EVLAT SAHIBI OLMAK ISTEYENLER ..

yalnız kalmışsınız ben yazayım.
25 ay bitiyor evlat sahibi olamadık.
bir varikosel ameliyatımız.
bir de olumsuz tüp denememiz var.
ikinci denememi yapacağım kısmetse.
Rabbim düşmanımı dahi evlat hasretiyle sınamasın çok zor.

Bizi en iyi biz anlayabiliyoruz canım :( Rabbim şifa nasip etsin Sı e en kısa zamanda da hayırlı evlatlarını olsun inşAllah

Canım varikosel ameliyati sonuçları duzeltmedimi ?

Bizi en iyi biz anlayabiliyoruz canım :KK43: Rabbim şifa nasip etsin Sı e en kısa zamanda da hayırlı evlatlarını olsun inşAllah

evet çekmeyen anlamaz canım. amin inşallah cümlemize Rabbim hayırlı evlatlar bağışlar.

morfoloji hariç düzeldi canım.
ama ameliyattan sonra 8 ay denedik yine olmadı.
tüp denedik ilki negatif.
Bnm esimde oldu 10 ay geçti bzim bir gebelik oldu ama kurtaj oldum 4 ay önce hamile kaldigimda sayıda harekette superdi ama geri 2 ay önce test yaptı sayıda hareketlilikten dusuktu morfolojisine hic bakilmadi daha esimi doktora goturmek için resmen kavga ediyorum.. bnm istediğime degl kendi bildiği doktora gidiyo ameliyatı başarısız geçmiş dedi bnm dedigm doktor hala kendi doktoruna gidiyor sinir oluyorm adam hata yaptm demez heralde doktoru nu değiştirmiyor ısrarla ameliyat dedi ozeldeki doktor olmam diyo baska bise demiyo ..

Bnm esimde oldu 10 ay geçti bzim bir gebelik oldu ama kurtaj oldum 4 ay önce hamile kaldigimda sayıda harekette superdi ama geri 2 ay önce test yaptı sayıda hareketlilikten dusuktu morfolojisine hic bakilmadi daha esimi doktora goturmek için resmen kavga ediyorum.. bnm istediğime degl kendi bildiği doktora gidiyo ameliyatı başarısız geçmiş dedi bnm dedigm doktor hala kendi doktoruna gidiyor sinir oluyorm adam hata yaptm demez heralde doktoru nu değiştirmiyor ısrarla ameliyat dedi ozeldeki doktor olmam diyo baska bise demiyo ..

sonunda yine senin lafına gelecek hiç kendini yıpratma.
biz ameliyattan çok memnun kaldık.
benim eşim de biraz tuhaf yumurtlama günlerine inanmayıp tıpa karşı geliyor.
her istediği gün çocuk olur diye düşünüyor bende bunu kıramadım malesef.
yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeyi kendini şartlama gibi görüyor.
bu yüzden iyice tembelleşmişti bu konuda tüp e öyle başvurduk.
senin de Allah yardımcın olsun.

sonunda yine senin lafına gelecek hiç kendini yıpratma.
biz ameliyattan çok memnun kaldık.
benim eşim de biraz tuhaf yumurtlama günlerine inanmayıp tıpa karşı geliyor.
her istediği gün çocuk olur diye düşünüyor bende bunu kıramadım malesef.
yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeyi kendini şartlama gibi görüyor.
bu yüzden iyice tembelleşmişti bu konuda tüp e öyle başvurduk.
senin de Allah yardımcın olsun.
Amin canım ne yazık ki benm eşim aşılama ve tüp bebegede karşı o yıllar sonra olacak şeyler diyor 5 6 sne olsun hele bn olacagina inanıyorum diyor .. keçi boynuzu haric hiç bise icmiyo doktorun verdiği ilaçları da almiyo öyle bn inaniyorm olacak diyo bnde buna sinir oluyorum cabalamiyo hic nasip ederse bir sperm bir yumurta bile yeter diyo :KK11:

Amin canım ne yazık ki benm eşim aşılama ve tüp bebegede karşı o yıllar sonra olacak şeyler diyor 5 6 sne olsun hele bn olacagina inanıyorum diyor .. keçi boynuzu haric hiç bise icmiyo doktorun verdiği ilaçları da almiyo öyle bn inaniyorm olacak diyo bnde buna sinir oluyorum cabalamiyo hic nasip ederse bir sperm bir yumurta bile yeter diyo :KK11:

tipik koca zihniyeti canım hiç şaşırmadım o yüzden.
benimki de Allah nasip ederse her gün çocuk olur diyor işte.
tabi ki Allah bilir herşeyi ama bizim de çaba göstermemiz gerek.
sonuçta spermle yumurta kendi kendine yan yana gelmiyor değil mi?
önce Allah sonra biz vesile oluyoruz.
bu konuda öyle önce biz elimizden geleni yapacağız sonrasını Allah a bırakacağız.
benimki tüpten sonra daha da tembel oldu.
ayda bire düştü beraberlik.
bir de olur mu acaba bebek bu ay diye bekliyor üstelik.
hoş tabi ki adet oldum.

tipik koca zihniyeti canım hiç şaşırmadım o yüzden.
benimki de Allah nasip ederse her gün çocuk olur diyor işte.
tabi ki Allah bilir herşeyi ama bizim de çaba göstermemiz gerek.
sonuçta spermle yumurta kendi kendine yan yana gelmiyor değil mi?
önce Allah sonra biz vesile oluyoruz.
bu konuda öyle önce biz elimizden geleni yapacağız sonrasını Allah a bırakacağız.
benimki tüpten sonra daha da tembel oldu.
ayda bire düştü beraberlik.
bir de olur mu acaba bebek bu ay diye bekliyor üstelik.
hoş tabi ki adet oldum.
Farkettirmedn çayına suyuna istek artırıcı kat coşkun misali :KK70:anormal hepsi anormal o öyle deyince bende diyorum ki o zaman ilişkiye girmeyelim nsil olsa Allah isterse verir demi diyorum... :KK73: ya şaka maka haklilar aslında ayda iki kere yumurtlayan bile oluyormuş bizim sikayetimiz çaba gostermemeleri o kadr kendilerine üzerine dusse belki biz bu kadr cabalayip stres yapmayacağz..

Farkettirmedn çayına suyuna istek artırıcı kat coşkun misali :KK70:anormal hepsi anormal o öyle deyince bende diyorum ki o zaman ilişkiye girmeyelim nsil olsa Allah isterse verir demi diyorum... :KK73: ya şaka maka haklilar aslında ayda iki kere yumurtlayan bile oluyormuş bizim sikayetimiz çaba gostermemeleri o kadr kendilerine üzerine dusse belki biz bu kadr cabalayip stres yapmayacağz..

ya aslında o kadar karmaşık bir şey değil. ben adetten hemen sonra yumurtluyorum hop üst üste üç gün olsa bile yeter bence. benimki çok tembel ne yazık ki. hiç olmadı adetten sonra 9. 11. 13. 15. günler olsun ama yoooookkkkk. takmış beni şartlama diye. tüp bebek en mantıklısıydı valla. ikinciyi de denemek üzereyim bakalım Allah yardımcım olsun. sende seninkine çinko vitamin falan koy yemeklerine :halay:

ya aslında o kadar karmaşık bir şey değil. ben adetten hemen sonra yumurtluyorum hop üst üste üç gün olsa bile yeter bence. benimki çok tembel ne yazık ki. hiç olmadı adetten sonra 9. 11. 13. 15. günler olsun ama yoooookkkkk. takmış beni şartlama diye. tüp bebek en mantıklısıydı valla. ikinciyi de denemek üzereyim bakalım Allah yardımcım olsun. sende seninkine çinko vitamin falan koy yemeklerine :halay:
Aslında haklisin iyi aklıma getirdnn.. çinko icmiyo diye kabak çekirdeği alıyorum adam yemiyo gıcık ama bunu anlamz kapsül un içini döktüm mu yenegn icine ohhh.. ilginç sizn sorun isteksiz olması yani sigara kullaniyirmu

Sende çakşır tozu al aktardan bala kat kahvaltıda yesin çok faydası oluyormuş sayiyada istek artirmayada bal hakiki olsun ki anlaşılmasın bn yapicam bunu

Back
X