iyidir inşaallah

ama yapmayacağım, sabır müminin silahı madem böyle ufak ufak atış talimine başlayayım değil mi :)
eslem hastalanmadı ki,olacakmışım gibi dedi..hem onun 1 hatimi zaten bitti.
ya ben onunla yarışmıyorum ,yarışamam:53::53::53:
benim savaşım seninleeeeee:22::22::22::22::22::22:

kızlar sabah kulağımın yanında çıkan büyük bir bezeyle uynanınca korktum.ve bu gün iki doktora gittim.sol gözüm kapandı.şişti,kan topladı.yüzümün sol tarafı,şiş ve zonkluyo.
neyse gözdeki iltihap çok fazla olduğu için lenf bezlerine kadar sarmış.yüklü bir antibiyotik ve antibiyotikli damlalar verdi,daktır.bende iftarla sahurda içerim diye düşünüyodum ki arası yakın olduğu için antibiyotik ağır gelebilirdi derkeeeeeeeeen,bilin bakalım noldu,,,,,
eslemin o kendilerini hiç sevmediği ve benimde hiç sevmediğim o KIRMIZILAR erken geldi.üzüleyimmi,sevineyimmi.tabi antibiyotiği saatlerinde içebilicem amaöte yandan yine bebiş yok.gerçi ben pes etmiştim zaten kendiliğinden olmaz diye ama,dilim başka yüreğim başka düşünüyomuş...
işte benden böyle....durumbundan ibaret.hepinize ayrı ayrı yazmadım.geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çoooook teşekkür ediyorum...bu arada muhatçım hatimim bitecekti ama,eeee malum kırmızılar gelince kaldı.galiba bu iş en çok sana yaradı.
ama haberin olsun bitince aradaki farkı kapatarım nasılsa ona göre...:1::1::1:
hadi gelin.yazık bana.hastayım ben beni yanlız bırakmayın.ben hasta olunca çoooooooooook kırılgan ve hassas olurum bak:14::14::14::14:
dafniya sende artık akşamcı ol yoksa ben seni gelip zorla akşamcı yapacam heeeeee ona göre....

Canımmm tekrar geçmiş olsun...Ümit etmekten vazgeçmek yok,,,inşaallah diğer aya canım.Öyle dualar ediyoruz ki,sen hiç merak etme ve bana inan kendine de inan,olacak Allahın izniyle,bizde anne olcaz,Rabbim en hayırlı en güzel sağlıklı evlatlar nasip edecek bize....Bu dünyada Din-i İslam'ın hızla yayılması için Ümmete ihtiyaç var,biz Rabbimizden bunu diliyoruz,evlatları da O'nun için istiyoruz,vermez mi hiç Seyyanım...Yaz bu mesajı bi kenara emii,güzel günler yakında Allahın izniyleeeee :16: :16:

selam kizlaar hayirli sahurlar...ne cenesi dusuk ciktiniz yaa okuyamiyorum gecmisi....accik az konusun az

Aleykümselam gülümm,ay sorma çok konuşuyooo bunlarrr :27: :27:

bazen ne düşünüyorum biliyomusun....:28::28::28:bu topiğe kazık kakacakmışım gibin geliyo:9::9::9:
yıllaaaaaaaaaaaar sonra hala burda liste yayınlayan seyyen olarak kalcam heralde:52::52:

Evet hala liste yapıyo olcaksın,kurtulamazsın bu işten,ama ne listesi biliyon mu;torun sahibi olmak isteyenler hahahaaa :52: :52:

yemin olsun bende az once buna benzer bisey dusundum hatta yazacaktim sen yazmissin...bende dusunuyorum bazenki,belkide cogumuzun bebeyi olmayacak..ama umut ediyoruz,cunki yarin ne olacak bilmiyoruz,ne garip tedaviler goruyoruz sonucu belli deyil,ama biz hala ugrasiyoruz umut ediyoruz...dedigin gibi yillar sonra adetten kesilince pes edicez galiba artik bebek olmaz diye,80 li yaslarda ben sana soruyorum,seyyan bu ay bebek varmi titrek bi sesle,sende dersin aaa ben adetten kesilmemismiydimkiii??

Olacak Allahın izniyle canım benim...80 yaşlarımızda kimbilir kaçıncı torunlarımızı büyütürüz biz Allahın izniyleee :21: :21: :21: :21:

rabbim diyorki " vermeyi vermeseydim istemeyi vermezdim"
o yüzden ısrarla sık sık isteyeceğiz rabbimizden.
biz bu ayeti şahit göstererek isteyeceğiz hem de.
rabbim her şeyin fazlasını bilir.
ondan gelene de gelmeyene elhamdürillah.
siz bunayınca hiç çekilmezsiniz haaaa :)
takma dişlerimizi de kaybederiz :)
kalın gözlüklerimiz de olur :)
bi elimizde tespihle yazarız buraya:9:
seyyan sen canımızı sıktıkça bastona pc ye falan vururmuşuz :)
heheeee klavyenin başında uyurmuşuz :):):)

Heheheee huysuz ve tatlı nineler olarak kadınlarkulubü tarihine geçeriz artıkınnn :10: :10: :10: :10: :10:

sen zaten çok babayiğitsin de yumurtaların küçük :)
gerçi benimkilerinde yumruk kadar olması lazım :)

canım hayırlara çıkarsın rabbim.
ekmek iyidir fırın ocak üretim alanıdır o da iyidir.
cevap veriyorumm :):)
1. valla niye bilmiyorum dün kaysın sıradan bi mesajını okudum hamile bu ya dedim :)
ama hala içimden öyle geliyor niye bilmiyorum inşaallah öyledir.
2. eşimin can sıkkınlığı bebek olayındanmış.
ben dr ye gitmeye devam edeceğim. yumurtalar için.
bu süre içerisinde eşim ciğarayı bırakacak ve düzenli olarak keçiboynuzu kullanacak.
ramazan bayramından hemen sonra test yaptıracak.
dr eger uygun görürse ilaca başlayacak. bu dönemde ikimizde tutumluolup para birektşrmeye çalışacağız,
belki sürpriz bi şekilde aşılama tüp vb olabilir :)
ama 4 ay daha doğal yolla olmasını bekleyeceğim.

İnşaallah 4 ay sonra dördüz haberi ver Muhattt,ne güzel bi dua dimiii :27: :27: :27:

eslem gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş:46::46::46::46::46:
kesin girdim ama kızlar çıkmam lazım der ve çıkar....
:20::20::20::20::20::20::20::20:
çıkamazssssssssıııııııııııııııııııııııııııııııııııııın:47::47::47::47::47:

Tamammm :27: :27: :27:

Birazdan Namaz molası veririm :10: :10:

Hastalık derkennn,olmadım kiiiii,göz kırptı sadece kerata,gelmez olasıca :27: :27:

Hem ben hasta olsam bile sen beni geçemezsin kiiiiiii :51: :51: :27: :27:

:9: :9: :9: :9: :9:

kızlar ya turkuaz dan da bayadır haber yok farkındamısınız...iyidir inşaallah
canım evi buldu mu acaba sanki geçenlerde bekar hanımlar topiğinde gördüm.
sen görürsün gününü :p
Canımmm tekrar geçmiş olsun...Ümit etmekten vazgeçmek yok,,,inşaallah diğer aya canım.Öyle dualar ediyoruz ki,sen hiç merak etme ve bana inan kendine de inan,olacak Allahın izniyle,bizde anne olcaz,Rabbim en hayırlı en güzel sağlıklı evlatlar nasip edecek bize....Bu dünyada Din-i İslam'ın hızla yayılması için Ümmete ihtiyaç var,biz Rabbimizden bunu diliyoruz,evlatları da O'nun için istiyoruz,vermez mi hiç Seyyanım...Yaz bu mesajı bi kenara emii,güzel günler yakında Allahın izniyleeeee :16: :16:

Evet hala liste yapıyo olcaksın,kurtulamazsın bu işten,ama ne listesi biliyon mu;torun sahibi olmak isteyenler hahahaaa :52: :52:

Olacak Allahın izniyle canım benim...80 yaşlarımızda kimbilir kaçıncı torunlarımızı büyütürüz biz Allahın izniyleee :21: :21: :21: :21:

Heheheee huysuz ve tatlı nineler olarak kadınlarkulubü tarihine geçeriz artıkınnn :10: :10: :10: :10: :10:

İnşaallah 4 ay sonra dördüz haberi ver Muhattt,ne güzel bi dua dimiii :27: :27: :27:
canım gel şunu taksite baglayalım :)
2/2 gelsinler.
iyi yetiştiremezsem sefil olur ahiretim.
hade öptüm aeo

ay çok sevdim ben bunu torun sahibi olmak isteyenler diye...:46::46::46::46::46::46:

küsecem olacak :)
mucuk mucuk :)
eslem olma zaten canım benim:)
malum ben yetiştiremeyeceğim :)
aeo şarjım bitmek üzere:)
hayırlı sabahlar...
pencerelerinizi açın.

2/2 gelsinler.
hade öptüm aeo

İnşaallah Rabbime layık kul,Habibine layık Ümmetler yetiştirmek nasip olsun Muhatcımmm :16: :16:

Çıkmaa yaaaaaaaaaaaa :4:

ay çok sevdim ben bunu torun sahibi olmak isteyenler diye...:46::46::46::46::46::46:

Bi 50 sene kaldıı,sıkalım dişlerii,ne kadar sıksakta ozamana dökülür ama neyse :9: :9: :9:

canım evi buldu mu acaba sanki geçenlerde bekar hanımlar topiğinde gördüm.

sen görürsün gününü :p

2/2 gelsinler.
hade öptüm aeo
göster bana günümü:42::42::42::42::42::42::42::42:
Tamammm :27: :27: :27:

Birazdan Namaz molası veririm :10: :10:

Hastalık derkennn,olmadım kiiiii,göz kırptı sadece kerata,gelmez olasıca :27: :27:

Hem ben hasta olsam bile sen beni geçemezsin kiiiiiii :51: :51: :27: :27:

:9: :9: :9: :9: :9:

seni geçmek mi,,,:23::23::23::23::23:yaklaşsak ona razıyız:30::30::30::30::30::30::15::15::15::15::15:

küsecem olacak :)
mucuk mucuk :)
eslem olma zaten canım benim:)
malum ben yetiştiremeyeceğim :)
aeo şarjım bitmek üzere:)
hayırlı sabahlar...
pencerelerinizi açın.
git git,,,bak neler kaynatçaz şindik biz.çıkmanı bekliyoduk zaten
hem senin şarz aletin yokmu anacum
İnşaallah Rabbime layık kul,Habibine layık Ümmetler yetiştirmek nasip olsun Muhatcımmm :16: :16:

Çıkmaa yaaaaaaaaaaaa :4:

Bi 50 sene kaldıı,sıkalım dişlerii,ne kadar sıksakta ozamana dökülür ama neyse :9: :9: :9:
bırak eslem çıksın size bişey anlatçam :9::9::9::9:
evet yaa insallah evli mutlu cocuklu olarak doner aramiza
inşaallah canım

Muhattt taksana şarzaa canım yaaa,benim camlar hep açık,çok sıcak basıyo bizim evii :19: :19:

Seyyann ne anlatcannn,bende bişi dicemm aslında ama bilemiyorum yaniiiii :23: :27: :27:

kizlar ben cikiyorum kocama sahur sahur hazirliycam iyice yesinde sifa olsun lop lop supermen olsun insallah...hepinize iyi geceler hepiniz duamdasiniz hepiniz seviliyosunuz..muhaat cami actim haberin olsun niye actigimida bilsem iyiydi ama neyse

Muhattt taksana şarzaa canım yaaa,benim camlar hep açık,çok sıcak basıyo bizim evii :19: :19:

Seyyann ne anlatcannn,bende bişi dicemm aslında ama bilemiyorum yaniiiii :23: :27: :27:

dur canım birileri gitsin öle:27::27::27::27::27:
sende bekle...yarın okurum diyecek yine gidecek,takmış bu gitmeye
ama sohbetin en önemli yerinde gidiyo farkında değil dimiiiiiiiii:12::12::12::12:

kizlar ben cikiyorum kocama sahur sahur hazirliycam iyice yesinde sifa olsun lop lop supermen olsun insallah...hepinize iyi geceler hepiniz duamdasiniz hepiniz seviliyosunuz..muhaat cami actim haberin olsun niye actigimida bilsem iyiydi ama neyse

Afiyet şifa olsun canım,Hayırlı Sahurlar...Sanada iyi geceler,sende seviliyosun canım....Camıı niye mi açıyoruz,aynı anda aya bakıp dua etmek için sanırım :17: Allaha emanet ol canım :54: :54: :54:

sendemi viritüs:ssz::ssz::ssz:
neyse kocişine hazırla sen sahurunu,
sende seviliyosun canısı
sabah bereketi girsin diye canım açtırdı pencereyi sanırım:26::26::26::26:

Afiyet şifa olsun canım,Hayırlı Sahurlar...Sanada iyi geceler,sende seviliyosun canım....Camıı niye mi açıyoruz,aynı anda aya bakıp dua etmek için sanırım :17: Allaha emanet ol canım :54: :54: :54:

aaaaaa bende bereket için sandımdı...

Back
X