Dikkat ettiyseniz yorum yapan arkadaşların çoğunluğu ayrı ev diyor,ve bu konuda gerçekten çok haklılar.Ben 4 yıl boyunca kaynana ve(eşi öldüğü için kaynı ile evliydi) kocasıyla yaşamış biri olarak asla ama asla aynı evde oturmayı tavsiye etmem.Erkekler bayanları bu konularda çok güzel kandırıyorlar,önce annem çok iyidir hiçbir şeye karışmaz,zaten ikimizde çalışıyor olucağız sabah çıkıp akşam gelicez ne kadar görücez ki,kendi odamız olacak ya,bir kaç yıl idare edelim vs vs gibi süslü laflarla kandırıp,bayanları eve attıktan sonra hadi bakalım işler seni bekliyor oluyor.Yani kül kedisindeki gibi herşey evleninceye kadar güzel,nikahına aldıktan sonra gerçek yüzler gözüküyor.Öncelikle sana tavsiyem eşin ve ailesini yakın çevrelerinden komşularından vs sorup soruşturmaya çalış,insanlar haklarında ne düşünüyor mutlaka öğrenmeye çalış.Benim eşimin annesini herkes biliyormuş ne çirkef bir insan olduğunu ancak biz hiç araştırmadık,bende evlenirken ne olucak ya yaşlı insanlar zaten kaç yıl birlikte oturucaz ki ayrıca çalışıyoruz faydası dahi olur diye düşünmüştüm(eşim öyle lanse etmişti) ancak hiç alakası yokmuş

((Kadın akşma kadar el ense yapıp yatmasına karşın hafta içi işleri yapmaz bana bırakır hafta sonu ben yapardım,hafta içi bi yere uğrasak geç gelsek surat beş karış olur "burayı otel gibi kullanamazsınız" derdi ve eşimde hiç bir şey diyemezdi.Ayrıca sen şimdi eşinin ailesinin evine gidince yeni eşya alıcakmısınız bilemem ama eğer onların ev eşyalarının üzerine gidersen o evi zaten hiç benimseyemezsin.Bütün arkadaşların tavsiyeleri gibi kesinlikle ayrı ev iste.Hiç kimse için kendi isteklerinden vazgeçme.erkek milleti iylikten anlamaz saçını süpürge etsende bir etmesende onlar için.Yaşadıkların psikolojini olumsuz etkiledikçe sinirlerin tahrip oluyor.Biz aynı evde oturduk ben çalıştığım halde kaynana tek oğlunun çoğuna bakmadı anneme götürdüm evlerimiz uzak olmasına rağmen kadın sonra bana "bana akarmısın demedin"dedi.Aynı evde teklif edecekmişiz

(eşim dahi bir çok konuda beni suçladı o nedenle,arkadaşım ayrı ev açamaz ben de arkadaşımdan ayrılamam diyorsan ve aynı evde oturacaksan cazgır ol o zaman onlar seni o evde sus pus edip oturtturana kadar da sen onların seslerini çıkartmalarına izin verme.Sana bişeyler dahi ima edilse altta kalma kimseyi kırmayayım diye kendini yeme.Benim şimdiki aklım olsa öyle diyen bir erketen metrelerce uzağa kaçar peri padişahının oğluda olsa vazgeçerdim

((