merhaba,
ben doğduğumda annem ve babam benı halama evlatlık vermışler yani öz anne ve babam yengem ile dayım oluyorlar halamın çocuğu olmayınca benı o buyutmuş onlara anne baba dedim yıllarca asıl anne babama ise dayı ve yenge dedim. yılda bir kere görüyorum kendilerini ve nefret ediyorum benı evlatlık verdikleri için hem de maddi sorunları vs olmamasına rağmen.
neyse asıl sorun şu ki ben doğduğumda adımı öz annem babam gamze koymuş kimlikte de adım böyle yazıyor halam sonradan ebru olarak değiştirmiş yıllarca beni ebru olarak çağırdı bende bu ismi kullandım ama facede instagramda arkadaslar arasında hep ebru gamze diye tanıttım kendimi aileme kızdığım için onların verdiği ismi kullanmak istemedim. şimdi bir erkek arkadasım var 2 senedir birlikte olduğum ve evlilik yolundayız ona da dahil hiçbir arkadasıma evlatlık olduğumu söylemedim söylemeyeceğim de. o beni ebru gamze diye tanıyor ama hep ebru diye seslenir çarşamba gunu emnıyetten ehlıyetımı almaya gıdeceğiz o götürecek beni ama resmi belgede adımı sadece gamze soyadı x yazıyor görünce ne yapar? iki adım olduğunu biliyor ama hep ebru demeyi tercih etti resmin adımın ebru olmadığını görünce bana güveni kırılır mı?