Evlen evlen evlen başka sıkıntım yoktu..

Eger sana iyi birini getirirlerse sasirman lazim.

Iyilige iyi niyete sasirmak lazim olursa da arkasinda bir sey var mi merak etmek lazim.

Bana genel de is soruyorlar herkes kariyer para derdinde olmus sadece iyi evlilik yapanlari ovuyorlar..

Aman ovmeleri batsin ..benim hayatima burunlari sokmasinlar yeter..ben haddimi biliyorum onlar bilsin diye beklyrm

Ben de 27 yaşındayım, mesleğimi yapamayan biriyim. Ama kimse bana böyle salak salak önerilerle gelmiyor. Geleni de bozarim, daha gelemez.
Bence sorun sizin durumunuzda değil, çevrenizde.
Çevreyi değiştirin, değiştiremediklerjnizi de sivri dilinizle kendinizden uzaklastirin

Ben de 27 yaşındayım, mesleğimi yapamayan biriyim. Ama kimse bana böyle salak salak önerilerle gelmiyor. Geleni de bozarim, daha gelemez.
Bence sorun sizin durumunuzda değil, çevrenizde.
Çevreyi değiştirin, değiştiremediklerjnizi de sivri dilinizle kendinizden uzaklastirin

Ben bu kadinla muhattap olmam ..annem kapiya geldimi gir iceri diye israr eder ...

Ahhahahah yazık diyorlar bulamadinmi:) cidden sorunlu toplumdan yıldım
Ben dedim istesem burdan edirneye sıra halinde görücü getiririm eve ama siizin kızınız okudu işini yapıyor kendini geliştiriyor koca evlenme meraklısı değil yazık dedim hepinize mutlu olacagınıza kızım bizimle bizim yanımızda diyeceğinize gideyim diye yoluma mı bakıyorsunuz ayrı eve çıkarım o zaman dedim

Ahahahaa beni niye eziklemeye calisiyrolar anlamiyorum ...kuzenim bile okudu da ne oldu diyormus ...kendi acinacak durumuna bakmayanlar bana aciyor

Okudu da noldu diyor da okulda koca mı dağıttılar biz mi almadık bu nasıl pişkinlik çekememelik ki sana söylediği şeye bak ya sinirlendim cidden

babamdan para almak bile 18 yaşımda zoruma giderdi kocadan para falan almam allah muhtaç etmesin öyle birşeyi

Ah bu toplum baskısı yok mu ah.. gencecik insanları ne diye darlarsınız anlamıyorum..Aynı dertten emin ol her bekar kız müzdarip..Ama en çokta hiç olmayacak, bizimle uzaktan yakından alakası olmayan insanları önermeleri insanı delirtiyor gerçekten.İnsan layık gördükleri kişilere bakıyor üzülüyor ,bide herkesin sen sanki evlenmeyi çok istiyorsun gibi sana birini bulmaya çalışması saçma sizene kardeşim belki evlenmeyeceğim yada sizin bulduğunuz birini ben istemeyeceğim size öyle bir görev mi verildi yerine getiriyorsunuz ..Çok kızıyorum.

Ah bu toplum baskısı yok mu ah.. gencecik insanları ne diye darlarsınız anlamıyorum..Aynı dertten emin ol her bekar kız müzdarip..Ama en çokta hiç olmayacak, bizimle uzaktan yakından alakası olmayan insanları önermeleri insanı delirtiyor gerçekten.İnsan layık gördükleri kişilere bakıyor üzülüyor ,bide herkesin sen sanki evlenmeyi çok istiyorsun gibi sana birini bulmaya çalışması saçma sizene kardeşim belki evlenmeyeceğim yada sizin bulduğunuz birini ben istemeyeceğim size öyle bir görev mi verildi yerine getiriyorsunuz ..Çok kızıyorum.

Yani ..guya bana inanmiyor :) sanki bul dedim hadsize

Back
X