• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLEN-ME

Evlenmeden once size siddet uygulayan birinin bida asla olmayacak yeminine inanmayin bu dayagin ardi arkasi kesilmiyo!sizi siz oldugunuz icin seven adamlarla olun sizi bi kaliba sokmaya calisan dingillerle deyil,kadin erkek esitligine inanan adamlari sevin maca ayagi g..t ayagi! aah canim kiskaniyo beni olaylari evlilikten 1yil sonra boguldum nefes alamiyorum herseye karisiyo yeterle son buluyo !en onemlisi ana baba sevdalisi olan kisiligi oturmamis adamlari secmeyin her halukarda sizi suclu gorecektir cunki anasi babasi birer melek siz kotu kalpli bi canavar oluverirsiniz onlar size laf sokar cahillikten olur siz uslub bozmadan cevap verirsiniz saygisiz, terbiyesiz olursunuz ve ben salak butun bu igrenc huylara sahip asagilik bi mahlukatla evliyim niye mi sevdiim herseyini goz gore gore kabul edip bu cehennemi kendime reva gordum oof Allah kadini hor gorup erkegim diye gezen butun adileri taas etsin insallah

Burdaki konular evliyi boşatır. Burayı takip ede ede buluttan nem kapar hale gelmiştim :KK70: bekar olsam burası yüzünden evlilik karşıtı olurdum :KK70: neyse ki şuan toparlandım :KK70:
Galiba benim de sıkıntımın cevabı bu. Genel memnuniyetsizliğim, acaba mı bakışlarım hepsi ilk okuduğum yerin BDV olması :KK14:
Bu alışkanlıktan kurtulunca normale döner miyim?:ruh:

Galiba benim de sıkıntımın cevabı bu. Genel memnuniyetsizliğim, acaba mı bakışlarım hepsi ilk okuduğum yerin BDV olması :KK14:
Bu alışkanlıktan kurtulunca normale döner miyim?:ruh:
Kesinliklee... Insan burdaki aldatma konularını okuyunca artık eşinin her hareketini her lafını ölçüp biçiyor herşey gözüne batıyor. İçten içte bir güvensizlik oluyor. Çünkü hepsi erkek hepsi yapabilir gözüyle bakıyoruz. Ama onlar yaptı diye bizim kocalarımızda yapacak değil diye diye kendimi avutuyorum :D

Sevdiğiniz ADAMla evlenin aşkı doya doya yaşayın, mutlu edin mutlu olun....

Edit : Adam olduğuna emin olamadığınız "herif"leri 1 m yakınınızda tutmayın...

Evlenmeden once size siddet uygulayan birinin bida asla olmayacak yeminine inanmayin bu dayagin ardi arkasi kesilmiyo!sizi siz oldugunuz icin seven adamlarla olun sizi bi kaliba sokmaya calisan dingillerle deyil,kadin erkek esitligine inanan adamlari sevin maca ayagi g..t ayagi! aah canim kiskaniyo beni olaylari evlilikten 1yil sonra boguldum nefes alamiyorum herseye karisiyo yeterle son buluyo !en onemlisi ana baba sevdalisi olan kisiligi oturmamis adamlari secmeyin her halukarda sizi suclu gorecektir cunki anasi babasi birer melek siz kotu kalpli bi canavar oluverirsiniz onlar size laf sokar cahillikten olur siz uslub bozmadan cevap verirsiniz saygisiz, terbiyesiz olursunuz ve ben salak butun bu igrenc huylara sahip asagilik bi mahlukatla evliyim niye mi sevdiim herseyini goz gore gore kabul edip bu cehennemi kendime reva gordum oof Allah kadini hor gorup erkegim diye gezen butun adileri taas etsin insallah
Canım aynı dertten bende muzdaribim resmen derdime ortak olmuşsun yazacağım şeyleri yazdın vala.. ben her zaman her şeklde suçluyum ve ben herşeyi Allah korkusuyla yaşadğm için sustuğum halde hep ben suçluyum hep ben geri duruyorum onlara ama onlar melekler ben canavarım diye yaklaşmıyormuşum mesela :(

borcu yoktur yazısı alacaksınız bekar kızlar aldıgı maaşı bordrosundan bakaıp öğreneceksiniz,

ailesine para veriyormu bir taksit ödüyormu , takılan altınlar kımde kalacak , alınan eşyaların borcunu kim ödeyecek ,

böyle böyle devam eder. koyu renge dikkat

Niye mi actim bu konuyu ?
Arkadaslar ben evleneli yaklasik 2 yil olacak. Beni uyaran olmadi. Evlilik şöyle şunu yapma diyen olmadi !!
Şimdi evli olup, bekar arkadaşlara tecrübelerini aktarmak isteyen arkadaslar varsa bekliyorum
Uyaracak ne var ben anlamadım
İki kere evlendim beni de uyaran olmadı.
Acaba uyarılsa idim iki evlilik yapmaz mıydım:D

Ben hala bile anlayabilmiş değilim biçok yaşananı çok Zıt ailelerimiz kv kp vr görümelerimin naptığını napmaya çalıştıklarına hala akıl erdiremiyorum. Kocamı evimi seviyorum bu bana yerer deyip geçiştiriyorum bapiyim başka. Aldğım terbiye gereği kavga da yok bnde. Nılcak bilmiyom

madde 1- er kişisi verdiği sözü tutmuyorsa kaç.
2- aileden biri bişey dediğinde ağzını açmayan adam sana gelince o ağzı açıyosa kaç.
3- anneciğinin ağzının içine bakıyosa kaç.
4- aylar önce yaşanılan şeyleri söylenilen sözleri hala ilk gün ki gibi aklında tutuyorsa kaç.
5- trip atan er kişisinden kaç -ki evlenince asla tahammül edilmiyor.
6- daha önce nişan atmışsa (önce araştır) kaç.
7- etraflarında fazla eş dost yoksa kaç (çünkü o kadar kötü olabiliyorlar ki etraflarında kimse kalmıyor)
8-ne kadar tanırsanız tanıyın sevin aşkından ölün ama araştırmadan evlenmeyin.

evlenmeyin arkadaşlar akıl işi değil bekarlık sultanlık anne evi saray.. :işsiz:

Peki tavsiye ettiğin bişe warmı biz evlilere ? Yada tecrübe ettiğin?
Tavsiye edeceğim birşey yok.
Tecrübe ettiklerim de benim yasanmıslıklarımdır.
Evlilik iki kişinin karsılıklı uyumu anlasmasıdır
Ben ya da bir baskası buradan ne dersek diyelim , herkesın kişiliği, aile yapısı, beklentileri, yaşam tarzları , hayata bakışları farklıdır değil mi?
Birseyler tavsiye etmek benim ya da biir baskasının üzerine vazife olmamalı bence.

2- aileden biri bişey dediğinde ağzını açmayan adam sana gelince o ağzı açıyosa kaç.
4- aylar önce yaşanılan şeyleri söylenilen sözleri hala ilk gün ki gibi aklında tutuyorsa kaç.
7- etraflarında fazla eş dost yoksa kaç (çünkü o kadar kötü olabiliyorlar ki etraflarında kimse kalmıyor)

evlenmeyin arkadaşlar akıl işi değil bekarlık sultanlık anne evi saray.. :işsiz:
Canımmmm yaa ilk dört seçenek zaten car benmkindee :((( nasıl yapayım nasıl kaçayım kii ilk dördü okuduktan sonra diğer seçenekleri okumaya gerek kalmıyo wala

bunları genellemeyın lutfen

benim eşim nişanlısından ayrılmış ve benim için harika bir eş

bir baskası ıle uyum sağlayamadı ise bu adam evliliği beceremez mi, ne kadar yanlış bir tespit bu..

Nişan atandan kaçacaksanız evlenip boşanmış kadın / erkeği ne yapacaksınız peki?

evlenmeden önce evinizin tüm ihtiyaçlarını alın. düğünden sonra kalıyor :D bunu demeden geçemeyeceğim de.

Tavsiye edeceğim birşey yok.
Tecrübe ettiklerim de benim yasanmıslıklarımdır.
Evlilik iki kişinin karsılıklı uyumu anlasmasıdır
Ben ya da bir baskası buradan ne dersek diyelim , herkesın kişiliği, aile yapısı, beklentileri, yaşam tarzları , hayata bakışları farklıdır değil mi?
Birseyler tavsiye etmek benim ya da biir baskasının üzerine vazife olmamalı bence.
Doğru walla çok haklısın. Sınuötaki herşey karşındaki insanın yaşama tarzıyla gördüğüyle görgüsüyle yaşanmışlıklarıyla alakalı çok haklısın. Bnm anlamadığım herşeyde biz kadınlar neden nasıl suçlu oluyoruz. Herkes herşey hemen kadına yüklüyo bütün sorumluluğu

bunları genellemeyın lutfen

benim eşim nişanlısından ayrılmış ve benim için harika bir eş

bir baskası ıle uyum sağlayamadı ise bu adam evliliği beceremez mi, ne kadar yanlış bir tespit bu..

Nişan atandan kaçacaksanız evlenip boşanmış kadın / erkeği ne yapacaksınız peki?

orda bi parantez açmışım okurmusunuz?

kendi adıma yaptım bu yorumu ve yanlış anlaşılmalar olmasın diye parantez açtım. keşke evlenmeden önce gözlerimi açabilseydim de neden nişan attığını kız bana anlatmak istediğinde dinleseydim diye dövünüyorum şuan.

umarım yeterli olmuştur.

Canımmmm yaa ilk dört seçenek zaten car benmkindee :KK43:(( nasıl yapayım nasıl kaçayım kii ilk dördü okuduktan sonra diğer seçenekleri okumaya gerek kalmıyo wala

valla daha 5 aylık evliyim. bilseydim ki ailesine toz kondurmayan bi adamla evlenecem 1 dk düşünmeden bırakırdım. hayır adama bişeyleri anlatıyosun anlatıyosun elde var sıfır. kendi ailesini haklı buluyor.

valla daha 5 aylık evliyim. bilseydim ki ailesine toz kondurmayan bi adamla evlenecem 1 dk düşünmeden bırakırdım. hayır adama bişeyleri anlatıyosun anlatıyosun elde var sıfır. kendi ailesini haklı buluyor.
Aynen wallaha ben iki buçuk yıllık evliyim o gün bugündür aynı yani adam ailesini melek yerine koyuyo beni şeytanla karıştırıyo. En başından naıslsa sonu da öyle canım mmaalesef. Sma erkeklere acımicaksın herşeyi anlatmicaksın ben bunu çok iyi öğrendmmm. Bizim burda derşerki erkeğe iki elini aynı anda göstermiceksib diye

Merhaba,
Ben de evlenmek istiyorum. Daha çok eltilik sürecini merak ediyorum .
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Her elti bir değil ki canım.
Mesela benim ablamın 3 eltisi var, ikisiyle iyi, bir tanesi var ki offff çok fena.

Bende evliyim ve ikinci gelinim.
Eltim var malesef. Oldukça fena ve iftiracı bir elti.

O yüzden sana söyleyebileceğim tek şey baştan mesafeli olmak en güzeli, en azından herkes yerini ve haddini bilir diyecektim ki; malesef benim eltim gibi arsızlar mesafeye aldırmayıp yapacaklarını yine yapıyorlar.

Şöyle yap; eltin, kv,kp, görümce her kim olursa olsun sana haksız yere dil uzatmalarına asla müsaade etme, her zaman hakkını savun

Back
X