evlenceğin kişiyi rüyada görmek

nisan1987

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
67
0
16
İstanbul
kızlar bi konu daha açmak istedim çünkü bi ilişkiden çıktın yenisini mi düşünüyorsn dememeleri için kimseye anlatmak istemedim size söylemek istedim.sevgilimden ayrıldığım zaman dua etmiştim Allah ım hayrlısını ver diye o zamandan beri rüyamda güya evlenceğim kişiyi görüyorum.sarı saçları var uzun boylu:) ama nedense bi türlü uyandığımda yüzünü hatırlayamıyorum çok garip düşünüyorm zorluyorm aklıma yüzü aklıma gelmiyor.bu gece yine gördüm.bi değil iki değil o kadar çok gördüm ki rüyamda bilmiyorum var mı böyle bir şey yaşayan aklımı çok karıştırmaya başladı

​var canım ama buna istihare diyorlar ayrıntısına girmiyeyim dini konu diye kapanır ama netten araştırıp bulabilirsin

​var canım ama buna istihare diyorlar ayrıntısına girmiyeyim dini konu diye kapanır ama netten araştırıp bulabilirsin

sağol canım dini konulara girmek için yazmadım da bnu yaşayan tek ben miyim diye merk ettm her gece her gece görünce artk gündzleri aklma geliyo rüyam

sağol canım dini konulara girmek için yazmadım da bnu yaşayan tek ben miyim diye merk ettm her gece her gece görünce artk gündzleri aklma geliyo rüyam

anladım arkadaşım her gece aynı rüyayı görmen biliçaltı bir rüyada olabilir fazla kafana takma:34::34:

anladım arkadaşım her gece aynı rüyayı görmen biliçaltı bir rüyada olabilir fazla kafana takma:34::34:

bilmiyorum ki bilinçaltımı ne:) bilinçaltı olsa aklma genelde eski sevgilim geliyo o esmer alakası bile yok:)))

Bilinçaltı bence..:3:

Sevgilinden ayrıldığın için , boşluktasın.. Bu tarz şeyler düşünüyorsun, ondan oluyor..

Bilinçaltı bence..:3:

Sevgilinden ayrıldığın için , boşluktasın.. Bu tarz şeyler düşünüyorsun, ondan oluyor..

bilemiyorum canım boşlukta değilim aslında hani ayrıldğımdan beri sürekli yeni birileri bana yakınlaşmaya çalışıyor yeni bi birliktelik için ama hiç birini istemiyorum.aralarında sarışında yok:)

Üniversite 2.sınıftaydım. Alttan 2 tane dersim vardı. Onları almak için 1.sınıflarla haftada 2 kere derse giriyordum.Okullar açılalıda 1.5 ay olmuştu. Bi gece rüyamda birisini gördüm sabah uyandım buda neyin nesi diye düşündüm durdum. Öğlen oldu hiç unutmam 10 ekim bi salı günüydü.Dersin başlamasına 10 dk vardı, 10 dakika camdan dışarı seyrediyordum arkamı bi döndüm onu gördüm, rüyamdaki gibiydi sanki. Resmen ilk görüşte aşık olmuştum. Hayatımda yapmadığım bişeyi yaparak arkadaşlarımı araya sokarak tanıştırmalarını istemiştim.İşin ilginç yanı 1.5 aydır o sınıfta haftada 2 kere derse girdim ve onu hiç görmemiştim. Rüyamın ertesi günü karşıma çıkması ALLAH ın takdiri sanırım şu an o kişi dediğim insan 7 yıldır birlikte olduğum, 13 aylık da bitanecik eşim :16:

O zaman 3 vakte kadar çıkar :27:

Üniversite 2.sınıftaydım. Alttan 2 tane dersim vardı. Onları almak için 1.sınıflarla haftada 2 kere derse giriyordum.Okullar açılalıda 1.5 ay olmuştu. Bi gece rüyamda birisini gördüm sabah uyandım buda neyin nesi diye düşündüm durdum. Öğlen oldu hiç unutmam 10 ekim bi salı günüydü.Dersin başlamasına 10 dk vardı, 10 dakika camdan dışarı seyrediyordum arkamı bi döndüm onu gördüm, rüyamdaki gibiydi sanki. Resmen ilk görüşte aşık olmuştum. Hayatımda yapmadığım bişeyi yaparak arkadaşlarımı araya sokarak tanıştırmalarını istemiştim.İşin ilginç yanı 1.5 aydır o sınıfta haftada 2 kere derse girdim ve onu hiç görmemiştim. Rüyamın ertesi günü karşıma çıkması ALLAH ın takdiri sanırım şu an o kişi dediğim insan 7 yıldır birlikte olduğum, 13 aylık da bitanecik eşim :16:

hey maşallah:) kader kısmet mi desem ne desem bilemedim.eğer o rüymda gördüğüm kişi gerçekten varsa senn ki gibi karşıma çıkar inşallah bende bazı şeyleri aklmdan silerim

yelizcim bu bayanın gördüğü istihare değil...
istihare, bir işe adım atmadan başlamadan önce hayırlımı değilmi diye namazı ve duası yapılan bir sünnettir...ve bu istihare yapıldıktan sonra o kişiye bu işin hayırlı olup olmdığını gönül ferahlığı şeklinde rüyasında gösterilmesidir... genelde renklere göre değerlendirirler, veya kötü rüyalarla kabuslarla değerlendirilir..
mesela yeşil beyaz aydınlık şeyler görenler hayra yorulur, ama kan siyah kırmızı korkunç rüyalar kötüye yorulur ve o işten vazgeçenler olur..
konu sahibinin gördüğü istihare değil, zaten istiharenin namazı ve duası yapılmadan böyle bişey yorumlanmaz...
ama konu sahibinin rüyasında gördüğü o şahıs bence bilinçaltında kalan bi durum, sevgilisinden ayrıldığı iin bilinç altı ona hep yeni birini göstermeye çalışıyor :)
fazla itimat etmemek lazım bu tür rüyalara...rüyalara göre yaşanmaz...

kızlar bi konu daha açmak istedim çünkü bi ilişkiden çıktın yenisini mi düşünüyorsn dememeleri için kimseye anlatmak istemedim size söylemek istedim.sevgilimden ayrıldığım zaman dua etmiştim Allah ım hayrlısını ver diye o zamandan beri rüyamda güya evlenceğim kişiyi görüyorum.sarı saçları var uzun boylu:) ama nedense bi türlü uyandığımda yüzünü hatırlayamıyorum çok garip düşünüyorm zorluyorm aklıma yüzü aklıma gelmiyor.bu gece yine gördüm.bi değil iki değil o kadar çok gördüm ki rüyamda bilmiyorum var mı böyle bir şey yaşayan aklımı çok karıştırmaya başladı

Bence bilinçaltını zorluyorsun….Rüyanda görsen eline ne geçecek ki.. Bulup karşına mı dikeceksin? Hayatı oluruna bırak biraz o zaman bak karşına çıkacak.

rüyalara takılı kalma diyeceğim fakat şöyle bir durum yaşadım ben.

eşimle tanışmadan sadece 1 gece önce rüyamda kayınvalidemin evini kendi şimdiki oturduğum evimi (evlerin boyasına kadar ) ve eşimi rüyamda gördüm. eşim bana künefe getirmişti sıcacıktı beraber aynı künefeden yemeye başladık. ama ben ömrü hayatımda öyle bir tatlı yememiştim uyandığımda sanki tadı damağımda tarifi imkansız bir duygu vardı içimde. bir anlam veremedim tabi.
ama o gün hatta tam olarak 7 saat sonra eşimle tanıştım ve künefe yedik. işte o zaman içimden bir his evleneceğim kişinin o olduğunu söyledi ve aynı rüyamda gördüğüm evde oturuyorum kayınvalidemin evide aynı rüyamdaki gibi.

yorum senin...

Evleneceği kişiyi değil de tanışacağı kişiyi rüyasında görmüştü en yakın arkadaşlarımdan birisi.Adına kadar hem de bir gün mü iki gün mü ne sonra tanıştılar.Ama arkadaşım ısınamadı görüşmediler çok.

Ben lise 1'e giderken gormustum hatta
bir oglum ve bir kizim olacagini da biliyordum

ama ruyanin sonu cok kotu bitmisti
hala unutamam:(

hatta kizim dogduktan sonra burada konu acmistim bununla ilgili:(

ara ara aklima gelir
karamsarliga kapilirim :(

arkadaşlar ben bu sabah bi rüya gördüm rüyamda evliymişim eşimle babamın evine oturmya geliyormuşum wvli olduğım kişinin suratını görmüyorum fakat benm boylarımda ve zayf biri bu ne şimdi ya bn böyle brylmi evlencem :S acba rüyam çkrmı gnllkle çkyo ama :)

canım rüyanı iyi yada kötü kimseye anlatma olurmu bu bir sır olabilir sana Allah tarafından gönderilmiş bir sır belki bu

Back
X