Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım özelin dk sı bitsin ordan da yazcam sana.
canım pantolan giyiyorum üzerine de uzun tunik.
boyumdan dolayı aldığım etekler kısa geliyor da :(

Tamam kuzum bekliyom mesajını...

Selvi boylumm benim :21: :23: :21:

Canım şimdi maksi etekler var belden,onlar tam olur aslında...Ben senin için bi bakayım tanıdık markalarda var mı acaba nette :10:

Tamam kuzum bekliyom mesajını...

Selvi boylumm benim :21: :23: :21:

Canım şimdi maksi etekler var belden,onlar tam olur aslında...Ben senin için bi bakayım tanıdık markalarda var mı acaba nette :10:
canım boyuma göre 2 tane etegim var sadece.
diğerleri ayak kemiğimin üzerinde kalıyor. onları giydiğimde de siyah opak çorap giyiyorum.
bi bak bakim :)

canım boyuma göre 2 tane etegim var sadece.
diğerleri ayak kemiğimin üzerinde kalıyor. onları giydiğimde de siyah opak çorap giyiyorum.
bi bak bakim :)

Manken gibi hatunsun desene :21: :21: :21:

Canım zaman zaman görüyorum alışveriş sitelerinde,tarif edemedim ama böyle belden oluyo nerdeyse elbise gibi,onlar olur gibi geliyo ama bi bakalım bakalımmm :12: :12:

Seyyan daa gelmediiiiiii Kays da yokkk :4: :4:

Manken gibi hatunsun desene :21: :21: :21:

Canım zaman zaman görüyorum alışveriş sitelerinde,tarif edemedim ama böyle belden oluyo nerdeyse elbise gibi,onlar olur gibi geliyo ama bi bakalım bakalımmm :12: :12:

Seyyan daa gelmediiiiiii Kays da yokkk :4: :4:
ikisi de anasına gitti :)
seyyan gelemeyebilirim kk ya dedi.
bugün onun minik minik misafirleri vardı iftara :)
canım mankenlik teklifi de gelmedi değil zamanında :)
0 bedendim yahu, herkes bana gıcık olurdu :) çok yemek yeyip nasıl zayıf kalıyosun derlerdi :):9:
bi bilselerdi kio almak için neler yaptıgımı boğarlardı beni :)
canım beli lastiklileri mi diyosun.
onlarda kısa geliyor bana. ne yazıkki standartmış :(
peki pantolon üzeri kap için ne diyosun :)

ikisi de anasına gitti :)
seyyan gelemeyebilirim kk ya dedi.
bugün onun minik minik misafirleri vardı iftara :)
canım mankenlik teklifi de gelmedi değil zamanında :)
0 bedendim yahu, herkes bana gıcık olurdu :) çok yemek yeyip nasıl zayıf kalıyosun derlerdi :):9:
bi bilselerdi kio almak için neler yaptıgımı boğarlardı beni :)
canım beli lastiklileri mi diyosun.
onlarda kısa geliyor bana. ne yazıkki standartmış :(
peki pantolon üzeri kap için ne diyosun :)

Ohh hasret gidersinler analarıyla birazz :21: :21: :21:

İnşaallah kendi minik emanetleri de gelir ennnn kısa zamanda :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Tarifi yok mu cidden,yiyip yiyip kilo almamanın yaa :84: Bende su içsem yarıyo sinir oluyom :41:

Canım bak birsürü buldum senin için,gönderiyom özelden,yazıda tarif edemedim tarzı ama görünce anlıcaksın şimdi :12: :12: Bedenin kaç :24: Göndereceğim linkteki açıklamalara bak,mankenlerin boyu hep uzun zaten,bedenleri de vardır genel olarak :4: :4:

Canımm onda da aynı fikrim tabiki,pardesü altında da kapta da aynı şekilde,değişmiyo malesef :34: Sana pardesü de çok yakışır bence :21: :21:

Ohh hasret gidersinler analarıyla birazz :21: :21: :21:

İnşaallah kendi minik emanetleri de gelir ennnn kısa zamanda :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Tarifi yok mu cidden,yiyip yiyip kilo almamanın yaa :84: Bende su içsem yarıyo sinir oluyom :41:

Canım bak birsürü buldum senin için,gönderiyom özelden,yazıda tarif edemedim tarzı ama görünce anlıcaksın şimdi :12: :12: Bedenin kaç :24: Göndereceğim linkteki açıklamalara bak,mankenlerin boyu hep uzun zaten,bedenleri de vardır genel olarak :4: :4:

Canımm onda da aynı fikrim tabiki,pardesü altında da kapta da aynı şekilde,değişmiyo malesef :34: Sana pardesü de çok yakışır bence :21: :21:
canım ben zaten pardesüyle kapandım.
eşimle geçen yaz almaya gittik. yok ya yokkk
bana göre yokkk,
kış için upuzun aldım bi tane onun da her tarafını açtırdım ama genede 2 parmak kadar kısa duruyor:2::5:

canım ben zaten pardesüyle kapandım.
eşimle geçen yaz almaya gittik. yok ya yokkk
bana göre yokkk,
kış için upuzun aldım bi tane onun da her tarafını açtırdım ama genede 2 parmak kadar kısa duruyor:2::5:

Maşaallah canım :nazar:

Anlıyorum o konuda sıkıntını,bazıları bilerek 2 parmak kısa yapıyolar genelde hatta..Bazen özel diktirmek bile zorunda kalınıyo...İnşaallah gönlüne göre bulursun herşeyi canım,Hz.Allah devamını nasip etsin :38: :38:

Maşaallah canım :nazar:

Anlıyorum o konuda sıkıntını,bazıları bilerek 2 parmak kısa yapıyolar genelde hatta..Bazen özel diktirmek bile zorunda kalınıyo...İnşaallah gönlüne göre bulursun herşeyi canım,Hz.Allah devamını nasip etsin :38: :38:
canım keşke fiyatlarına da baksaydın :9:,o fiyatlara ben alamam.
ilk gönderdiğin modelden var ama.
biri o :)
canım bizim saatimiz geliyo ben bi soframı kurayım :)

canım keşke fiyatlarına da baksaydın :9:,o fiyatlara ben alamam.
ilk gönderdiğin modelden var ama.
biri o :)
canım bizim saatimiz geliyo ben bi soframı kurayım :)

Fiyatları görünce gözlerim yerinden fırladı zaten :60: Bende alamam :24:

Tamam canım,benim eşim gelmedi daha gelmek üzeredir,bende yavaş yavaş hazırlıyım..Öpüyom canım,afiyet şifa olsun :38: :38:

Fiyatları görünce gözlerim yerinden fırladı zaten :60: Bende alamam :24:

Tamam canım,benim eşim gelmedi daha gelmek üzeredir,bende yavaş yavaş hazırlıyım..Öpüyom canım,afiyet şifa olsun :38: :38:
amin canım dünya üzerindeki tüm müslümanlara duamızı edelim :16::16::16::16:

iyidir şükür... ramazandan sonra uyku düzeni nasıl olcak yaa düzen müzen kalmadı
canım bayramda biraz sıkıntı olur.
biz arefede gidiyoz kv ye.
kv bana kıyamıyo biraz geç kaldırıyo :) erken kaldırsa wc de uyur kalırım :)
canım n.hatipoğlu kadir gecesine kadar yapacagınız hatşmlere bildirin dedi :)
biz de bildirelim mi :)

olur ama ben yurda bildirmeyi düşünüyordum daha sübyan günahsız talebeler amn desin zatn bizim yasinler bitince bi burda ayşe dualıyordu bide ben yurda söylüyordum:) bak şimdi ifşa ettim kendimi...

olur ama ben yurda bildirmeyi düşünüyordum daha sübyan günahsız talebeler amn desin zatn bizim yasinler bitince bi burda ayşe dualıyordu bide ben yurda söylüyordum:) bak şimdi ifşa ettim kendimi...
ha ahahaaa biz zaten biliyoduk ki :)
seyyanla telde konuşmultuk hatta:)
çünkü 1 kere öyle demiştin bize de mantıklı gelmişti :)
canım orda da dualatsak olmaz mı.
tv de bi çok kişi amin diyecek neticede.

Back
X