- Konu Sahibi garipbirkelebek
Etradimizda nufus kagidinda yazan isminden farkli isim kullanan o kadar cok ki. Sen gozune gozune sokmazsan eger garipsemez. Belki sadece sorar neden boyle diye, evdekiler ebru demeyi tercih etmisler dersin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gobek adım dersnEbru nıye yazmıyor demez mi
Sorun eder mi acabaEtradimizda nufus kagidinda yazan isminden farkli isim kullanan o kadar cok ki. Sen gozune gozune sokmazsan eger garipsemez. Belki sadece sorar neden boyle diye, evdekiler ebru demeyi tercih etmisler dersin.
Haklısın26 yasındayım çocukluğumdan berı bılıyorum ama öz anne babamla hayatımda kaç kere görüştüm biliyor musun tam 10 kere bu yasıma kadar sadece ve düğünde ya da baydamda nasıl nefret etmem söyler misiniz?
Güveni sarsılır diye korkuyorumanlatmalisin bunda utanacagin birsey yok.eminim anlayis gosterir.
Böyle tanıdığım biri var.Sorun eder mi acaba
Sonuna kadar saklamayı düşündümHaklısın
Bence sen de affet
Şu an sen daha hayırlı bi yerdesin.
Böylesi daha iyi değil mi
Onlarda olmayı istemezdin değil mi.?
Nişanlından böyle bir şeyi ne kadar saklayabilirsin
Belki sana daha çok sarılır. Daha çok sahiplenir.bilemezsnGüveni sarsılır diye korkuyorum
Herkes başka tepki verir amaBöyle tanıdığım biri var.
Nüfus başka.
Herkesin kullandığı ismi başka
Kimse dert etmiyor
Bi bilsemBelki sana daha çok sarılır. Daha çok sahiplenir.bilemezsn
Sence saklayabilir mısınSonuna kadar saklamayı düşündüm
Kaç yıldır birliktesiniz.sevgilisinizBi bilsem
2 senedir sonsuza kadar saklayamam tabi kiKaç yıldır birliktesiniz.sevgilisiniz
Sanıyorum ben söylerdim2 senedir sonsuza kadar saklayamam tabi ki
Ben zaten onlara hiç Özlem duymuyorum sadece tek şey kızgınlık var içimdeSanıyorum ben söylerdim
İçimde tutamazdım
Beni küçük görecek biri ile zaten birlikte olmazdım.
Sizi de küçük göreceğini sanmıyorum
Nüfus kağıdını görecek belki
Anlayacak
Belki sen anlatacaksın sonra
Her işte bi hayır vardır
Senin halana verilmende bile bir hayır ara canımcım
Öz olanlarla yaşarken belki başına kötü birşey gelecekti.
Ben tek isim konusunda yanlış anlaşılmaktan korkuyorumBak canim karsimizdakilerin hakkimizda dusunduklerini kismen biz olustururuz. Evlatlik olmak ayip gunah falan degil. Ben evlatliktim uhu uhu dersen sana bakis acisi farkli olur ben paylasilamayan cocuktum dersen baska olur. Amiyane tabirle kendi reklamini nasil yaptigin onemli.
Anlatmaya korkuyorum işte