- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
- Konu Sahibi Mont3Carlo
-
durumumuza çok üzüldüm gerçekten siz bence. Çok iyi bir anne olacaksınızSana daha evvel orneklerini verenler olmustur illa ama bende kayitsiz kalamadim...
Bende kucukken annemin oz olmadigini dusunur buna icten icten inanirdim ve hepte oz annemin biryerlerden cikip gelecegini beni geri alacagini dusunurdum.hemen onuda affetmiycem ama insallah gecerli sebepleri vardir diye hayal ederdim.
32 yasina geldim ne yazik ki annem oz mus..
hic anne sevgisi gormedim anne ilgisi...
hep cirkin oldugum icin beni sevmedigini dusundum ama nice cirkin cocuklari anneleri opup kokluyordu..
annem hep bana bir fazlalik onun hayatinda bir yuk istenmeyen birsey muamelesi yapti derinden hissettirdi soyledi...
benimde bir bebegim var anneler ANNE OLMALİ yaaa...
Anneler nasil kokar??
ben bilmiyorum
Hasta oldugumda hic sirkeli bez konmadi anlima mesela...
KV deme kiziyorum anlasamiyoruz sevmiyorum onu belki inanmassin kayinvalidem le anneme baktigimda ayni seyi hissediyorum...
bir sogukluk her ikisinde bir iticilik ve icten icten istenmedigimi bagiriyor gozleri ..
annem beni sevmiyor sebebide abim 2 yasindayken dogmus olmam bir yaramaz cocukla bas edemezken korunmadiklari icin dunyaya gelmem..
kendi annem yerine senin ki gibi bir uvey annem olsaydi daha mi mutlu olurdum acaba??
Allahim lutfen beni ve isteyenleri hakkiyla analik yapan kadinlardan yap lutfennnn....
durumumuza çok üzüldüm gerçekten siz bence. Çok iyi bir anne olacaksınız
yok annem babam 3 yıl önce başka nedenden ayrıldı uğur bana benzemiyor o babama çekmiş esmer bir şey inan canım ben kendimi unuttum bunu düşünüyorum o çocuk ceza evinde bana ulaşan kişi ona da ulaşıp ya gerçekleri yazarsa diye çok korkuyorum kaldıramazPeki uğur size benziyor mu aranız nasıl
öz annen tanıdık mi onunla ilgili bir bilgiye ulaşınız mi üvey baban ile öz annen yasak ilişki yaşamış ve Uğur dünyaya gelmiş normal olarak uğurda bunları öğrenecek
bir gün birileri çıkıp onada pat diye söyleyecekler aile olarak bence oturup en azından uğur için nasıl bir açıklama yapılacak onu düşünün birde annenle baban bu yasak ilişki yüzünden mi ayrılmış
Uğurlu sizin aranız nasılyok annem babam 3 yıl önce başka nedenden ayrıldı uğur bana benzemiyor o babama çekmiş esmer bir şey inan canım ben kendimi unuttum bunu düşünüyorum o çocuk ceza evinde bana ulaşan kişi ona da ulaşıp ya gerçekleri yazarsa diye çok korkuyorum kaldıramaz
söylediler ama açıkçası paylaşmayı çok uygun görmüyorum çünkü onlar beni gerçekten ilgilendirmiyor benim annem babam benim için değişmedi, uğurla aram çok iyi çünkü bize hep siz süt kardeşsiniz diye büyüttüler çok severiz birbirimiziUğurlu sizin aranız nasıl
birde öz annenle ilgili başka ayrıntıları söylediler mi Babanla ilgili
Sana daha evvel orneklerini verenler olmustur illa ama bende kayitsiz kalamadim...
Bende kucukken annemin oz olmadigini dusunur buna icten icten inanirdim ve hepte oz annemin biryerlerden cikip gelecegini beni geri alacagini dusunurdum.hemen onuda affetmiycem ama insallah gecerli sebepleri vardir diye hayal ederdim.
32 yasina geldim ne yazik ki annem oz mus..
hic anne sevgisi gormedim anne ilgisi...
hep cirkin oldugum icin beni sevmedigini dusundum ama nice cirkin cocuklari anneleri opup kokluyordu..
annem hep bana bir fazlalik onun hayatinda bir yuk istenmeyen birsey muamelesi yapti derinden hissettirdi soyledi...
benimde bir bebegim var anneler ANNE OLMALİ yaaa...
Anneler nasil kokar??
ben bilmiyorum
Hasta oldugumda hic sirkeli bez konmadi anlima mesela...
KV deme kiziyorum anlasamiyoruz sevmiyorum onu belki inanmassin kayinvalidem le anneme baktigimda ayni seyi hissediyorum...
bir sogukluk her ikisinde bir iticilik ve icten icten istenmedigimi bagiriyor gozleri ..
annem beni sevmiyor sebebide abim 2 yasindayken dogmus olmam bir yaramaz cocukla bas edemezken korunmadiklari icin dunyaya gelmem..
kendi annem yerine senin ki gibi bir uvey annem olsaydi daha mi mutlu olurdum acaba??
Allahim lutfen beni ve isteyenleri hakkiyla analik yapan kadinlardan yap lutfennnn....
Bence şimdi annene daha sıkı sarılmalısın özellikle evlatlık alan annelerde çocugum öğrenince beni sevmezmi diye korku oluşuyor,açık açık konuş ve senin için hiçbir şey değişmediğini söyle bence,sonra da o kişiyi bulup dava aç,sen bunu olumsuz da karşılayabilirdin insanların yaşamıyla oynaması çok kötü bir şey.
söylediler ama açıkçası paylaşmayı çok uygun görmüyorum çünkü onlar beni gerçekten ilgilendirmiyor benim annem babam benim için değişmedi, uğurla aram çok iyi çünkü bize hep siz süt kardeşsiniz diye büyüttüler çok severiz birbirimizi
Farzedelim ki evlatlıksınız çok üzülür müsünüz ya da anne babanıza tavrınız değişir mi?
Çok teşekkürler yorumlarıniz için inanın şimdi bu anne baba benim gözümde daha büyük değere sahip bana böyle sahip çıktıkları için iki kat başımın üstünde yerleri var benim için değişen hiçbir şey yok o kişininde peşini asla bırakmayacağım kimse o kişi bunları söylemekle benim sevgimi büyütmekten başka hiçbir şey yapmayacağını ona göstereceğim ve hepinize buradan bilgi vereceğim ki benimle ağlayanlar benimle gülsün.
Evlatlık alan ablaya da diyorum ki gönül ister ki herkes sussun ama her ailede ortalığı karıştırmaya meyilli biri var oluyor siz bence onlar ulaşmadan söyleyin kızınıza ama anlayabileceğini düşündüğünüz bir yaşta inanın bu çok güzel bir duygu sizi yüreğinde büyütüp hiçbir kan bağı olmadan seven bu kadar büyük bir ailenin olması mükemmel bir duygu.
estağfurullah ne kusuru öncelikle uğur la aramda 1 sene var ve bu kadın beni ilk verdiğinde kötü yola düşmüş bir bayan olduğu için veriyor.Lütfen kusura bakmayınız ama oturmayan bişeyler var kafamda. Aileniz sizi evlat alıyor babanız sen benim mutluluğumsun diyor ama kendi öz çocuğunu evlatlık veriyor? Durumu yoktuysa bile düzeldikten sonra geri alabilirdi ama onu değil sizi kaybetmekten korkuyor.. ayrıca 3 yıl önce ayrıldıklarına göre anneniz yasak aşkı ve ondan doğan çocuğu nasıl kabullenip de o evliliği devam ettirmiş
Şaştım doğrusu. Bi de hapisteki kişi size mesaj yahut mail (hangi yolla ulaştı tam anlamadım ama) yoluyla nası ulaşabildi. Oralarda elektronik aletler yasak değil mi ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?