Öncelikle Allah sabır versin diyorum evliliğimizin ilk yıllarında eşimde aynı böyleydi. Hiçbir şey yapmadan daha bir tartışma bile yokken yemekten bir bakıştan bir sözden kendine bir kulp bulur küserdi. Ama küsmeler öyle 3 gün 5 gün 2 hafta değil. Küstü mü 1,5 2 ay küserdi. Aynı evin içinde salak gibi sürekli gönlünü almaya çalışırdım. Sonra bir gün annesiyle konuştum. Dedim bu küsüp duruyo ne olacak? Babası da böyleydi ondan görmüştür dedi kaynanam. Sonra eşime gittim baban da böyle konuşmayı bilmez küser dururmuş annene dünyayı dar edermiş aynı ona benziyosun demek sende dedim. Eşim de babasını hiç sevmez o söz çok ağırına gitti. Sonra her küstüğünde onunla dalga geçtim prenses dedim konuşmayı da bilmiyor aynı babası dedim. Böylelikle 3 güne düşürdük yavaş yavaş. Artık ayda yılda birkaç saat küsüyo dönerse dönüyo dönmezse de hiç sallamıyorum.
Bu durum çok hasta edebiliyor ve çok tehlikeli ben bu yüzden sinir krizi bile geçirdim defalarca kez. Adamın aniden haftalarca duvar örmesi kalbime dokunuyordu artık. O yüzden çok da şaapmamak lazım. Burcu Koç benimkinin onun özelliklerinin de hepsini taşıyor biraz ona göre de davrandım böyle böyle düzeldi şükür. Darısı başına inşallah düzelir orta yol bulunur üstüne düştükçe inat eden bir tipse hiç sallama

küsen adamlardan Rabbim herkesi korusun düşmanımın başına vermesin