evlatlık olmak

Sana daha evvel orneklerini verenler olmustur illa ama bende kayitsiz kalamadim...
Bende kucukken annemin oz olmadigini dusunur buna icten icten inanirdim ve hepte oz annemin biryerlerden cikip gelecegini beni geri alacagini dusunurdum.hemen onuda affetmiycem ama insallah gecerli sebepleri vardir diye hayal ederdim.
32 yasina geldim ne yazik ki annem oz mus..
hic anne sevgisi gormedim anne ilgisi...
hep cirkin oldugum icin beni sevmedigini dusundum ama nice cirkin cocuklari anneleri opup kokluyordu..
annem hep bana bir fazlalik onun hayatinda bir yuk istenmeyen birsey muamelesi yapti derinden hissettirdi soyledi...
benimde bir bebegim var anneler ANNE OLMALİ yaaa...
Anneler nasil kokar??
ben bilmiyorum
Hasta oldugumda hic sirkeli bez konmadi anlima mesela...
KV deme kiziyorum anlasamiyoruz sevmiyorum onu belki inanmassin kayinvalidem le anneme baktigimda ayni seyi hissediyorum...
bir sogukluk her ikisinde bir iticilik ve icten icten istenmedigimi bagiriyor gozleri ..
annem beni sevmiyor sebebide abim 2 yasindayken dogmus olmam bir yaramaz cocukla bas edemezken korunmadiklari icin dunyaya gelmem..
kendi annem yerine senin ki gibi bir uvey annem olsaydi daha mi mutlu olurdum acaba??
Allahim lutfen beni ve isteyenleri hakkiyla analik yapan kadinlardan yap lutfennnn....

durumumuza çok üzüldüm gerçekten siz bence. Çok iyi bir anne olacaksınız

Peki uğur size benziyor mu aranız nasıl
öz annen tanıdık mi onunla ilgili bir bilgiye ulaşınız mi üvey baban ile öz annen yasak ilişki yaşamış ve Uğur dünyaya gelmiş normal olarak uğurda bunları öğrenecek
bir gün birileri çıkıp onada pat diye söyleyecekler aile olarak bence oturup en azından uğur için nasıl bir açıklama yapılacak onu düşünün birde annenle baban bu yasak ilişki yüzünden mi ayrılmış

Ben sonradan biraz süphelendim ama annenize buradan bahsetmissiniz ve iyice paniklemis yani inaniyorum size, gerci keske öz anneniz olsaymis... Herneyse... Böyle seyler var tabii ki, benimde yakinlarimdan bildigim bir iki örnek var... Allah yardimciniz olsun... Gercekleri bilmeniz hakkinizdi ilk mesajimdada yazmistim, tabiiki bu sevginizi degistirmemesi lazim sizi cok güzel büyütmüsler... Heleki Anneniz, ah o anneniz gercekten cennetlik, babaniz onu öz annenizle aldatmis ve üstüne sizin öz annenizden bide cocugu olmus ve o buna ragmen sizi o kadar cok sevmis ve kaybetmekten bukadar korkuyor... Daha sIkI sarilin Annenize!!! Peki kardesiniz gercekleri biliyormu? Acikcazi onun durumu asil feci olan, enistesi aslinda öz babasi, bu bence aci, babasi yakininda olmasina ragmen o baskasini babasi bilmis... Baya karisiklik sizi bekliyor ama Annenize daha bi baglanin daha bi sevin, gercektende ANNE, helal olsun... Acikcasi ben evladina sagip ciktigim kadin beni sirtimdan vursa onun evladini bukadar sevebilirmiydim bilemiyorum...

[QUOTE="
Evlatlık alan ablaya da diyorum ki gönül ister ki herkes sussun ama her ailede ortalığı karıştırmaya meyilli biri var oluyor siz bence onlar ulaşmadan söyleyin kızınıza ama anlayabileceğini düşündüğünüz bir yaşta inanın bu çok güzel bir duygu sizi yüreğinde büyütüp hiçbir kan bağı olmadan seven bu kadar büyük bir ailenin olması mükemmel bir duygu.[/QUOTE]

Canım benim kan bağı hiçbir şey inan.. Sevgi, emek ve paylaşmak... Evlat sevgisi de böyledir, hiçbir farkı yok.. Çok mutlu oldum böyle düşünmene... Ortalığı karıştırmak isteyenler her zaman olacak evet.. Ben de yaşayarak göreceğim bazı şeyleri...
Sevgiyle kal..

öğrenmişsin gerçeği hakkında hayırlısı olsun

ailen ne iyi insanlarmış öz ana babalardan çok ilgilenmişler sevmişler helal olsun.

yok annem babam 3 yıl önce başka nedenden ayrıldı uğur bana benzemiyor o babama çekmiş esmer bir şey inan canım ben kendimi unuttum bunu düşünüyorum o çocuk ceza evinde bana ulaşan kişi ona da ulaşıp ya gerçekleri yazarsa diye çok korkuyorum kaldıramaz

Uğurlu sizin aranız nasıl
birde öz annenle ilgili başka ayrıntıları söylediler mi Babanla ilgili

Uğurlu sizin aranız nasıl
birde öz annenle ilgili başka ayrıntıları söylediler mi Babanla ilgili
söylediler ama açıkçası paylaşmayı çok uygun görmüyorum çünkü onlar beni gerçekten ilgilendirmiyor benim annem babam benim için değişmedi, uğurla aram çok iyi çünkü bize hep siz süt kardeşsiniz diye büyüttüler çok severiz birbirimizi

mesajınızı okurken çok üzüldüm
ağladım desem yeridir
umarım evliliğiniz güzeldir
ve eminim harika bir anne olacaksınız...

Farzedelim ki evlatlıksınız çok üzülür müsünüz ya da anne babanıza tavrınız değişir mi?

canım
artık herşeyi biliyorsun, umarım için rahatlamıştır, umarım Allah en hayırlısını verir bundan sonra

bence de sana mesaj atıp olayı deşmeye çalışan kişiyi bul
bence de bu düpedüz senin yaşamınla oynanması ve çok kötü
azıcık yürekli olsaydı da açık açık çıksaydı o kişi karşına keşke
ne geçti o kişinin eline şu anda merak ediyorum
ya sen bunları kaldıramasaydın ki zaten bence önümüzdeki günlerde çeşitli duygusal gel git'ler yaşayabilirsin, kötü anlamda demiyorum
şimdi uğur'a da aynı şeyi yapmaya çalışabilirler ki yazmışsın kaldıramaz o diye, ayrıca aranızda çok önemli bir fark var, neticede uğur legal olmayan bir ilişkiden, bu onu çok etkileyebilir...

canım annene sarıl öp, hatta bu gece onunla uyu

Lütfen kusura bakmayınız ama oturmayan bişeyler var kafamda. Aileniz sizi evlat alıyor babanız sen benim mutluluğumsun diyor ama kendi öz çocuğunu evlatlık veriyor? Durumu yoktuysa bile düzeldikten sonra geri alabilirdi ama onu değil sizi kaybetmekten korkuyor.. ayrıca 3 yıl önce ayrıldıklarına göre anneniz yasak aşkı ve ondan doğan çocuğu nasıl kabullenip de o evliliği devam ettirmiş
Şaştım doğrusu. Bi de hapisteki kişi size mesaj yahut mail (hangi yolla ulaştı tam anlamadım ama) yoluyla nası ulaşabildi. Oralarda elektronik aletler yasak değil mi ki..

estağfurullah ne kusuru öncelikle uğur la aramda 1 sene var ve bu kadın beni ilk verdiğinde kötü yola düşmüş bir bayan olduğu için veriyor.
Daha sonra teyzeminde çocuğu yok diye uğur ona gidiyor ama şu ayrıntı var annem uğurun babamdan olduğunu öğrendiğinde bunu ilk defa duydum dedi hani ben anneme babam böyle böyle diyor dediğimde baya bir etkilendi bundan.
O günün şartlarında ne akılla bunu yaptılar bilmiyorum ve bende aynı soruyu sordum neden uğuru da sen almadın dedim.
Elinde bir ekmek varsa en aç olana verirsin kızım, biz seninle doyduk hemde bizimde durumumuz iyi değildi teyzenin de anne olmaya ihtiyacı vardı ama olamıyordu . Bana söylenen bu şimdilik ve zamanında uğur ilk okul 3 ve 4 ü bizim yanımızda okudu bir yaramazlık yapsa ilk babamı ararlardi kaldı ki biz sürekli yanyana gibi bir şeydik her tatilde her boş anda onların olduğu şehirdeyik ya da onlar bizim olduğumuz şehirde. Bir mesajı yanlış okumuş olmalısınız hapisteki sahis bana ulaşmadı hapiste olan uğur biz bana bunları söyleyen insan uğura da mektup yazar diye korkuyoruz

Merhaba canim sayfaları tamamen okuyamadim ama yinede birşeyler yazmak istedim öncelikle gerçekten sunu bil ki dogurmakla anne olunmuyor
Ben çocukluğunu hic hatirlamak istemeyenler denim benim annem bizi hiçbir zaman koruyup kollamadi sevdimu sevmedimi Allah biliyor bana hiçbir zaman kizim yavrum demedi beni cani gonulden opup koklamadi hic sarilmadi agliyorum diye teselli etnedi
Gelelim babama bizi oyle dover oyle doverdiki resmen olduresiye ayaklarinin altina alir cignerdi annembirak derdi babam orali olmazdi annemde izlerdi hicbirzaman bizden taraf olmazdi yaramazlik yapiyorsunuz derdi bardak kirsak babama soyler dovdururdu bizi
Hep dua ederdim cocuklugumda Allahim ya benim canimi al yada babaminkini diye
Hepte dusunurdum biz uveymiyiz diye ama ozduk malesef
Ve babam dedigim insan gun geldi oyle bisey yaptiki annem bunlara sahit olmasina ragmen kizkardesimi sucladi o adama kocam dedi ve benim icin ikiside bitti simdi evliyim Allaha sukur ilk kez bu kadar mutluyum kaynanam kayinpederim bana karsi o kadr iylerki bana sahip ciktilar Allah onlardan razi olsun
Babamla bir yoldir gorusmuyorum sebep sevdigim adamla gorusmem yada baska sebepler zaten herseferinde baska sey uuduruyor annemle 5 aydir gorusmuyorum zaten ayda bir falan konusurduk aramazdi beni hic telefonda iki kez babam dan cok sen suclusun herseye ragmen bu hayati bize yasattin demistim ki anne babasinin evine donebilirdi ve onlarin bircok seyden haberi yoktu bilseler zaten bizi bieakmazladi
Yani demem o ki kendi anne baban olsa belki seni bu kadar guzel yetistiremeywcekti belki hep uvey olmalarini umut edicektin valla ben boyle oz ailem olacagina uvey olmalarini tercih ederdim Allah islah etsin ailemi en azindan kendi kanindan degilim diye boyle yaptilar derdim cokta fazla kurcalama derim ogren tabiki bil ama boyle olmasi daha iyiymis demekki diye dusun Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…