• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlatlık olmak ve isim kargaşası?

herkes öyle diyor ancak ben bu durumun bılınmesını ıstemıyorum hele hele evlenırken asla

Evlendikten sonra ogrenirse; neden sakladi bunu benden diyerek tavir koyabilir. Evlililigin bu konu yuzunden sarsilmasini ister misin.

Seni buyuten kimse odur anne baban. Koyduklari isimden bile utaniyorsun ve haklisin bence. Yalniz ben erkek olsam bu durumu evlenmeden once bilmek isterdim.

Neden bu kadar korkuyorsun...seni bırakır diye mi?
Eğer ki hiç suçum olmadığı halde, bi erkek bu konu yüzünden bırakacaksa ne derim biliyormusun, "beni gerçekten sevmemiş"
Gerçek yüzünü gördüm işte derim.

Neden bu kadar korkuyorsun...seni bırakır diye mi?
Eğer ki hiç suçum olmadığı halde, bi erkek bu konu yüzünden bırakacaksa ne derim biliyormusun, "beni gerçekten sevmemiş"
Gerçek yüzünü gördüm işte derim.
yalancı konumuna düşmekten korkuyorum ben aslında

senın erkek arkadasının adı iki adı olsa sen ona hep ikinci adıyla seslensen bı de baksan kı kımlıkte tek ısmı yazıyor o zaman guvenın kırılmaz mı

kırılmaz tabi ki ne alakası var, ha bana tamamen yanlış bir isim söylemiştir, o ismi benden başka kullanan yoktur o zaman bozulurum, ama anası babası bile atıyorum veysel derken kimliğinde orhan yazıyorsa ve bana kendini veysel orhan diye tanıttıysa bunu neden sorun edeyim ki?
kaldı ki benim kuşağımda (80 ler) çok vardır öyle nufus memurunun işgüzarlığı yüzünden kimliğine farklı isim yazılan insan, hepsine güvenmeyecek olsaydık ooooo

Evlendikten sonra ogrenirse; neden sakladi bunu benden diyerek tavir koyabilir. Evlililigin bu konu yuzunden sarsilmasini ister misin.

Seni buyuten kimse odur anne baban. Koyduklari isimden bile utaniyorsun ve haklisin bence. Yalniz ben erkek olsam bu durumu evlenmeden once bilmek isterdim.
kimlikteki adı ile kullandığı farklı olunca guvenın sarsılmaz mıydı

kimlikteki adı ile kullandığı farklı olunca guvenın sarsılmaz mıydı

Tamam da aciklaman gayet basit. Ben annemin bana verdigi ismi kullaniyorum . Biyolojik anne ve babam farkli. O yuzden kimligimde farkli bir isim yaziyor. Ben bu isimden utaniyorum da deme. Ileride karisiklik oldugu icin bu isimi degistirmeyi dusunuyorum dersin. Evlatlik verilme meselesini mumkun oldugunca kisa gec.

nasıl gireyım pekı konuya?

Benim için önemli hassas bir konu var. Akşam sessiz bir yerde görüşebilir miyiz? diye mesaj atın ya da arayın.
Zaten soracaktır buluşunca.
Biliyorsun Ebru ve Gamze olarak 2 ismim var. Seninle bir ömür planlarken herşey şeffaf olsun isterim. İsimlerimin bir hikayesi var.. Öncelikle biyolojik annem şu anki dayımın eşi....
şeklinde anlatın herşeyi.
Güçlü bir kadın olarak anlatın.
Ezilmeyin, ezdirmeyin.

merhaba,
ben doğduğumda annem ve babam benı halama evlatlık vermışler yani öz anne ve babam yengem ile dayım oluyorlar halamın çocuğu olmayınca benı o buyutmuş onlara anne baba dedim yıllarca asıl anne babama ise dayı ve yenge dedim. yılda bir kere görüyorum kendilerini ve nefret ediyorum benı evlatlık verdikleri için hem de maddi sorunları vs olmamasına rağmen.
neyse asıl sorun şu ki ben doğduğumda adımı öz annem babam gamze koymuş kimlikte de adım böyle yazıyor halam sonradan ebru olarak değiştirmiş yıllarca beni ebru olarak çağırdı bende bu ismi kullandım ama facede instagramda arkadaslar arasında hep ebru gamze diye tanıttım kendimi aileme kızdığım için onların verdiği ismi kullanmak istemedim. şimdi bir erkek arkadasım var 2 senedir birlikte olduğum ve evlilik yolundayız ona da dahil hiçbir arkadasıma evlatlık olduğumu söylemedim söylemeyeceğim de. o beni ebru gamze diye tanıyor ama hep ebru diye seslenir çarşamba gunu emnıyetten ehlıyetımı almaya gıdeceğiz o götürecek beni ama resmi belgede adımı sadece gamze soyadı x yazıyor görünce ne yapar? iki adım olduğunu biliyor ama hep ebru demeyi tercih etti resmin adımın ebru olmadığını görünce bana güveni kırılır mı?

kırılmaz mı? 2 yıllık evliliğe gidilen bir ilişide hiç böylesine önemli bir şey gizlenir mi? ayıp değil bir şey değil ki öyle olsa bile sizin ayıbınız hiç değil! Allah aşkına hemen söyleyin, çok yanlış yapıyorsunuz.

kırılmaz tabi ki ne alakası var, ha bana tamamen yanlış bir isim söylemiştir, o ismi benden başka kullanan yoktur o zaman bozulurum, ama anası babası bile atıyorum veysel derken kimliğinde orhan yazıyorsa ve bana kendini veysel orhan diye tanıttıysa bunu neden sorun edeyim ki?
kaldı ki benim kuşağımda (80 ler) çok vardır öyle nufus memurunun işgüzarlığı yüzünden kimliğine farklı isim yazılan insan, hepsine güvenmeyecek olsaydık ooooo
anladım o zaman sorun etmez inşallah

Back
X