- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
ama benımkı yazmıyor işte sorunda orada zatenBenim eşimin de iki adı var ama o birini kullanıyor. İkinci adının kimlikte yazdığını sonradan öğrendim, hiç de bahsetme gereği duymadı.
Siz çok rahat bir şekilde ikinci ismi ekletebilirsiniz kafanıza takiyorsaniz
eşim olacak kişi bunu sorun etmez mi?
hayır benı kandırdın neden bastan söylemedın falan der belkıbu adımı kimliğime yazdırmamışlar diyeceksiniz, eğer neden ismin kimlikte yazmıyor diye arıza çıkaracak kişilikte bir adamsa evlenmeyin zaten.
korkuyorum anlatmaya anne baban kım dıyecek dayımlar demek istemıyorumAMA ayıp değil ki
Siz yüz karası bir suç işlemediniz
Ve bunu da aynı busaflıkta başınız dik rahatça anlatmalısınız....
bilemıyrum genelde erkekler sorun edıyor ya bana nıye söylemedın vs vs gıbıAllah aşkına neden sorun etsin? Bir psikopatla evlenmiyorsanız tabii...
Ve şu evleneceğiniz kişilerden böyle gerekli gereksiz korkuyor, çekiniyorsanız neden evleniyorsunuz?
hayır benı kandırdın neden bastan söylemedın falan der belkı
tum akrabalar bılmıyor aslındaHer ne kadar söylemem diye diretsen de kesinlikle söylemen lazım..gizlilik üstüne evlilik olmaz..sonradan öğrenirse ( ki öğrenmemesi mümkün değil senin bütün akrabaların biliyordur) sana olan bütün güveni sarsılır telafisi mümkün olmaz.
ya bana inanmazsa?
senın erkek arkadasının adı iki adı olsa sen ona hep ikinci adıyla seslensen bı de baksan kı kımlıkte tek ısmı yazıyor o zaman guvenın kırılmaz mıtamam işte bunu güvensizlik konusu yapıp bunun için seni kıracak adamla evlenme zaten.
adım bu ama kimlikte yazmıyor, söylemek aklıma bile gelmedi diyeceksin, bunun için sana güveni sarsılacaksa o güvenin temeli sağlam değildir zaten.
korkuyorum anlatmaya anne baban kım dıyecek dayımlar demek istemıyorum
kısaca hakan benım ıkıncı adımı annemler kımlığe ekletmemışler diyeceğim değil mi? pekı bugun mu söyleyeyım çarsamba mı? ehlıyete gıdınce zaten görecekİnanmazsa mı ?
Demekki bu kadar basit konuda ağzınızdan çıkan şeye inanmıyorsa daha büyük konularda bu kişiyle sıkıntı yaşarsınız.
Ve şahsen ben sevgisinden saygısından şüphe ederdim.
İnanmaması içinde bir neden yok.
Basit demem den kastim erkek arkadaşına anlatmak bunu belirteyim
Yoksa yaşadığınız ciddi bir problem....
kv kp de öğrenr sonra ve görümceler bundan çekiniyorum aslındaÇok rahat ifade etmelisiniz kendinizi
sÖYLEYİN ne olacak hatta olduğu gibi anlatın detay sormak isterse.
herkes öyle diyor ancak ben bu durumun bılınmesını ıstemıyorum hele hele evlenırken aslaBu konu isimden daha derin bir mevzu. Bana gore evlenmeden anlatilmasi gerek. Er ya da gec ogrenir kabak senin basina patlar. Sen utaniyor olabilirsin ama utanacak bir sey yok aslinda .
kısaca hakan benım ıkıncı adımı annemler kımlığe ekletmemışler diyeceğim değil mi? pekı bugun mu söyleyeyım çarsamba mı? ehlıyete gıdınce zaten görecek
bilemıyrum genelde erkekler sorun edıyor ya bana nıye söylemedın vs vs gıbı
Bilenler var ama..bence empati yap o senden böyle bişey saklasa sen sonradan öğrensen hatta başkasından öğrensen üzülmezmiydin senle paylaşmadığı için ..?tum akrabalar bılmıyor aslında
kv kp ve görümcelerden çekiniyorum aslında benSorarsa madem öyle söyleyin
Ama yalan yalanı doğurur bunu söyleyim...
Sanki evlatlık verilmek ayıp yada sizin hatanızmış gibi çok irdeliyorsunuz.
Hassassınız anlıyorum ama bu kadarda sıkıntı yapmayın gerçekten sorun yok ortada...
kv kp de öğrenr sonra ve görümceler bundan çekiniyorum aslında
bu akşam görüşeceğiz mesela hemen söylesem miAh şu gözümüzde büyüttüğümüz erkekler.. 5 para etmez de çoğu..
Şimdi ben olsam söylerim. Hiç de çekinmem. Söylememek daha kötü bence. Ve tabii söylesem de söylemesem de benim kararım. İki durumu da sorun edemez. Edecek adamla evlenilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?