Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

dur canım birileri gitsin öle:27::27::27::27::27:
sende bekle...yarın okurum diyecek yine gidecek,takmış bu gitmeye
ama sohbetin en önemli yerinde gidiyo farkında değil dimiiiiiiiii:12::12::12::12:

Seyyanımmm Muhat çoktan uçmuşş :10: Çıkış yapmadığı için burda gözüküyo hala :10: Anlat sen duymaz ooo :27: :27: :27:

Evett tam güzel yerinde ama bende Namaz için çıkmam lazım,hemde dua edeyim yeğenler elini çabuk tutsun dimiiii :49: :49: :49:

Nee anlatcannnn canımmm :27: :27: :27:

mrb arkadaşlarrr,nassınız seyyancığım alakasız olacak ama ben iki hafta burda olamayacağımm,önce Ankaraya dr a sonrada izne çıkacamm gittiğim yerde net yok o yüzden sizi takip etmem zor,dönüşte tekrar dualara devam ederim,sorun olmaz dimii

Seyyanımmm Muhat çoktan uçmuşş :10: Çıkış yapmadığı için burda gözüküyo hala :10: Anlat sen duymaz ooo :27: :27: :27:

Evett tam güzel yerinde ama bende Namaz için çıkmam lazım,hemde dua edeyim yeğenler elini çabuk tutsun dimiiii :49: :49: :49:

Nee anlatcannnn canımmm :27: :27: :27:

evet canım uçmuş:10::10:
anlatçak bişi yok tabikisi:9::9::9:muhat yemedi :53::53:
tamam canım hadi bizde çıkalım..benim enciklerede et dua,gelsinler artık yaniiiiiiiiiiii:14::14::14::14:
hadi hayırlı sabahlar güzelim..seviliyosun:16::16::16:

mrb arkadaşlarrr,nassınız seyyancığım alakasız olacak ama ben iki hafta burda olamayacağımm,önce Ankaraya dr a sonrada izne çıkacamm gittiğim yerde net yok o yüzden sizi takip etmem zor,dönüşte tekrar dualara devam ederim,sorun olmaz dimii

mrb canım.iyiyiz çok şükür.
tamam canım,idare ederiz
iki hafta sonra gel ama tamammıııııııııııııı
iyi tatiller
tatil sana hayırlar ve güzellikler getirsin,
bebişler bide:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aaaaaa bende bereket için sandımdı...

Belkide öyledir canım ama aylar önce sanki aynı anda cama çıkıp bişeyler yapmamış mıydık,öyle hatırladım :27: :27:

evet canım uçmuş:10::10:
anlatçak bişi yok tabikisi:9::9::9:muhat yemedi :53::53:
tamam canım hadi bizde çıkalım..benim enciklerede et dua,gelsinler artık yaniiiiiiiiiiii:14::14::14::14:
hadi hayırlı sabahlar güzelim..seviliyosun:16::16::16:

Muhat bu,yer mi hiççç :23:

Heppp dualarımdasın heppp,gelecekler inşaallah :49: :49:

Yeğen görmenize de az kaldı Allahın izniyle :52:

Sende seviliyosun Seyyanım,hayırlı sabahlar,Allaha emanetsin :54: :54: :54:

Belkide öyledir canım ama aylar önce sanki aynı anda cama çıkıp bişeyler yapmamış mıydık,öyle hatırladım :27: :27:

Muhat bu,yer mi hiççç :23:

Heppp dualarımdasın heppp,gelecekler inşaallah :49: :49:

Yeğen görmenize de az kaldı Allahın izniyle :52:

Sende seviliyosun Seyyanım,hayırlı sabahlar,Allaha emanetsin :54: :54: :54:

hım evet canım aya bakıp dua etmiştik birbirimize:16::16::16::16:
sende Allaha emanet ol
o yeğen bi gelsin
benden totoya şaplak yiyecek,kıyabilirsem tabiiiiiiii

mrb canım.iyiyiz çok şükür.
tamam canım,idare ederiz
iki hafta sonra gel ama tamammıııııııııııııı
iyi tatiller
tatil sana hayırlar ve güzellikler getirsin,
bebişler bide:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sağol cnmm iki hafta sonra burdayımm inşallahhhhh,giderken haber veririm zatenn:)hayırlı sabahlar

kızlar sa hayırlı sabahlar benim için bu ay da yalan oldu daha test günü gelmeden oysaki idrar tstinde görmüştüm çizgiyi ahhhh neyse hakkınızı helal edin keşke hemen size yazmasaydım... özür dilerim hepinizden aeo...

kızlar sa hayırlı sabahlar benim için bu ay da yalan oldu daha test günü gelmeden oysaki idrar tstinde görmüştüm çizgiyi ahhhh neyse hakkınızı helal edin keşke hemen size yazmasaydım... özür dilerim hepinizden aeo...

canım yaa malesef oluyo işte idrarda cıkıp sonra negatif off bende kaç kez yasadım:14::14:
sakın üzülme Rabbim sabır versin inşallah...

kızlar sabah kulağımın yanında çıkan büyük bir bezeyle uynanınca korktum.ve bu gün iki doktora gittim.sol gözüm kapandı.şişti,kan topladı.yüzümün sol tarafı,şiş ve zonkluyo.
neyse gözdeki iltihap çok fazla olduğu için lenf bezlerine kadar sarmış.yüklü bir antibiyotik ve antibiyotikli damlalar verdi,daktır.bende iftarla sahurda içerim diye düşünüyodum ki arası yakın olduğu için antibiyotik ağır gelebilirdi derkeeeeeeeeen,bilin bakalım noldu,,,,,
eslemin o kendilerini hiç sevmediği ve benimde hiç sevmediğim o KIRMIZILAR erken geldi.üzüleyimmi,sevineyimmi.tabi antibiyotiği saatlerinde içebilicem amaöte yandan yine bebiş yok.gerçi ben pes etmiştim zaten kendiliğinden olmaz diye ama,dilim başka yüreğim başka düşünüyomuş...
işte benden böyle....durumbundan ibaret.hepinize ayrı ayrı yazmadım.geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çoooook teşekkür ediyorum...bu arada muhatçım hatimim bitecekti ama,eeee malum kırmızılar gelince kaldı.galiba bu iş en çok sana yaradı.
ama haberin olsun bitince aradaki farkı kapatarım nasılsa ona göre...:1::1::1:
hadi gelin.yazık bana.hastayım ben beni yanlız bırakmayın.ben hasta olunca çoooooooooook kırılgan ve hassas olurum bak:14::14::14::14:
dafniya sende artık akşamcı ol yoksa ben seni gelip zorla akşamcı yapacam heeeeee ona göre....
canımmm çok geçmiş olsunnnn ben geçti zannettim onu yaaa bu kadar büyüyeceği aklıma bile gelmedi ama kırmızlarda zamanlamada harikalarmış şifa olmaya gelmişler sana inşallah bir sonraki ay sana sürpriz yaparlar inşallahhhh:16:
iyii sahurlar arkadaşlar benim kırmızılarda geldi 2. ayımızda olmadı hayırlısı ne ise o olsun herkes için bi dahaki aya kısmet artık :16::16::16::16:
Rabbim önümüzdeki ay nasip etsin inşallahhhhh
sen zaten çok babayiğitsin de yumurtaların küçük :)
gerçi benimkilerinde yumruk kadar olması lazım :)

canım hayırlara çıkarsın rabbim.
ekmek iyidir fırın ocak üretim alanıdır o da iyidir.
cevap veriyorumm :):)
1. valla niye bilmiyorum dün kaysın sıradan bi mesajını okudum hamile bu ya dedim :)
ama hala içimden öyle geliyor niye bilmiyorum inşaallah öyledir.
2. eşimin can sıkkınlığı bebek olayındanmış.
ben dr ye gitmeye devam edeceğim. yumurtalar için.
bu süre içerisinde eşim ciğarayı bırakacak ve düzenli olarak keçiboynuzu kullanacak.
ramazan bayramından hemen sonra test yaptıracak.
dr eger uygun görürse ilaca başlayacak. bu dönemde ikimizde tutumluolup para birektşrmeye çalışacağız,
belki sürpriz bi şekilde aşılama tüp vb olabilir :)
ama 4 ay daha doğal yolla olmasını bekleyeceğim.
inşallahhh 4ay beklemeden gelir hemde ikiizzzzzz inşallah Rabbimmm dualarımızı kabul etsin:16:
Canımmm benim ne desem boş biliyorum yaaa Rabbim kendiliğinden yollasın inşallahhh tez zamanda seviliyorsun:16:

Hayırlısı olsun canım üzme kendini vakti zamanı gelmemiş demekki daha çok dua etmeliyiz inşallah en yakın zaman da bebişine kavuşursun:16:

Bebişş olabilir miii :17: İnşaallah meleğin seninledir Emacımm inşaallah :49: :49:

Canım Allah senden de razi olsun..Amin inşaallah en kısa zamanda doğal yoldan gelir mucizen,inşaallah Rabbim bir anda çifter çifter nasip etsin,hayırlarla sağlıkla gelsin meleklerimiz :16:

Bebiş olamaz canımcım bir ara yine yaşamıştım aynı olayı hücre çoğalması vardı bu kadar derdin içinde bir bu eksikti yine onlar çoğaldı galiba.Regl olacam gibi sancı oluyor arada bu defa teşrif etti sonunda diyorum ama yok :(

kızlar sabah kulağımın yanında çıkan büyük bir bezeyle uynanınca korktum.ve bu gün iki doktora gittim.sol gözüm kapandı.şişti,kan topladı.yüzümün sol tarafı,şiş ve zonkluyo.
neyse gözdeki iltihap çok fazla olduğu için lenf bezlerine kadar sarmış.yüklü bir antibiyotik ve antibiyotikli damlalar verdi,daktır.bende iftarla sahurda içerim diye düşünüyodum ki arası yakın olduğu için antibiyotik ağır gelebilirdi derkeeeeeeeeen,bilin bakalım noldu,,,,,
eslemin o kendilerini hiç sevmediği ve benimde hiç sevmediğim o KIRMIZILAR erken geldi.üzüleyimmi,sevineyimmi.tabi antibiyotiği saatlerinde içebilicem amaöte yandan yine bebiş yok.gerçi ben pes etmiştim zaten kendiliğinden olmaz diye ama,dilim başka yüreğim başka düşünüyomuş...
işte benden böyle....durumbundan ibaret.hepinize ayrı ayrı yazmadım.geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çoooook teşekkür ediyorum...bu arada muhatçım hatimim bitecekti ama,eeee malum kırmızılar gelince kaldı.galiba bu iş en çok sana yaradı.
hadi gelin.yazık bana.hastayım ben beni yanlız bırakmayın.ben hasta olunca çoooooooooook kırılgan ve hassas olurum bak:14::14::14::14:
dafniya sende artık akşamcı ol yoksa ben seni gelip zorla akşamcı yapacam heeeeee ona göre....

Canım tekrar çok ama çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin en yakın zamanda.

sorma canım ya göz enfeksiyonu oldum.nasıl bir enfeksiyonsa şaftım kaydı.:37::37:aynada kendimi tanıyamıyorum:1:
benim kırmızılar çok fesat...:27::27:birininkiler geldimi dayanamıyo geliyo..:52:
doğru en azından yumurtluyoruz ya......:26::26::26:

Benim kırmızılar da fesat olsaydı keşke :)

bazen ne düşünüyorum biliyomusun....:28::28::28:bu topiğe kazık kakacakmışım gibin geliyo:9::9::9:
yıllaaaaaaaaaaaar sonra hala burda liste yayınlayan seyyen olarak kalcam heralde:52::52:

yemin olsun bende az once buna benzer bisey dusundum hatta yazacaktim sen yazmissin...bende dusunuyorum bazenki,belkide cogumuzun bebeyi olmayacak..ama umut ediyoruz,cunki yarin ne olacak bilmiyoruz,ne garip tedaviler goruyoruz sonucu belli deyil,ama biz hala ugrasiyoruz umut ediyoruz...dedigin gibi yillar sonra adetten kesilince pes edicez galiba artik bebek olmaz diye,80 li yaslarda ben sana soruyorum,seyyan bu ay bebek varmi titrek bi sesle,sende dersin aaa ben adetten kesilmemismiydimkiii??

Alemsiniz canlar ya kırmızıya işaretlediğim yazıya koptum :)
Rabbim çok bekletmeden göndersin mucizelerinizi inşallah.

olsun fos mos yımırtlıyok ya ona bak :)
geçmişin birazını okudum da acaba ema hamile mi ki :)
özelden benzer b mesaj atmıştım, sonra okuyunca şaşırdım, inşaallah hamiledir, ve bütün bu olanlar :16:ona bebeğini getirir :16:
12 yıl ve daha bilmem kaç ay :)

ay inşaallah öyledir.emamıza moral ve mutluluk getirir....
bakarsın olur kız.her şerde bir hayır vardır ya,inş.öyledir

Candostlarım benim esleme yazdığım gibi hücreler çoğaltıyorum nasıl beceriyosam.Eşim istemiyo kapattı bebek konusunu.Haksız da sayılmaz aslında.Ah bi anlatabilsem de rahatlasam :(

sen zaten çok babayiğitsin de yumurtaların küçük :)
gerçi benimkilerinde yumruk kadar olması lazım :)

canım hayırlara çıkarsın rabbim.
ekmek iyidir fırın ocak üretim alanıdır o da iyidir.
cevap veriyorumm :):)
1. valla niye bilmiyorum dün kaysın sıradan bi mesajını okudum hamile bu ya dedim :)
ama hala içimden öyle geliyor niye bilmiyorum inşaallah öyledir.
2. eşimin can sıkkınlığı bebek olayındanmış.
ben dr ye gitmeye devam edeceğim. yumurtalar için.
bu süre içerisinde eşim ciğarayı bırakacak ve düzenli olarak keçiboynuzu kullanacak.
ramazan bayramından hemen sonra test yaptıracak.
dr eger uygun görürse ilaca başlayacak. bu dönemde ikimizde tutumluolup para birektşrmeye çalışacağız,
belki sürpriz bi şekilde aşılama tüp vb olabilir :)
ama 4 ay daha doğal yolla olmasını bekleyeceğim.

Aşılamaya tüpe gerek kalmaz inşallah canımmmmm

Aynı gün meleğin ve senin üzücü haberinizi almak beni de üzdü.Ama elden bişey gelmiyor kaysım hayırlısı demekten ve dua etmekten başka :(

allah sifa versın canım tez zamnda atlatırsın ıns

nasılsınız
az once drdan geldım
bebısın kılosu 1730 gr olmus dr ıyı dedı ama bana azmıs gıbı geldı son 2 haftadır mıdemden rahatsızım ıstahsız oldugumu soyledım dra ılac verdı ıns ıyı gelır

nasılsınız
az once drdan geldım
bebısın kılosu 1730 gr olmus dr ıyı dedı ama bana azmıs gıbı geldı son 2 haftadır mıdemden rahatsızım ıstahsız oldugumu soyledım dra ılac verdı ıns ıyı gelır

oh maaşallah canım bence de iyi çünkü bebişin son 1-2ayda acaip derecede hızlı kilo aldığını biliyorum bundan sonraki kontrolünde bak gör 2000gr.ı aşmış olacak:16:
dr.un ilaç vermesi de çok iyi olmuş toparlarsın inşallah işe yararda:16:

oh maaşallah canım bence de iyi çünkü bebişin son 1-2ayda acaip derecede hızlı kilo aldığını biliyorum bundan sonraki kontrolünde bak gör 2000gr.ı aşmış olacak:16:
Dr.un ilaç vermesi de çok iyi olmuş toparlarsın inşallah işe yararda:16:

ıns canım babamız cok takıyor kılosunu yemıyorsun deyıp bana sıtem edıyor..
Su ılacı ıcmeye baslayayım ıns dedgın gıbı toparlarım
sen nasılsın test gunun ne zaman

ıns canım babamız cok takıyor kılosunu yemıyorsun deyıp bana sıtem edıyor..
Su ılacı ıcmeye baslayayım ıns dedgın gıbı toparlarım
sen nasılsın test gunun ne zaman

sen bakma canım ona maaşallah subhanallah daha da iyi olacak hayırlısıyla:16:
ben bilmiyorum ki nasılım acaip bir hal içindeyim p.tesi ama ben test yapmak istemiyorum bir iki gün bekleyip eğer kırmızılar gelmezse test yaptırayım diyorum kanda negatifi görmek daha da yıkıcı oluyor çünkü:34:

nasılsınız
az once drdan geldım

ooo cok iyi canım sakın öyle düşünme onlar zaten son haftalarda hızlıca alıyolar daha iyi olucak:34:

Back
X