• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlatlık olmak ve isim kargaşası?

Belki baglanmaktan korktular... Annenle yüzles bence. Cahilliklerine ver. Seni yetistiren annenin de hatasi var. Ama sevgilerinden süphe etme. Herkesle yüzles bence. Icini dök. Sen üzülecegine onlar üzülsün. Icine atarsan ilerde problemler yasayabilirsin
Çok içime attım zaten biyolojik annemi gördüğümde anne bile demek gelmiyor ki içimden onları anne baba olarak benimseyemiuorum

Çok içime attım zaten biyolojik annemi gördüğümde anne bile demek gelmiyor ki içimden onları anne baba olarak benimseyemiuorum
canım onlar senden anne demeni bekliyor mu sence
kadın da üzülüyordur bana sorarsan
canım benim .
aslında ne kadar da şu an yanında büyüdüğün insanlar sence haklı olsa da . bi kadından çocuğunu istemek vicdansızlık .
doğurup vermek ayrı vicdansızlık.

ehliyetini aldın mı.
bu sıkıntı çıkmamıştır inşallah
merak ettim . yazmamışsın da.

canım onlar senden anne demeni bekliyor mu sence
kadın da üzülüyordur bana sorarsan
canım benim .
aslında ne kadar da şu an yanında büyüdüğün insanlar sence haklı olsa da . bi kadından çocuğunu istemek vicdansızlık .
doğurup vermek ayrı vicdansızlık.

ehliyetini aldın mı.
bu sıkıntı çıkmamıştır inşallah
merak ettim . yazmamışsın da.
hayır şu an bulunduğum ailem bana kol kanat gerdi ben bıyolojık anne babaya kzııyorum hep belki anne baba dememi beklemiyorlar ama evladına sahip çıkmamak eşya verir gibi ya da ödünç birşey verir gibi insanın çocuğunu vermesini aklım almıyor almayacakta..
ehliyetimi aldım bi sorun çıkmadı kimliğime bakmadı bile zaten

merhaba,
ben doğduğumda annem ve babam benı halama evlatlık vermışler yani öz anne ve babam yengem ile dayım oluyorlar halamın çocuğu olmayınca benı o buyutmuş onlara anne baba dedim yıllarca asıl anne babama ise dayı ve yenge dedim. yılda bir kere görüyorum kendilerini ve nefret ediyorum benı evlatlık verdikleri için hem de maddi sorunları vs olmamasına rağmen.
neyse asıl sorun şu ki ben doğduğumda adımı öz annem babam gamze koymuş kimlikte de adım böyle yazıyor halam sonradan ebru olarak değiştirmiş yıllarca beni ebru olarak çağırdı bende bu ismi kullandım ama facede instagramda arkadaslar arasında hep ebru gamze diye tanıttım kendimi aileme kızdığım için onların verdiği ismi kullanmak istemedim. şimdi bir erkek arkadasım var 2 senedir birlikte olduğum ve evlilik yolundayız ona da dahil hiçbir arkadasıma evlatlık olduğumu söylemedim söylemeyeceğim de. o beni ebru gamze diye tanıyor ama hep ebru diye seslenir çarşamba gunu emnıyetten ehlıyetımı almaya gıdeceğiz o götürecek beni ama resmi belgede adımı sadece gamze soyadı x yazıyor görünce ne yapar? iki adım olduğunu biliyor ama hep ebru demeyi tercih etti resmin adımın ebru olmadığını görünce bana güveni kırılır mı?
Yalanla bu is nekdr surer senin utancak ayiplancak bir durumun yok.bence soyle

Ayrica ezan okunurken hangi isimi kullandiysan olurken de o isimle anilip namazi kiliniyor oyuzden gercek ismin cok onemli

Arkadaşlar evlatlık olduğumu da ismimin kimlikte bu Yüzden yazmadığını da anlattım sadece dinledi biraz da şaşırdı ama hiçbirşey yapmadı boşuna tedirgin olmuşum çok teşekkür ederim yorum yapan herkese

Neden anlatmıyorsunuz ki bunda utanılcak bir şey yok tabi ki haddim değil karışmak siz bilirsiniz. İsmimi değiştirmişler ama nüfusa geçirmemiş ailem dersiniz olur biter. Güven kırılcak bir mesele yok.

Back
X