• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlatlık olmak ve isim kargaşası?

Anlıyorum..
İsim konusunu hiç sorun etme. Gamze ismini hiç bilmiyor değilki, seni iki isimli sanıyor ve Ebruyu tercih ediyor. Bu sıkıntı değil.

Fakat ben olsam anlatırım. Aramızda kalmasını özellikle rica eder ve paylaşırım, ağlarım da karşısında, ne olacak ki.. Hayat arkadaşı olacaksınız, şeffaf olman çok doğal.Bu ayıp değil günah değil, senlik bir durum değil.
Mutluluklar dilerim
teşekkür ederim :)) ama yalancı gibi hissetmek istemıyorum kendımı o yuzden saklama gereği duydum hep

çarşamba gunuen kadar bşy yapmam lazım

Hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Kimliğimi öyle yazdirmislar ama annemler bana bu isimle sesleniyor dersiniz olur biter.
Bende anlatma taraftarıyım ama ileride öğrenirse de bir zahmet anlayışlı olsun.

Kabul ettiğiniz hayat gerçek hayatinizdir. Yalan yok ortada.

Siz nasıl öğrendiniz bunu ve kimler biliyor ?

neden kımlıkte yazmıyor vs derse?
erkek arkadasın ilerdede hayatında duunecegin biri ise acıkla . degilse sacmalık işte de. ki birsürü böyle insan var adı secil anne babası arzu demiş gibi. benim de nufusta yazan ismimle annemlerin söylediği farklı idi kelime benzerdi . ilk esime söylerken zorlanmıstım sonra dedim niye takmısım bunu. oda anlayısla karsıladı

Bunu anlatmaktan neden gocunuyorsunuz ki hırsızlık değil sapkinlik değil. Gayet elinizde olmayan bir durum. Öyle vovv büyük kabullenilmeyecek birsey yok sevgiliniz açısından.

İnsani derinden yaralayan seyler eger esinizi/nisanlinizi doğrudan ya da dolayli sekilde etkilemiyorsa anlatma zorunlulugu oldugunu dusunmuyorum. Benim gobek adim ebru ama kimlige gecirmemisler deyip gecersin. Aile arasinda da ebru diye cagiriliyorsunuz sonuc olarak.

Mahkeme yoluyla ismini degiştire bilirsin gidip başvuru yapıyorsun mahkeme masrafı var sadece bildigim kadarı ile sorun tamamen ortadan kalkar bu şekilde.

Hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Kimliğimi öyle yazdirmislar ama annemler bana bu isimle sesleniyor dersiniz olur biter.
Bende anlatma taraftarıyım ama ileride öğrenirse de bir zahmet anlayışlı olsun.

Kabul ettiğiniz hayat gerçek hayatinizdir. Yalan yok ortada.

Siz nasıl öğrendiniz bunu ve kimler biliyor ?
Aile Büyük'leri biliyor sadece ben bunu bilerek büyüdüm çünkü hissettim hissediyorsunuz zor değil ki

erkek arkadasın ilerdede hayatında duunecegin biri ise acıkla . degilse sacmalık işte de. ki birsürü böyle insan var adı secil anne babası arzu demiş gibi. benim de nufusta yazan ismimle annemlerin söylediği farklı idi kelime benzerdi . ilk esime söylerken zorlanmıstım sonra dedim niye takmısım bunu. oda anlayısla karsıladı
Hiç tepki göstermedi mi

İnsani derinden yaralayan seyler eger esinizi/nisanlinizi doğrudan ya da dolayli sekilde etkilemiyorsa anlatma zorunlulugu oldugunu dusunmuyorum. Benim gobek adim ebru ama kimlige gecirmemisler deyip gecersin. Aile arasinda da ebru diye cagiriliyorsunuz sonuc olarak.
Evet sadece öz ailem birkaç kez Gamze dedi

iki adım olduğunu biliyor ama hep ebru demeyi tercih etti resmin adımın ebru olmadığını görünce bana güveni kırılır mı?

Niye sorun olsun ki. Eger sorarsa isim anlaşmazlığı olmus sonra da ebru demeye başlamışlar dersin zaten oyle de olmus aslında. Cok da anormal bir durum degil. En az 10 ogrencim var kimlikteki ismini kullanmayan.

Ama esin yani. Ondan böyle bir durumu saklamak çok sacma olur. 3 günlük bir durum değil ki bu. bir ömürlük yani.

2 yillik sevgilinin bunlari bilmemesi zaten kandirilma hissini yasamasina yeter. Bu bahane ile durumu izah et. Ya terk eder ya devam edersiniz. Ama en azindan saglam ilerlersiniz. Ayip degil gunah degil niye sakliyosun boyle bi seyi

hiç önemli değil bunlar siz iyi bir ortamda nüyümedinizmi sevilmedinizmi sevmedinizmi değer yargılarınız oluşmadımı var olduğunuz ailede o halde ne diye kendinizi yıpratıyorsunuz bana kalırsa kimsedende nefret etmenize gerek yok

Back
X