evlatlık olmak ve isim kargaşası?

ama benımkı yazmıyor işte sorunda orada zaten

Allah aşkına neden sorun etsin? Bir psikopatla evlenmiyorsanız tabii...

Ve şu evleneceğiniz kişilerden böyle gerekli gereksiz korkuyor, çekiniyorsanız neden evleniyorsunuz?
bilemıyrum genelde erkekler sorun edıyor ya bana nıye söylemedın vs vs gıbı

hayır benı kandırdın neden bastan söylemedın falan der belkı

tamam işte bunu güvensizlik konusu yapıp bunun için seni kıracak adamla evlenme zaten.
adım bu ama kimlikte yazmıyor, söylemek aklıma bile gelmedi diyeceksin, bunun için sana güveni sarsılacaksa o güvenin temeli sağlam değildir zaten.

tum akrabalar bılmıyor aslında

ya bana inanmazsa?

İnanmazsa mı ?
Demekki bu kadar basit konuda ağzınızdan çıkan şeye inanmıyorsa daha büyük konularda bu kişiyle sıkıntı yaşarsınız.
Ve şahsen ben sevgisinden saygısından şüphe ederdim.
İnanmaması içinde bir neden yok.
Basit demem den kastim erkek arkadaşına anlatmak bunu belirteyim
Yoksa yaşadığınız ciddi bir problem....

senın erkek arkadasının adı iki adı olsa sen ona hep ikinci adıyla seslensen bı de baksan kı kımlıkte tek ısmı yazıyor o zaman guvenın kırılmaz mı

kısaca hakan benım ıkıncı adımı annemler kımlığe ekletmemışler diyeceğim değil mi? pekı bugun mu söyleyeyım çarsamba mı? ehlıyete gıdınce zaten görecek

Bu konu isimden daha derin bir mevzu. Bana gore evlenmeden anlatilmasi gerek. Er ya da gec ogrenir kabak senin basina patlar. Sen utaniyor olabilirsin ama utanacak bir sey yok aslinda .

Bu konu isimden daha derin bir mevzu. Bana gore evlenmeden anlatilmasi gerek. Er ya da gec ogrenir kabak senin basina patlar. Sen utaniyor olabilirsin ama utanacak bir sey yok aslinda .
herkes öyle diyor ancak ben bu durumun bılınmesını ıstemıyorum hele hele evlenırken asla

kısaca hakan benım ıkıncı adımı annemler kımlığe ekletmemışler diyeceğim değil mi? pekı bugun mu söyleyeyım çarsamba mı? ehlıyete gıdınce zaten görecek

Sorarsa madem öyle söyleyin
Ama yalan yalanı doğurur bunu söyleyim...
Sanki evlatlık verilmek ayıp yada sizin hatanızmış gibi çok irdeliyorsunuz.
Hassassınız anlıyorum ama bu kadarda sıkıntı yapmayın gerçekten sorun yok ortada...

bilemıyrum genelde erkekler sorun edıyor ya bana nıye söylemedın vs vs gıbı

Ah şu gözümüzde büyüttüğümüz erkekler.. 5 para etmez de çoğu..

Şimdi ben olsam söylerim. Hiç de çekinmem. Söylememek daha kötü bence. Ve tabii söylesem de söylemesem de benim kararım. İki durumu da sorun edemez. Edecek adamla evlenilmez.

kv kp ve görümcelerden çekiniyorum aslında ben

bu akşam görüşeceğiz mesela hemen söylesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…