Evlendiğim güne lanet olsun

• Konu Sahibi Konu Sahibi mahjo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
Ben aylık hamileyim evliliğin kabus oldu bana eşim az önce kapıyı kırdı yumrukla o yumrulu bana vuramadığı için dünden beri küstük sabah kahvaltıda böyle küs mü durmayalım diye adım attım burnumdan getirdi küsme sebebimiz ise dün avm ye gidecektik bana mont bakacaktık sonra sinemaya gidecektik arkadaş ve eşi ile Yorgun’um ben mont bakmayalım dedi ben de tamam dedim sonra avm ye gidince arkadaşlarına biz küsüz dedi ben de aile konumuzu niye arkadaşlarına anlatıyorsun dedim şimdi karnım burnumda baba evine döneceğim kapıyı kırdı eşim ya böyle bi adamla daha nasıl evli kalırım hamileliğimi zehir etti yapmadığı kalmadı

Ruh hastası psikopat
İnsan korkar onunla aynı evde durmaya
Rabbim yardimcin olsun islah etsin ne deyim :/

Bir insan, kapı yumruklayarak kıracak kadar neyin birikimini yaşamış olabilir, konu çok üstü kapalı kalmış, daha önceden süre gelen bir şeyler mi var da bu hale gelinmiş diye eski konularınıza bakayım dedim, kapatmışsınız. Bu özellik hiç iyi olmamış, tek olaya bakıp nasıl sağlıklı yorum yapacağız acaba?

Şu haliyle kocanızın öfke kontrol problemi var gibi görünüyor, kendinizi korumak için bir süre ayrı kalmanız ve daha sakin bir zamanda konuşmanız, en ideali.

Eşim epilepsi hastası sinirsel bi rahatsızlık daha bi buçuk aylık evli iken de bana bunları yaşattı eski konularım da var eşim ufak şeylere sinirleniyor elin ayağım titriyor korkudan ara kıymetli babanı anlat herşeyi dedi gurbetteyim kendimi hiç bu kdr çaresiz hissetmedim zaten hamileliğim de çok sıkıntılı geçti

İlk hamile olduğumu haber verdiğimin ertesi günü bile doktora giderken sinirden arabayı çukur bi yere hızla sürdü hep baba korku dolu günler yaşattı

Küfür etti sabah ben arayı düzeltmek için konuyu açmıştım sonra kıyamet koptu işte küfür ede ede gitti odaya sonra peşinden gttm gir içeri kes sesini dedi yumrukladı kapı kırıldı eli kanadı eline bakayım dedim beni itti şimdi evden çekip gitti böyle bi adamla evli kalamam artık her o kapıya baktığımda bana hamile iken yaşattığı gelecek aklıma

Eşim epilepsi hastası sinirsel bi rahatsızlık daha bi buçuk aylık evli iken de bana bunları yaşattı eski konularım da var eşim ufak şeylere sinirleniyor elin ayağım titriyor korkudan ara kıymetli babanı anlat herşeyi dedi gurbetteyim kendimi hiç bu kdr çaresiz hissetmedim zaten hamileliğim de çok sıkıntılı geçti
İlk hamile olduğumu haber verdiğimin ertesi günü bile doktora giderken sinirden arabayı çukur bi yere hızla sürdü hep baba korku dolu günler yaşattı

Tedavisine yönelik gayreti ne durumda? Pişmanlık yaşayıp, bunun çözümüne dair adımlar atmaya çabalıyor mu yoksa "Ben böyleyim kızım kabul et" gibi bir umursamazlık, kendini haklı görme hali içinde mi?

Ben aylık hamileyim evliliğin kabus oldu bana eşim az önce kapıyı kırdı yumrukla o yumrulu bana vuramadığı için dünden beri küstük sabah kahvaltıda böyle küs mü durmayalım diye adım attım burnumdan getirdi küsme sebebimiz ise dün avm ye gidecektik bana mont bakacaktık sonra sinemaya gidecektik arkadaş ve eşi ile Yorgun’um ben mont bakmayalım dedi ben de tamam dedim sonra avm ye gidince arkadaşlarına biz küsüz dedi ben de aile konumuzu niye arkadaşlarına anlatıyorsun dedim şimdi karnım burnumda baba evine döneceğim kapıyı kırdı eşim ya böyle bi adamla daha nasıl evli kalırım hamileliğimi zehir etti yapmadığı kalmadı
Canım direk baban gile git arkana bile bakma

Dün çarşıda idim beni almaya geldi ben durakta bekliyorum neymiş ben aheste aheste yürüyormuşum arkadan araba geliyormuş bana kızmak için sebep arıyor

Bana göre sinirlilik hali hastalıkla ilgili işi de stresli biz 6 aylık evliyiz evde hiç nöbet geçirmedi hep işte geçiriyor yani işe kızıp bana patlıyor

Ben artık evli kalamam ki nasıl kalayım bi buçuk aylık evli iken yatakları ayırdı bu adam o zaman da borç yüzünden kredi kartına 18 bin mobilya borcu geçmiş ben onun birikmişi var sanıyordum araba satmıştı oda yokmuş ben de madem borç ödeyeceğiz niye babama yatak odası aldırdın dedim suçum buydu o zaman da

Kişiliği bozuk Allah iyilerle karşılaştırsın

Bugun gelince sinirlemeden konussan,nolacak bole desen.seviyorsan hala,ben seni cok seviyorum falan desen.sakin sakin konussaniz,sana bi cevap verir heralde.ama hala sinieniyorsa,onun ailesi nerede? Kv arayip guzel bi dille anlatsan,size gelse ogluyla konussa.oda kadin sonucta.belki oglunu yumusatir.sorunlariniz azcik cozulur.hatta 1- 2 gun kv gile gidin kalin.aile ortami iyi gelebeilir

Sorun üstüne sorun yani adam seni çocuğu hatta en baştan evliliği istemiyor belliki , canından zorunmu var babanı ara bence

Back
X