• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlatlık olmak ve isim kargaşası?

Çok gereksiz bir saklayış.
Ben olsam evleneceğim kişiden saklamam bunu.
Ama söylemek zorunda da değilsiniz.
Gamze ismini taşımayın bence direkt Ebru olarak değiştirin. Zaten bırakıp giden annenin isimlendirmesinin durması da gereksiz.
zaten herkes ebru dıyor kımlıkte gamze yazıyor ben kımlıkte yazdığı için hem gamze hem ebru dıye tanıtıyorum kendımı

Böyle bir durumu anlamayan kişiyle gercekten evlenmeyin...
Ben eşimi ilk tanidigim zamanlarda söylemistim uzerinden 8 yil gecti evlendik ve öz ailemle gecen yil eşimin araciliyla kavustum gibi oldu ...benim sabrimi sakinligimi hep takdir eder özel bi insansin der ben olsam kaldiramazdim der ve bu konudaki alinganliklatimda hep destek olur.
Bu arada ben haric 7 kardesim daha var ( ablalar abiler) en kucuk ben.
ben tek hissediyorum kendımı dayımla yengemın başka çocukları daha var ama

O terkedilmişlik hissi bende hic gecmedi simdi gidiyorum oturup sohbet ediyoruz ama hep eksigim hep kirgin bir köşe icimde...
Bana cok nazik davranıyorlar sevdigim şeyleri pisiriyor annem ogluma candanlar ama ama ama...saygisizlik yapmam takdir boyleymis sorgulamak ne haddime...

yani öz olanların senden sonra çocukları olmuş mu.
çok haklısın . yani gerçeği öğrenmek eminim ki çok zordur . yaşamadım bilemiyorum ama .
şimdi yaşın kaç bilmiyorum . sanki bu durumu yeni öğrenmişsin gibi bi his oluştu bende
çünkü çok nefret varmiş gibi hissediyorum. yani bazı şeyler yerleşmemiş . atlatılamamış .
psikolog ile görüştün mü. sana destek olacaktır .

söylemez isen ve eşin bunu sonradan bi şekilde öğrenir ise sana güveni kalmayacaktır. böyle bi gerçeği benden nasıl sakladın. bana güvenmedin mi inanmadın mı demeyecek mi.

bi kere çocuğun soy bağını değiştirmek suçundan hepsi yargılanır. ortaya çıkarsa seni onların kütüğüne geçirirler. isim konusuna gelincede iki ismi olan ama kimlikde yazmayan çok insan var bence sorun olmaz.

merhaba,
ben doğduğumda annem ve babam benı halama evlatlık vermışler yani öz anne ve babam yengem ile dayım oluyorlar halamın çocuğu olmayınca benı o buyutmuş onlara anne baba dedim yıllarca asıl anne babama ise dayı ve yenge dedim. yılda bir kere görüyorum kendilerini ve nefret ediyorum benı evlatlık verdikleri için hem de maddi sorunları vs olmamasına rağmen.
neyse asıl sorun şu ki ben doğduğumda adımı öz annem babam gamze koymuş kimlikte de adım böyle yazıyor halam sonradan ebru olarak değiştirmiş yıllarca beni ebru olarak çağırdı bende bu ismi kullandım ama facede instagramda arkadaslar arasında hep ebru gamze diye tanıttım kendimi aileme kızdığım için onların verdiği ismi kullanmak istemedim. şimdi bir erkek arkadasım var 2 senedir birlikte olduğum ve evlilik yolundayız ona da dahil hiçbir arkadasıma evlatlık olduğumu söylemedim söylemeyeceğim de. o beni ebru gamze diye tanıyor ama hep ebru diye seslenir çarşamba gunu emnıyetten ehlıyetımı almaya gıdeceğiz o götürecek beni ama resmi belgede adımı sadece gamze soyadı x yazıyor görünce ne yapar? iki adım olduğunu biliyor ama hep ebru demeyi tercih etti resmin adımın ebru olmadığını görünce bana güveni kırılır mı?
Skntı olmaz ki cok ınsan var kımlık teki adı degısık olanlr ole alıstgn ıcın onu kullandm dersn bi sorun olmaz

Her ne kadar söylemem diye diretsen de kesinlikle söylemen lazım..gizlilik üstüne evlilik olmaz..sonradan öğrenirse ( ki öğrenmemesi mümkün değil senin bütün akrabaların biliyordur) sana olan bütün güveni sarsılır telafisi mümkün olmaz.

O terkedilmişlik hissi bende hic gecmedi simdi gidiyorum oturup sohbet ediyoruz ama hep eksigim hep kirgin bir köşe icimde...
Bana cok nazik davranıyorlar sevdigim şeyleri pisiriyor annem ogluma candanlar ama ama ama...saygisizlik yapmam takdir boyleymis sorgulamak ne haddime...
ben nefret edeıyorum neredeyse onları görmek bıle ıstemıyorum

yani öz olanların senden sonra çocukları olmuş mu.
çok haklısın . yani gerçeği öğrenmek eminim ki çok zordur . yaşamadım bilemiyorum ama .
şimdi yaşın kaç bilmiyorum . sanki bu durumu yeni öğrenmişsin gibi bi his oluştu bende
çünkü çok nefret varmiş gibi hissediyorum. yani bazı şeyler yerleşmemiş . atlatılamamış .
psikolog ile görüştün mü. sana destek olacaktır .

söylemez isen ve eşin bunu sonradan bi şekilde öğrenir ise sana güveni kalmayacaktır. böyle bi gerçeği benden nasıl sakladın. bana güvenmedin mi inanmadın mı demeyecek mi.
26 yasındayım çocukluğumdan berı bılıyorum ama öz anne babamla hayatımda kaç kere görüştüm biliyor musun tam 10 kere bu yasıma kadar sadece ve düğünde ya da baydamda nasıl nefret etmem söyler misiniz?

bi kere çocuğun soy bağını değiştirmek suçundan hepsi yargılanır. ortaya çıkarsa seni onların kütüğüne geçirirler. isim konusuna gelincede iki ismi olan ama kimlikde yazmayan çok insan var bence sorun olmaz.
eşim olacak kişi bunu sorun etmez mi?

Back
X