evlendi:)( :'(

Beni sevmemistir eşine aşık olmustur bilmiyorum ama canım yanıyor. Bakimsizimdir tipsizimdir ne bileyim herseyin cani cehendeme.

Bu konuda ki anlayamadığım tavrınızı geçtim,albümlerinizde ki fotolarınızı gördüm..bence gülümsemeyi öğrendiğiniz de hayata daha farklı bakacaksınız ve bu psikolojiden kurtulacaksınız.Her bir foto buram buram karamsarlık kokuyor.

hah, kızın fotoğrafını ekleyin, sonra o burada bulsun o fotoyu, size dava açsın, kazansın.. zaten mutsuzsunuz, bir de parasız kalın :ssz:

Mc yaralı yürekciğim şu anda yaptığın bir suçtur ve cezasız kalmayacak bir suçtur. Yaralı yüreğindeki sızıntılar, zihnine giden yolu tıkamıştır belki ama bu ne cesaret yahu. Bir kişinin resmini, izni olmadan paylaşmak bilişim suçudur. Etme eyleme mc yaralı yürek. Hele şu yaptığına, hele şu harekete. Pehey.

Sadece yüzü olsa iyi kalbi de sizinkinden güzel. Egolarının peşinde koşturmak yerine adama sıcak bir yuva vermiş. Leylayla mecnunun aşkı artık geride kaldı. Herkes hayatını yaşıyor ki iyi de ediyor.

Mc yaralı yürekciğim şu anda yaptığın bir suçtur ve cezasız kalmayacak bir suçtur. Yaralı yüreğindeki sızıntılar, zihnine giden yolu tıkamıştır belki ama bu ne cesaret yahu. Bir kişinin resmini, izni olmadan paylaşmak bilişim suçudur. Etme eyleme mc yaralı yürek. Hele şu yaptığına, hele şu harekete. Pehey.

idrakyollariiltihabi hanımefendiye katılıyorum. (gülmekten)

Tüm yorumlardan öte ben konu sahibinin psikolojisinin bozuk oldugunu düşünüyorum
albümünde de bayağı karamsar fotoğraflar var :26: ve kızın fotoğrafını yüklemesi falan elbette normal değil.

psikoloğa gidiyor musunuz:44:

A kizin yuzu net deil b kiza hakaret etmedim insan ezin yeter size ya

net olup olmaması önemli değil ki.. şimdi herhangi biri bu fotoyu kaydetse, sonra görsellerde aratsa kızın fb adresine ulaşır mı? evet!! kıza burada fotografın var dese ve bu sayede kız size ulaşsa dava açar mı? evet!!

konu bu açıdan kapanmıştır sayın yargıç!!

Back
X