Evlatlarimizzz

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Anneler nolur cocuklari kapinin onunde oynasin falan diye birakmayin eger cocuk oynamak istiyorsa birakin isinizi bizlerin en buyuk isi cocuklarimiz gozunuzun onunden ayirmayin goz bebeklerimizi insanlari kendiniz gibi gormeyin bisey olmaz demeyin bisey oluyo iste !!bizlerin kiyamadiklarini hayatlarimizi adadigimiz yavrularimiza onlar koyu gozle bakiyorlar cok yazik cook bunun kiz cocugu erkek cocugu falan da kalmadi kiz erkek cocuklarinizi ayirmayin yok kapi onu falan yok en guvenli yer sizin yaniniz alisveriste pazarda anlik dalginliginiz masus hayatin pisliklerinden bi haber yavrularimizin hayatina sebeb olabilir noluur biraz daha dikkat ozen noluuur

Anneler nolur cocuklari kapinin onunde oynasin falan diye birakmayin eger cocuk oynamak istiyorsa birakin isinizi bizlerin en buyuk isi cocuklarimiz gozunuzun onunden ayirmayin goz bebeklerimizi insanlari kendiniz gibi gormeyin bisey olmaz demeyin bisey oluyo iste !!bizlerin kiyamadiklarini hayatlarimizi adadigimiz yavrularimiza onlar koyu gozle bakiyorlar cok yazik cook bunun kiz cocugu erkek cocugu falan da kalmadi kiz erkek cocuklarinizi ayirmayin yok kapi onu falan yok en guvenli yer sizin yaniniz alisveriste pazarda anlik dalginliginiz masus hayatin pisliklerinden bi haber yavrularimizin hayatina sebeb olabilir noluur biraz daha dikkat ozen noluuur
Kapı önünde oynayan çocuk mu kaldı? Buralarda yok.

Gene yok 3bucuk yasinda bi evlaat yook ortada niye kapinin onunde oynamaya cikmis soruyolar adama sortla geziyodu buralarda diyo adamin fikri zikri bizler gibi deyil ve niceleri boylee cocuk da deyil bebegin sortuna takmis fikirsiz beyinsiz yapmayin icim parcalaniyo kemiklerim kiriliyo gibi duydukca icim icime sigmiyo Bida soyluyorum birakmaaaayiiiiiin

Hayat çok kötü. Çok üzülüyorum yeni nesil çocuklar pislik dolu insanlar yüzünden eve mahkum olup teknoloji bağımlısı oldu.

Bugün izledim ben de 3.5 yaşındaki ırmak değil mi.

Hayat çok kötü. Çok üzülüyorum yeni nesil çocuklar pislik dolu insanlar yüzünden eve mahkum olup teknoloji bağımlısı oldu.
Cok haklisiniz ama hic deyilse al cocugunu sende cik demi devir kapilarin acik birakilip kitlenmedigi devir deyil neler vaar ya bebeklere bile kotu gozle bakiyolar artik

Millet bakacağı koruyacağı kadar çocuk doğursa bu kadar kayıp olmaz 4 saat parkta çocuklrla beklediğimi bilirim ama aynı kızımın arkadaşı 4 yaşında yalnız geliyor parka pesss valla

Bende o hurdacı adamdan şüphelendim köpek de hep onun bahçesine giriyordu zaten. Sonrasını izleyemedim bişey oldumu

Bugün izledim ben de 3.5 yaşındaki ırmak değil mi.
Eveet yaa o sadece ornek nice cocuklar gitti ufacik erkek cocuguna tecavuz edilil su borusunun icine sıkıstirildiginida gordu 9 aylik bebege tecavuz edildigini de gordu bu ulke peki bu neyin guveni de hala cocuklar kapi onunde oynamaya birakilir

kapı önüne oynamak için çocuk bırakmak mı?

Bende o hurdacı adamdan şüphelendim köpek de hep onun bahçesine giriyordu zaten. Sonrasını izleyemedim bişey oldumu
Adam kem kum ediyo muzik sesi acikmis da cuvala koyulmus olabilirmiste ses duymusta cocugun sesi duyulmasin diye acti muzigi kesin cok yazik yaa

Adam kem kum ediyo muzik sesi acikmis da cuvala koyulmus olabilirmiste ses duymusta cocugun sesi duyulmasin diye acti muzigi kesin cok yazik yaa
çocuk birde anne diye bağırmış galiba.

çocuk birde anne diye bağırmış galiba.
Evet yazik ya kurban olurum benim haddime deyil ama herkez aklini basina alsin artik bu cocuk suan gorulen daha neler duyuyoruz hala insanlar akillanmis deyil benim basima gelmez bisey olmaz dusuncesinde herkez illa basa gelince mi anlamak lazim bilmiyorum daha kac cocugun olmesi lazim ibret almak icin bilmiyorum

7 yaşında kardeşim var erkek oynamaya gönderemiyoruz dışarı
oysa ki ben kız halimle çocukluğum sokakta oynamakla geçti devir çok kötü :(

Bazı muhitlerde kapı önünde oynayan çocuklar var hala.
Fakat dediğiniz çok doğru, kapı önünde oynayacaksa bile benim çocuğum ben de onunla inerim aşağıya.
tamam tabii ki oyun oynasın, eğlensin ama benim gözetimim altında olsun.
neler duyuyor neler görüyoruz.

Açıkçası ben pazara asla çocuğum ile çıkmam.
Genel de zaten pazar alışverişini eşim yapar.
Dışarı çıkıyorsakta eşimle çıktığımız için hep oğlum göz hapsimizdedir.
Bir anlık dalgınlık, çok şeye mal olabilir Allah korusun...

7 yaşında kardeşim var erkek oynamaya gönderemiyoruz dışarı
oysa ki ben kız halimle çocukluğum sokakta oynamakla geçti devir çok kötü :KK43:
Kardesim diyorum ya zaten erkek kiz ayrimi yokki nasik olabilir o zihniyetteki adamda bebege gozu kayan insanin erkek kiz ayrimi yapabilecek yapida deyil

Bazı muhitlerde kapı önünde oynayan çocuklar var hala.
Fakat dediğiniz çok doğru, kapı önünde oynayacaksa bile benim çocuğum ben de onunla inerim aşağıya.
tamam tabii ki oyun oynasın, eğlensin ama benim gözetimim altında olsun.
neler duyuyor neler görüyoruz.

Açıkçası ben pazara asla çocuğum ile çıkmam.
Genel de zaten pazar alışverişini eşim yapar.
Dışarı çıkıyorsakta eşimle çıktığımız için hep oğlum göz hapsimizdedir.
Bir anlık dalgınlık, çok şeye mal olabilir Allah korusun...
En iyisini yapiyosunuz Allah yavrularimizi korusun ailelere de akil fikir versin kimseye evlat acisi yasatmasin Allahim hele de ihmalkarliktan olen cocuga mi yanar insan kendi kendini yer bitirir ya dusuncesi bile kotu

Back
X