merhaba canim
butun yorumları okuyamadım ama örnek vermek istedim.
babaannem 92-93 yaşlarında ve tam 12 yıldır annemlerde kalıyor. kendi öz kızı halam istemedi. amcamın eşi o gelirse ben giderim dedi almadılar.
sokakta kalamaz ya mecburen babam sahiplendi ve biz de kalıyor.
ama gerçekten zor. özellikle evdeki bayan için. babaannem hep suratı asık gezer evdeki çamasıra bulaşiğa bile laf eder. annemle babam koca insanlar ama dışardan akşam geç gelseler daha kapıdan girerken bir sürü laf eder. Allahtan babam bize hic kalmadan hemen cevabını verir susturur. ama yaşlı sonucta idare ediyorlar.
su yüzden anlattım ben olsam aynı evde istemezdim. üst katta olsun yan binada olsun ama aynı catida olmasın. sen hem kayın peder hem kayınvalide diyorsun. bütün hayatın tatillerin gezmen yemen icmen onlara endeksli olacak. evde 2 cocuk varmıs gibi.. ben sana ayrıl falan demiyorum yanlış anlama canım ama olacakları bilip bunu kabul ederek evlen.. yarın bir gün eşine ailesi yüzünden laf soyleme, en baştan kabul ettin der haklı olarak..
hakkında hayırlısı olsun
Sağol cnm örneğin için bunlar hep olan şeyler gelinler kaynanalarının çağına ayak uyduramaz hiç bi zaman,aradaki kuşak farkı mutlaka sorun olur..