- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi Buldumcukum
-
Merhaba :) merak ettim, çocuğun annesinin pişman olup geri alma hakkı var mı? Yoksa bir daha ulaşamıyor mu?bizimde kan gruplarımız farklı ve benimde hamile fotoğrafım yok. eni sonu çocuk bir şekilde hissediyor yani saklamanın manası yok değil mi :) bende hep bunu düşünüyorum kan gruplarımız farklı hiç bilmese bile buradan anlar. hakkımızda hayırlısı :)
kurum ne bana ne karsi tarafa aile bilgisini vermiyor. cocugunu biraktiktan sonraki ilk bir yil kurum tarafindan aileye mahkeme aciliyor ve aile 3 kez mahkemeye davet ediliyor gelirse cocugunu istiyor musun diye soruluyor o zaman pismanim diye bilir cocugunu alabilir. gelmezse hakim tarafindan evlatlik verilebilir karari cikiyor. sonra biz mahkeme aciyoruz kuruma cocugu evlatlik almak istiyoruz diye bir yilda o mahkeme suruyor herseyimiz arastiriliyor psikolojimiz atalarimiz toplumdaki yerimiz malimiz mulkumuz vs. ve bizim kutugumuze gectikten sonra biolojik aile pismanuz deyip ilk 5 yil yeniden mahkeme acabilir. kuruma mahkeme aciyor kurum mahkeme karariyla aile bilgilerimizi veriyor ve sonra bize mahkeme aciliyor. alan aile duymadim ama bir iki tane mahkeme ornegi gordum.Merhaba :) merak ettim, çocuğun annesinin pişman olup geri alma hakkı var mı? Yoksa bir daha ulaşamıyor mu?
Zor bir süreçmiş. İnşallah sıkıntı yaşamazsınız, bebeğinizle Mutlu olursunuz.kurum ne bana ne karsi tarafa aile bilgisini vermiyor. cocugunu biraktiktan sonraki ilk bir yil kurum tarafindan aileye mahkeme aciliyor ve aile 3 kez mahkemeye davet ediliyor gelirse cocugunu istiyor musun diye soruluyor o zaman pismanim diye bilir cocugunu alabilir. gelmezse hakim tarafindan evlatlik verilebilir karari cikiyor. sonra biz mahkeme aciyoruz kuruma cocugu evlatlik almak istiyoruz diye bir yilda o mahkeme suruyor herseyimiz arastiriliyor psikolojimiz atalarimiz toplumdaki yerimiz malimiz mulkumuz vs. ve bizim kutugumuze gectikten sonra biolojik aile pismanuz deyip ilk 5 yil yeniden mahkeme acabilir. kuruma mahkeme aciyor kurum mahkeme karariyla aile bilgilerimizi veriyor ve sonra bize mahkeme aciliyor. alan aile duymadim ama bir iki tane mahkeme ornegi gordum.
cok teşekkür ederim.Zor bir süreçmiş. İnşallah sıkıntı yaşamazsınız, bebeğinizle Mutlu olursunuz.
teşekkür ederim Allah evladınıza ömür versin analı babalı büyüsün inşallah. :)Siz ne gzl bir annesiniz bütün yazdiklarinizi okudum. Hic bsy düsünmeyin oglunuzla zamaninizi gzl gecirin. Benimde 1yasinda bir oglum var duygulandirdiniz beni
doguran dgl büyüten gercek annedir kendinizi yipratmayin günah islemediniz siz.
Şiddet olduğuna nasil inanmiyorsun ya? Ben mi yanlış okudum biyolojik ailen sana bebekken şiddet uyguluyor. Şiddetin boyutlari öyle buyukki artik kkomşular arıyor ve şikayet ediyorlar. Haklı olarak sosyal hizmetler seni alıyor. İlk olarak vucundaki dikiş izledi neyin nesi? Bunu biyolojik ailen yapmıştır. Şuanki ailen yapacak değil ya! Canim benim üülkemizdebir çocuğu evlat edinmek çok zor. Öyle önüne gelene vermiyorlar, mutlaka belgelerde bir eksik bir yanlışlık olmustur oyuzden geri çağırılmışsindir. Çünkü bu konular çok hassas. Zaten problem ortadan kalkinca ailene geri verirmişsin. Şimdi sana vucundaki dikiş izledini bile hatirlamayacak yaşta bunu yapan insanlari niye ariyorsun? Emin ol hayatin altust olur. Kafan çok karışır. Bunu 24yasinda bir bayan söylese arastiricam dese amenna ama yapma derim. Gerek yok. Şükür hayattasin iyisn ailen sana sevgiyle yaklasiyor uzerine titriyorlardir eminim. Onlardan gelecek para miras, allahtan gelsin. Bırak bu işi derimDediğim gibi çelişkiler var şiddet olduğuna inanmıyoruz
aynen öyle evlat edinmek hiç kolay değil 7 cettimizi araştırdılar :) psikolojimize sağlığımıza paramıza pulumuza baktılar. evimize gelip düzenimizi incelediler daha neler neler... üstüne üstlük iki yılda mahkememiz sürdü.Şiddet olduğuna nasil inanmiyorsun ya? Ben mi yanlış okudum biyolojik ailen sana bebekken şiddet uyguluyor. Şiddetin boyutlari öyle buyukki artik kkomşular arıyor ve şikayet ediyorlar. Haklı olarak sosyal hizmetler seni alıyor. İlk olarak vucundaki dikiş izledi neyin nesi? Bunu biyolojik ailen yapmıştır. Şuanki ailen yapacak değil ya! Canim benim üülkemizdebir çocuğu evlat edinmek çok zor. Öyle önüne gelene vermiyorlar, mutlaka belgelerde bir eksik bir yanlışlık olmustur oyuzden geri çağırılmışsindir. Çünkü bu konular çok hassas. Zaten problem ortadan kalkinca ailene geri verirmişsin. Şimdi sana vucundaki dikiş izledini bile hatirlamayacak yaşta bunu yapan insanlari niye ariyorsun? Emin ol hayatin altust olur. Kafan çok karışır. Bunu 24yasinda bir bayan söylese arastiricam dese amenna ama yapma derim. Gerek yok. Şükür hayattasin iyisn ailen sana sevgiyle yaklasiyor uzerine titriyorlardir eminim. Onlardan gelecek para miras, allahtan gelsin. Bırak bu işi derim
Biz derken şimdiki ailemBiz diye bahsediyorsunuz, kim var baska merak edenanlamadim?
Ben aileyi bulma peşinde değilim gecmisimin pesindeyimbebeğe şiddet uygulayan bir ailenin nesını merak edıyosun..muge anlıyı ızlıyo musun?
ınan bana keşke arastırmasaydım dıceksın...
tamam merak edıyosun anlıyorum ama bi cahillik etme derım
Trafik kazasida olabilir yada deprem bilmiyoruz zaten yurt kesin bisey söylemiyorŞiddet olduğuna nasil inanmiyorsun ya? Ben mi yanlış okudum biyolojik ailen sana bebekken şiddet uyguluyor. Şiddetin boyutlari öyle buyukki artik kkomşular arıyor ve şikayet ediyorlar. Haklı olarak sosyal hizmetler seni alıyor. İlk olarak vucundaki dikiş izledi neyin nesi? Bunu biyolojik ailen yapmıştır. Şuanki ailen yapacak değil ya! Canim benim üülkemizdebir çocuğu evlat edinmek çok zor. Öyle önüne gelene vermiyorlar, mutlaka belgelerde bir eksik bir yanlışlık olmustur oyuzden geri çağırılmışsindir. Çünkü bu konular çok hassas. Zaten problem ortadan kalkinca ailene geri verirmişsin. Şimdi sana vucundaki dikiş izledini bile hatirlamayacak yaşta bunu yapan insanlari niye ariyorsun? Emin ol hayatin altust olur. Kafan çok karışır. Bunu 24yasinda bir bayan söylese arastiricam dese amenna ama yapma derim. Gerek yok. Şükür hayattasin iyisn ailen sana sevgiyle yaklasiyor uzerine titriyorlardir eminim. Onlardan gelecek para miras, allahtan gelsin. Bırak bu işi derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?