Evlendiğim Ada'm okadar kabalaştıki

Öyle davranıyorsa Can'ım sende mesafeli ol eşinle gerçekten çok işe yarıyor fazla konuşma fazla muhabbet etme arkadaşlarınla çok konuş konuşma isteğin kalmasın oda anlatsın yada eleştirsin dursun boşver hiç ses çıkarma ben bazen çocuk bile üstüme gelse kulaklığı takıp müzik dinliyorum

Ayyynennn oyle yapiyorum zaten canim ...
evin icinde kendimce bir dunyam var tabi onunda oyle 2 3 haftadir resmen umrunda deilim ... ama bu benimde umrumda deilmis modundayim ... benim esim garip biraz ya takintili neye takildigini bike anlayamiyorum cogu zaman 8 sene oldu evleneli ...dusun artik ... ne mutluyum ne mutsuz ... alistim bu tavirlarina sadece cok yoruldum artik :(

Ayyynennn oyle yapiyorum zaten canim ...
evin icinde kendimce bir dunyam var tabi onunda oyle 2 3 haftadir resmen umrunda deilim ... ama bu benimde umrumda deilmis modundayim ... benim esim garip biraz ya takintili neye takildigini bike anlayamiyorum cogu zaman 8 sene oldu evleneli ...dusun artik ... ne mutluyum ne mutsuz ... alistim bu tavirlarina sadece cok yoruldum artik :KK43:
Ya bizde böyleyiz bazen ne muhabbet ediyo düzgün ne konuşabiliyoruz.kendide farkında geçenlerde baya bi muhabbet ettik kendisi ya biz ne zamandır böyle kınuşmuyoruz dimi dedi.kaç yıldır söylüyorum ama anca farkedebildin dedim

Yoooook asla benim eşim çok bakımlı kibar hep de böyledir 13 sene oldu değişmedi çok şükür

arkadaşlar iyi akşamlar.sizin eşinizde evlendikten sonra kabalaşmaya başladımı çok merak ediyorum.ben 8yıllık evliyim evlendiğimde tertemiz gülen çocuksu hali olan Ada'm gitti yerine kabasakal geldi.ya bu ara çok eleştiriyorum hatta.ben yemek yerken biraz dikkat ederim ya annemde olsa vapur hupur yemek yiyeni sevmem.eşim yerken kendinden geçiyor yemekte geğiriyor.yolda tükürüyor kaç defa uyardım kusucam artık İğrençsin dedim ne diyim daha.lanlı lunlu konuşan bi Ada'm oldu.hele en sevmediğim diş temizliği haftada 1 fırçalıyor.kaç defa dedim yok.bugün araba kullanıyım pratik yapıyım dedim ehliyetim var ama arabayı vermiyor.tam gidiyorum çukur var diye bir bağırdı Nasıl sıçradım sola kıvırdım arabayı az kalsın vuruyordum eve geldik afferin diyo bana bide kalp krizi geçiricektim resmen kalbim 1saat ağrıdı.ya arkadaş soruyolarya erkeklere niye aldattın diye onlarda karım kendine bakmıyordu yok huzur yoktu diye peki onlar neden bize saygılı değil.sizin kocanızda aynımı ne yapıcam off

Cok üzüldüm adınıza, eşinize söylemekten bıkmayarak, her gün her gün ikaz edip uyarıcaksınız. İnşallah düzelir, ilk günlerinize geri dönersiniz. :KK200:

Ay kızlar şoklardayım biyerden gördü sanki gitmiş yıkanmış kokular sürmüş dişlerini fırçalamış şok oldum ama yanıma gelip Koç'um benim dedi ya :KK43:
Yoooook asla benim eşim çok bakımlı kibar hep de böyledir 13 sene oldu değişmedi çok şükür
maşallah ne güzel ya çokmu samimi olduk yüz göz olduk bilmiyorumki :(

Cok üzüldüm adınıza, eşinize söylemekten bıkmayarak, her gün her gün ikaz edip uyarıcaksınız. İnşallah düzelir, ilk günlerinize geri dönersiniz. :KK200:
Ediyorum etmezmiyim hiç ya bide insan soğuyo artık.bide löpür löpür yemek yemesi en katlanamadığım şey ya annemde kendinden geçer yemek yerken biraz yavaş olsa ne olur elimde değil tiksiniyorum yemek olayına

2 senelik evliyim, bilmiyorum ya benimki gittikçe düzeliyor açıkçası... (Maşallah diyelim)
Kolay kolay bağırmam, sinirli bir yapım vardır ama kontrollüyümdür (şimdilik, şu ara pek öyle değilim hamişlik yüzünden)
Eşim sokağa tükürürdü. Tatlı tatlı rica ederdim. En son: "Biliyorum ağzında tutmak-yutmak gerçekten kötü oluyor, hem alışmışsın da belki unutuyorsun yapıyorsun. Ama canım, en azından benim yanımda yapmamaya çalışsan? Yanımıza peçete alsak, ona tükürsen?" gibi konuştum... Şimdi tükürmez, en azından benim yanımda.

Dişerini fırçalama-duş-diğer kişisel bakımlar vs bu açıdan zaten titizdir.

Küfür olayı da öyle ağzı pis bir adam da değildi, hala daha öyle. Şaka için bile olsa birbirimize "salak" demişliğimiz yoktur.
Ya daha anlatmayayım nispet yapar gibi olmasın yani... Değişmedi gelişti.

Çocuktan sonra ne olur bilmiyorum.

2 senelik evliyim, bilmiyorum ya benimki gittikçe düzeliyor açıkçası... (Maşallah diyelim)
Kolay kolay bağırmam, sinirli bir yapım vardır ama kontrollüyümdür (şimdilik, şu ara pek öyle değilim hamişlik yüzünden)
Eşim sokağa tükürürdü. Tatlı tatlı rica ederdim. En son: "Biliyorum ağzında tutmak-yutmak gerçekten kötü oluyor, hem alışmışsın da belki unutuyorsun yapıyorsun. Ama canım, en azından benim yanımda yapmamaya çalışsan? Yanımıza peçete alsak, ona tükürsen?" gibi konuştum... Şimdi tükürmez, en azından benim yanımda.

Dişerini fırçalama-duş-diğer kişisel bakımlar vs bu açıdan zaten titizdir.

Küfür olayı da öyle ağzı pis bir adam da değildi, hala daha öyle. Şaka için bile olsa birbirimize "salak" demişliğimiz yoktur.
Ya daha anlatmayayım nispet yapar gibi olmasın yani... Değişmedi gelişti.

Çocuktan sonra ne olur bilmiyorum.
Ne güzel ya benim eşim duşunu falan çok önemser bi defa ter koktuğunu görmedim ama bu tür şeyler oluyo bende sizin gibi konuşucam bundan sonra umarım işe yarar

Ay kızlar şoklardayım biyerden gördü sanki gitmiş yıkanmış kokular sürmüş dişlerini fırçalamış şok oldum ama yanıma gelip Koç'um benim dedi ya :KK43:

maşallah ne güzel ya çokmu samimi olduk yüz göz olduk bilmiyorumki :KK43:

ay çok güldüm buna yaa kusura bakmayın:KK70::KK70:ama bakın umut var, bugün kişisel temizlik yarına İstanbul beyefendiliği :KK66:

bazen benim eşimin de evlilik öncesine nazaran kabalaştığı zamanlar oluyor ben genelde şakayla "ne kaba bir adam oldun sen? evlenmeden önce haza beyefendiydin hayırdır?" diyorum bazen ciddi ciddi söylüyorum.
söylemekten uyarmaktan vazgeçmeyin.
duygularınızı da paylaşın bence, itici geldiğini ona olan sevginizin zedelenmesinden korktuğunuzu söyleyin.
yani öyle 40 yıllık evlilerin ev arkadaşlığı boyutunda ilişkileri olur ya genç yaşta onlardan olmayalım inşallah.

şimdi flört zamanındaki tutkuları, baş dönmelerini yaşayamıyoruz eskisi gibi, çocuktur sorumluluktur hastalıktır vs...
ama şahsen ben eşimi çekici bulmak isterim, her zaman olmasa da heyecan, romantizm isterim. "iki kişilik" özel zaman isterim.
bunları kaybetmemek gerek, ciddi ciddi konuşun ve uyarmaktan vazgeçmeyin derim.
sevgi saygı azalırsa, biterse telafisi yok :(

ay çok güldüm buna yaa kusura bakmayın:KK70::KK70:ama bakın umut var, bugün kişisel temizlik yarına İstanbul beyefendiliği :KK66:

bazen benim eşimin de evlilik öncesine nazaran kabalaştığı zamanlar oluyor ben genelde şakayla "ne kaba bir adam oldun sen? evlenmeden önce haza beyefendiydin hayırdır?" diyorum bazen ciddi ciddi söylüyorum.
söylemekten uyarmaktan vazgeçmeyin.
duygularınızı da paylaşın bence, itici geldiğini ona olan sevginizin zedelenmesinden korktuğunuzu söyleyin.
yani öyle 40 yıllık evlilerin ev arkadaşlığı boyutunda ilişkileri olur ya genç yaşta onlardan olmayalım inşallah.

şimdi flört zamanındaki tutkuları, baş dönmelerini yaşayamıyoruz eskisi gibi, çocuktur sorumluluktur hastalıktır vs...
ama şahsen ben eşimi çekici bulmak isterim, her zaman olmasa da heyecan, romantizm isterim. "iki kişilik" özel zaman isterim.
bunları kaybetmemek gerek, ciddi ciddi konuşun ve uyarmaktan vazgeçmeyin derim.
sevgi saygı azalırsa, biterse telafisi yok :KK43:
Valla benimde korkum o ya.banyosuna falan çok düşkün mesela banyo yapamasa bile iştem gelir hemen ayaklarını yıkamadan dinlenmez.ama dişler malesef yok ya anlatamıyorum ama burda bu yazıyı yazarken dişlerini fırçalamasına şok oldum bide traş kolonyası sürmüş :D

Valla benimde korkum o ya.banyosuna falan çok düşkün mesela banyo yapamasa bile iştem gelir hemen ayaklarını yıkamadan dinlenmez.ama dişler malesef yok ya anlatamıyorum ama burda bu yazıyı yazarken dişlerini fırçalamasına şok oldum bide traş kolonyası sürmüş :KK70:

bu gece kurtardı o zaman :KK70:
aslında bu işi başaracaksınız gibi duruyor durumu çok da kötü değil :KK66:

diş konusunda en etkili silah öpmemek olsa gerek :KK53:

bu gece kurtardı o zaman :KK70:
aslında bu işi başaracaksınız gibi duruyor durumu çok da kötü değil :KK66:

diş konusunda en etkili silah öpmemek olsa gerek :KK53:
O istek uyandığında fırçalayıp gelir hemen çok uyanık zaten ama Dedimya tanıştığımda böyle kaba Saba konuşmuyordu tertemizdi şimdi araba kullanmamaya yemin ettim onunla.

temizlik dışında sende onun gibi mi davransan ki. ters psikoloji:KK53:

Kabadayı vari... şişt oğlum napiyon len:KK45: gibio_O

belki ne kadar odun olduğunu fark eder:KK48:

6 senelik evliyim Hayır öyle olmadı eşim çok şükür.bana sokağa tükürmek falan çok itici geliyor açıkçası. Yapsa ne uyaracağım ya bu yaşa gelmiş öğrenememişse ben napayım dadısı mıyım? Böyle yolda bunu yapanları görüyorum da bi kötü oluyorum ya

temizlik dışında sende onun gibi mi davransan ki. ters psikoloji:KK53:

Kabadayı vari... şişt oğlum napiyon len:KK45: gibio_O

belki ne kadar odun olduğunu fark eder:KK48:
Bende küfrediyorum o edince senden geçti diyorum ama çocuk yokken şimdi etmiyo küfür olabilir aslında

6 senelik evliyim Hayır öyle olmadı eşim çok şükür.bana sokağa tükürmek falan çok itici geliyor açıkçası. Yapsa ne uyaracağım ya bu yaşa gelmiş öğrenememişse ben napayım dadısı mıyım? Böyle yolda bunu yapanları görüyorum da bi kötü oluyorum ya
Biri bağırsa valla rezil olsana yapmasa ben bağırıyorum şahsen ya

Erkekler böyle bi süre sonra alisirsiniz benim eşim yanlislikla agzindan kötü bişey çıksa Özür dilerdi yarım saat şimdi normal küfürler disinda yeni küfürler türedi resmen geliştirdi kendini ama ben onla mutluyum bende kibar biri sayılmam dış fırçalama konusunda eşim cinsellige çok duskundur haftada iki uc kez bazen ard arda üç gün ama asla dislerini fircalaman birlikte olmam alıştı bu huyuma artık mecbur fircalar

Back
X