evlendiğimde problem olur mu?

kilo alııyım göğüste büyüsün diyorum kilo almam zor o kiloyu tutmamda zor hemen veririm ama yine eski haline döncekse hiç almıyım o zman :( belki evlenceğim insna sorun yapmıcak bilmiyorum ama bn çok takıyorum ya

yaa 80b ye nasıl çıktın yaa nasıl oldu o 75 demiştiinn :O ????

canım eğer dolgusuz olanı takıp denediysen zaten hiç yok değil o zaman göğsün...olmayan bişeye dolgusuz ne işe yarar ki...bence sen evham yapıyorsun...demeki göğsün var ama normalden küçük...çünkü dolgusuzun içine giren bişey varsa, var demektir göğsün..

Canım öncelikle göğsün konusunda bir uzmanla görüşmelisin.Vücuttaki kusurlarını ayıp gibi algılama.Eminim başka güzel özelliklerin de mevcuttur.Sen bu durumun öz güvenini zedelemesine izin verme sakın.Sen önce bu evliliği isteyip istemediğine karar ver. Karışmak istemem yanlış anlama ama 20 yaş çok genç evlenmek için bence.

sen karşındakini sevip sevmediğini düşün kendi fikirlerin daha önemli bi insan sevdiğindede göğsü düşünceğini sanmıyorum ve siz daha çok yenisiniz 6 ay olmuş eğer duygularından emin değilsen ve karşındaki böyle şeylere önem veriyorsa hiç başlama daha iyi bence ve sanırsam karşındakini beğenmiyorsun bence onun seni beğenip beğenmiceğini düşünme sen onu beğeniyormusun kimse kimsenin mecburiyeti değil

şimdi evlenmicez zaten okul bitince yani 2 yıl sonra evlencez 22 yaşında olcam yinede çokmu erken?? ben erken evlenmek istemem normalde ama o istiyosa biraz fedakarlık yapabilirim sanırım.
Onu beğenmeme gibi bişeyim yok olmazda inşallah .Sorun şu insanları bilirsiniz sürekli yorum yaparlar onun bunun hakkında bize şimdiden söylüyolar kulak asmamaya çalışıyrum .Ama zamanla bu bizi yıpratırmı bunu merak ediyorum.Bu konuya o benden daha fazla takıyo bi ayna gördümü hemen ikimize bakıyo yanında deden gibi durmuyorum dimi diyo .Bende üzülüyorum öyle diyince .Böyle şeyler duymak istemiyorum görüntüye takılmak istemiyorum .

Vücuttaki yağ oranı arttıkça göğüsler de büyüyor. Beslenmeni bir gözden geçir. Bir taraftan kilo alırken bel inceltme hareketleri de yaparsın .İstediğin forma ulaşırsın. Çok büyük ihtimal 30 yaşlarında evli ve bir çocukluyken Gayet güzel göğüslerin olacak. Güzellik bir bütündür. Cilt bakımı saç bakımı, ten kokusu , dişlerin temizliği ... Sadece bir tek noktaya takılma. Hangi yönün güzelse onu ön plana çıkar.İlerde bu günlerine güleceksin emin ol.

kilo almaya çalışıyorum ama hiç kolay değil benm için .önce doktora gitcem hormonlara falan baksın ardından dyetisyene gitcem kilo şart .İnşallah dediğin gibi 30 yaşında güzel göğüslerim ya da en azından göğsüm olur .

biz ne büyük göğüslüler gördük içinde insan yok:52::52::51:
hahahahahh :60: :60: :60: :60:iyiydi bu :) çok haklısınnn:)

Sık sık tv lerede çıkan bir prof.un sitesinde göğüs büyütmeye yönelik bitkisel kürler var.
Annemin kireçlenmesi vardı onun bir bitkisel kürünü uyguladık kadın yatıp kalkıp dua ediyor ki ağrıdan ağlıyordu. Bir araştır istersen canım.

isim verebilecekmisin acaba merak ettim nereden bulucam

18 yaşındayken göğüs ölçüm 84 tü .52 kiloydum. Boyum 1.68 çok zayıf duruyordum. Şuan 62 kiloyum. Göğüslerim 96 oldu. O yaşlarda ben de çok özenirdim büyük göğüse.

Eğer hep büyük göğsüm olsaydı. Haliyle kilo alınca onlarda büyüyeceklerdi. Emzirirken sarkacaktı. Şu an hiçbir sarkma da yok. Genç kızken zayıf olduğuma üzülüyordum . Ama iyiki zayıf hamile kalmışım.

kilonu merak ettim birz kilo alsan belki göğüsler toparlanır bende cok zayıftım kilo alınca direk kalça ya gidiyor ama azda olsa büyüdü sanki benimde erkek arkdaşımlar aramda 10 yaş var bende minyon duyoruyorm ama olsun göğüsleri bende problem ediyrm göğüs büyütme topiğine bak ben ordan bir iki bişi deniyrm şuan sanki büyüyo:)

benim gibi koca sarkık memelerin olacağına her daim diri genç kız memen olur boşver. şimdi hamileyim, patlayacak gibi oldular bir de çatladılar. iğrenç :30:

kilonu merak ettim birz kilo alsan belki göğüsler toparlanır bende cok zayıftım kilo alınca direk kalça ya gidiyor ama azda olsa büyüdü sanki benimde erkek arkdaşımlar aramda 10 yaş var bende minyon duyoruyorm ama olsun göğüsleri bende problem ediyrm göğüs büyütme topiğine bak ben ordan bir iki bişi deniyrm şuan sanki büyüyo:)

göğüs büyütmede bende bişeyler denedim ama bitkisel şeyler geçici sürekli yapmak gerekiyo yaa minasr ın masajını yapıyorum bide telkin dinliyorum ama çokta ümitli değilim .kilom 46 .boyuma göre çok fena değil 2-3 kilo alsam tam kıvamında olcak ama bir de göğüs olaydı
kaç yaşındasın bilmiyorum ama 22ye kadar devam ediyor büyümeleri zaten, kimisininki yavaş yavaş, kimininki birden atıyor :27: bizimkiler yavaş yavaş cinsten galiba :19:
yaşım 20 .22ye kadar büyürde ne kadar büyürki 20de son aşamaları tamamlar diye biliyorum son şeklini alır falan diyolardı .böyle kalcak diye korkuyorum 22 yaşına gelmedende ne yapılcaksa yapıyım yani az vaktim kaldı :)

18 yaşındayken göğüs ölçüm 84 tü .52 kiloydum. Boyum 1.68 çok zayıf duruyordum. Şuan 62 kiloyum. Göğüslerim 96 oldu. O yaşlarda ben de çok özenirdim büyük göğüse.
Eğer hep büyük göğsüm olsaydı. Haliyle kilo alınca onlarda büyüyeceklerdi. Emzirirken sarkacaktı. Şu an hiçbir sarkma da yok. Genç kızken zayıf olduğuma üzülüyordum . Ama iyiki zayıf hamile kalmışım.

benimde göğsüm 84 olsa belki bu kadar sorun yapmazdım ya çok daha küçükler neredeyse dümdüz .kilo almaya çalışıyorumda hamile oluncada sarkcakmı ya hayal gibi geliyo sarkan bi göğüse sahip olmak bu ufak şeyler nasıl sarkabilir diyee

Aktardan bilgi alabilirsin..Çeşitli yağlar var göğüs geliştiren.. (aşağıdan yukarıya masajla uygulamalısın..)
Adaçayı iç bol bol..( östrojen özü var içinde..)
Doğum kontrol hapları inanamayacağın kadar irileştiriyor göğüsleri..
Hele de doğumdan sonra zaten fazlasıyla büyümüş olacaklar..
Bunu dert etme.. Hayatın tadını çıkar canım.. Çok güzel bir yaştasın..

Aktardan bilgi alabilirsin..Çeşitli yağlar var göğüs geliştiren.. (aşağıdan yukarıya masajla uygulamalısın..)
Adaçayı iç bol bol..( östrojen özü var içinde..)
Doğum kontrol hapları inanamayacağın kadar irileştiriyor göğüsleri..
Hele de doğumdan sonra zaten fazlasıyla büyümüş olacaklar..
Bunu dert etme.. Hayatın tadını çıkar canım.. Çok güzel bir yaştasın..

teşekkür ederim tavsiyelerin için gerçekten bunu dert etmesem daha mutlu bi hayat yaşıcam .doğum konrtol hapları sağlıklımı inanılmaz derecede büyütüyosa deneyebilirim ilerde

Merhaba canim,simdi yazacaklarim sana moral mi olur yoksa uzer mi bilemiyorum ama gercekleri soylemek zorundayim.29 yasundayim 2 cocuk annesiyim ve dogum kontrol hapi kullaniyorum.Kendimi bildim bileli goguslerim tahta gibi.Cocuklarimi emzirirken cok sutum oldu ama goguslerim cok az buyudu sonra memeden kesince eski hallerine geri donduler.Esim bu durumu hic sorun etmedi hatta ben sorun edip silikon mu yaptirsak dedigimde bile ben oyle seviyorum sakin haa dedi.Evlilik gonulden ibaret insan sevince hersey guzel geliyor.Hic kafana takma tek kusur bu olsun be guzelim.Omrunce mutlu ol gerisi bos...

Herkesin bir olmaz tabi ama benim doğumdan sonra epey büyüdü. Emzirmeyi bırakalı kaç sene oldu küçülme olmadı. Sporda göğüsleri dolgunlaştırıyor kesinlikle tavsiye ederim. Eğer ki zayıfsan da biraz kilo almaya bak muhakkak bir değişme olur. İnan kafaya takılacak bir mevzu değil. Her erkek büyük göğüs sever diye bir kural yok.

teşekkür ederim tavsiyelerin için gerçekten bunu dert etmesem daha mutlu bi hayat yaşıcam .doğum konrtol hapları sağlıklımı inanılmaz derecede büyütüyosa deneyebilirim ilerde

Rica ederim :38:

Doğum kontrol hapları; gebelik oluşmasın diye ve bazı durumlarda da adet düzenlemek için yada adet olunmasını sağlamak amacıyla kullanılıyor..
Çok hafif olanları var..
Evet çok büyütüyor göğüsleri bu doğru..Hatta büyümekte olduklarını,sızlamalarından da anlayabiliyorsun içerken..

D.kontrol hapları belli miktarda hormon içerir..ama zararı yok ki,dünyada çok kadın bu şekilde korunuyor..

Canım boşa takıyosun kafana. Bunu sorun etme ama bir an önce erkek arkadaşına söylemeye çalış. Bak kate moss dünyanın en ünlü en çok para kazanan mankenlerinden biri ama memeleri ufacık
$kate-moss_186429.webp

Canım boşa takıyosun kafana. Bunu sorun etme ama bir an önce erkek arkadaşına söylemeye çalış. Bak kate moss dünyanın en ünlü en çok para kazanan mankenlerinden biri ama memeleri ufacık
Eki Görüntüle 499961

benımde kucuk
gelınlık gıyıcem haftaya
sımdıden aldı sıkıntı ıcını neyle doldursam napsamda dolgun gozukse dıyeeeeee :26:

bu bahsetceğim konu biraz şeyyy yani uygunsuz ise özür dilerim:) günlerdir hatta aylardır bunalımdayım .Ben şuan 20 yaşındayım .Ve benim bir göğsüm yoookkk.forumun göğüs büyütme yöntemlerini falan takip ettim ama anladımki hepsi geçici süreli bi dolgunluk yapıyo sadece.Yani her kadında olan şey bende hiç olmıcak (kafamı çevirdiğim her yer göğüs bi bende yok kahroluyorum). normalde takmazdım ama erkek arkadaşım evlenelim falan demeye başlayınca eksikliğimin farkına vardım .Ben evlendiğimde napıcammmm??? .Yani muhtemeln sorun olur anlamamda böyle şeylerden ama gerçekten kötü hissediyorum kendimi .6 aylık bi ilişkimiz var tam tanıyamıyorum aslında böyle bi konuya takarmı acaba bilmiyorum.kendime güvenim yok .Bu yüzden evlenmeyi hiç istemiyorum . .böyle sorunu olupta evliliği sorunsuz giden varmı .ne derece önemlidir bu konu.Adam şok olucak evlendiğimizde ya dolgulu kullanıyorum bende bişey var sanıyo .Eğer bu konuda takıntılı biriyse ne bilim belkide mutlu olmıcak benle bni bıraksın gerçekten kadın gbi görünen biriyle evlensin o zman diyorum kendi kendime iyice vazgeçtim kendimdenn

Bir başka sorun daha ,sevgilim benden 7 yaş büyük .ben yaşımdan küçük gösteriyorum liseli hatta ortaokullu falan sanıyolar beni .(malum göğüs falanda olmayınca).o da tam yaşında gösteriyo koca adam işte.yanyana hiç sevgili gibi durmuyoruz. sizce bu ilişki yürürmü. ben kendimden emin olamıyorum .benim ailemde onun aileside istemicek bu evliliği ben onları ikna edebilecekmiyim.Zorluklara göğüs gerebilcekmiyimm ? yaşından ötürü artk evlenmek istiyor okulun bitmesini beklemeylim diyo .o da yetmiyo hemen çocuk istiyo büyüdüklerinde dede görünümlü birine baba demesinler çocuklarım diyo .Ben ise daha küçüğüm ne evlenmeye ne de çocuk yapmaya hazırımm .Çok dertliyimm:(

tam tanımıyorum derken ?? sana evlilik teklifi eden adamı tanımıyor musun ?
bende büyük göğüslerimi küçültmekle kafayı bozdum canım, eğer seni gerçekten seviyorsa onun için problem olmaz seninle evleniyor göğüslerinle değil :) :)

Back
X