EVLAT SAHIBI OLMAK ISTEYENLER ..

oooo nasıl sevindim bilemezsinnnn :rolleyes:
hemen randevunu al o caymadan.
hadi gözün aydın.
duanın en makbulü tanımadığın birinin sana ettiği karşılıksız dua imiş.
bende dün sana dua etmiştim kapıların açık olduğu ana mı denk geldi nedir?:dua:
Ay çok sağol Allah razı olsun bnde sna bol bol dua edicem.. pazartesi alicam randevu yu Rabbim snada bnada nasip eder inşallah...

Ay çok sağol Allah razı olsun bnde sna bol bol dua edicem.. pazartesi alicam randevu yu Rabbim snada bnada nasip eder inşallah...

aminnn cemi cümlemize inşallah.
bende yarın doktora kontrole gidiyorum.
sen daha 21 yaşındaymışsın kurban olsunlar küçüksün daha olacak inşallah.

aminnn cemi cümlemize inşallah.
bende yarın doktora kontrole gidiyorum.
sen daha 21 yaşındaymışsın kurban olsunlar küçüksün daha olacak inşallah.
Evet yaşım küçükte ben çok istiyorum evlendigimizden beri.. rutin kontrol mu yoksa tedavimi alacaksn

Evet yaşım küçükte ben çok istiyorum evlendigimizden beri.. rutin kontrol mu yoksa tedavimi alacaksn

ben 27ye gireceğim martta inşallah.
ikinci tüp tedavisi için görüşeceğim.
dün kahve leke geldi gerçi adet oldum sandım ama bugün bir şey yok.
bakalım doktor ne diyecek.

ben 27ye gireceğim martta inşallah.
ikinci tüp tedavisi için görüşeceğim.
dün kahve leke geldi gerçi adet oldum sandım ama bugün bir şey yok.
bakalım doktor ne diyecek.
İnsallah vardır sendede Rabbim nasip eder .. tup bebek tr tedavi süreci zor olmuyormu ? Fiyat ne kadr acaba sakıncası yoksa kaça yaptirdn oncekini

İnsallah vardır sendede Rabbim nasip eder .. tup bebek tr tedavi süreci zor olmuyormu ? Fiyat ne kadr acaba sakıncası yoksa kaça yaptirdn oncekini

Benimki ilaçlarla 8bini buldu canım.
iğneler biraz zorlayıcı bir de herşey adım adım gidiyor.
önce opu sonra transfer gibi.
sonucu için herşeye katlanılır tabi.
benim dondurulmuşlarım var o yüzden sıfırdan başlamıyorum tedaviye.

Benimki ilaçlarla 8bini buldu canım.
iğneler biraz zorlayıcı bir de herşey adım adım gidiyor.
önce opu sonra transfer gibi.
sonucu için herşeye katlanılır tabi.
benim dondurulmuşlarım var o yüzden sıfırdan başlamıyorum tedaviye.
Aynen en azından dondurulmuslarin varmış.. kaç tane var peki ? Allahım cifter cifter versn insallah sna :anne::KK9:

Aynen en azından dondurulmuslarin varmış.. kaç tane var peki ? Allahım cifter cifter versn insallah sna :anne::KK9:

ayy kurban olsunlar Allah ım ağzından duysun inşallah :dua:
kaç tane kaldığını tam hatırlamıyorum çünkü birazını çözmüşlerdi öncekinde de dondurulmuş transfer oldum.
çözüldüğünde kimisi bozuluyor malesef o yüzden sayının bir önemi yok zaten önemli olan kaliteleri.
umarım senin de ilk aşılamanda tutar en önemlisi sağlıklı bir gebelik olur inşallah sağlıkla devam eder.

ayy kurban olsunlar Allah ım ağzından duysun inşallah :dua:
kaç tane kaldığını tam hatırlamıyorum çünkü birazını çözmüşlerdi öncekinde de dondurulmuş transfer oldum.
çözüldüğünde kimisi bozuluyor malesef o yüzden sayının bir önemi yok zaten önemli olan kaliteleri.
umarım senin de ilk aşılamanda tutar en önemlisi sağlıklı bir gebelik olur inşallah sağlıkla devam eder.
Aminn.. insallah. Ben ikiz bebek çok istiyorum ama Allah bilir yani kısmet eder yada etmz hayırlısı olsun inşallah .. Rabbim gönlümüze gore verir inşallah

Aminn.. insallah. Ben ikiz bebek çok istiyorum ama Allah bilir yani kısmet eder yada etmz hayırlısı olsun inşallah .. Rabbim gönlümüze gore verir inşallah

bana ikiz koymuşlardı ama kısmet değilmiş tutmadı işte.
inşallah Rabbim gönlünden geçeni nasip eder.

Back
X